- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Su ve kahve içersem 1 tur daha dönerim ben ,yemek yemesem de olarNormalde aç geziyorum ondan acıktım galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su ve kahve içersem 1 tur daha dönerim ben ,yemek yemesem de olarNormalde aç geziyorum ondan acıktım galiba
2 de yattım dalmışım. 3 e doğru deprem oluyor diye uyandım bir süre uyuyamadım. Çok korktum yineGece bende uyuyamadım
Ben acıktımSu ve kahve içersem 1 tur daha dönerim ben ,yemek yemesem de olar
Depremin kendi gitti. Bıraktıkları kaldı Allah beterinden korusun inşallah2 de yattım dalmışım. 3 e doğru deprem oluyor diye uyandım bir süre uyuyamadım. Çok korktum yine
Sonra oğlanı 4 buçukta kaldırdım. 7 buçukta tekrar okula9 da bende uyanıp çıktım
Son 1 saatiniz aşkom, ha gayretBen acıktım
Gece bişey yemedin miBen acıktım
Ya arada geliyor. Bir süre sallanıyorum, deprem oluyor zannediyorum. Bu hafta ikinci olduDepremin kendi gitti. Bıraktıkları kaldı Allah beterinden korusun inşallah
Ramazanda öyle oluyor okulda olunca mecbur. Sabah erken kalkıyorsun
Yok yemedimAkşam yemeğinde karnabahar yedim. Ekmek, pilav yokSonra 10 gibi iki kaşık yulaf, süt, elma karıştırıp yedim.Gece bişey yemedin mi
Sahur yapsana ya sahur yapmazsan sen beni geçersin.Yok yemedimAkşam yemeğinde karnabahar yedim. Ekmek, pilav yokSonra 10 gibi iki kaşık yulaf, süt, elma karıştırıp yedim.
Öyle olunca acıktım galiba
Şimdilik düşünmüyorumSahur yapsana ya sahur yapmazsan sen beni geçersin.
İyi akşamlar aşkomiyi akşamlar
İyi akşamlar kuşum.iyi akşamlar
İyi günler de kullanBugün sunumcu ruhumun sesini dinledim ve aşırı gereksiz bir ürün daha aldım evime.
Sağol nanecim. İnsan bi sorar ne aldın diye krkkfkfkİyi günler de kullan
Ne aldın hangi muhteşem ihtiyac ürününüSağol nanecim. İnsan bi sorar ne aldın diye krkkfkfk
Geçmiş olsun canımTansiyonun aşırı düştü bugün şimdide baş ağrısı başladı çocuklar hasta aşırı yorgun hissediyorum
Ne aldınBugün sunumcu ruhumun sesini dinledim ve aşırı gereksiz bir ürün daha aldım evime.