- 16 Ağustos 2010
- 292.910
- 602.599
- 43
Nasılsın canımiyi akşamlar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canımiyi akşamlar herkese
İşler bitti miHayırlı akşamlar
Ayyy bugün sarma sardık ayağa kalktigimizda kimse doğrulamadi rahatça 3 eve sarma sardık 4 tencere falanİşler bitti mi
Aslında Kıbrıs tatlısını ben almıştımBaşlayabilirsiniz
Dünden beri elimi bir şeye sürmeme eylemi yapıyorum. Oruç tutmadığım zamana denk gelseydi yapardım tek kişilik yemek Deneyeceğim ama her ikisini de. Çok teşekkür ederim emeğin için
Hikayem bile hazırdı İskender'e Şekerpare varınca Bursa'da başkasına varıp Kıprıs'a kaçan piremses
Size diyorum @C A N O @sweetgirlcandy
Bizde bayram yok herkes ders çalışıyor ben dahilAyyy bugün sarma sardık ayağa kalktigimizda kimse doğrulamadi rahatça 3 eve sarma sardık 4 tencere falan
Dikilecekler var halıları yarın sereceğim sen neler yapıyorsun
Papatya, zeytin dalı toplamıştım. Başka aksesuarları da planlamıştım. Neyse artık, başka zamana. Papatyalar da dökülmeye başlamıştı zatenAslında Kıbrıs tatlısını ben almıştım
Ciddi planlarım vardı
Sonra soframı yöresel kurmaya karar verdim. Menümü ayarladım. Dedim şimdi çileklerle süslenmiş Kıbrıs tatlısı benim sofrada ne işim var diyecek
Bana yöresel ya da klasik bir tarif lazım dedim. Aslında şekerpare çok iyi olurduSonra iftar menüsü hazırlarken aklıma taş kadayıf geldi ve onu yaptım. Menüm daha uygun oldu
Allah zihin açıklığı versin ailece o taraklarda bezimiz yok irem bile tatilin bitmesine kaç gün kaldı diye soruyor dunde bugün deBizde bayram yok herkes ders çalışıyor ben dahil
İnşallah canım benimPapatya, zeytin dalı toplamıştım. Başka aksesuarları da planlamıştım. Neyse artık, başka zamana. Papatyalar da dökülmeye başlamıştı zaten
Sınav yılı olunca mecburenAllah zihin açıklığı versin ailece o taraklarda bezimiz yok irem bile tatilin bitmesine kaç gün kaldı diye soruyor dunde bugün de
İnşallah hedeflerini ulaşsın her biri ..bizim o ciddiyet yok ortancanin 2 sene var sınava sadece denemelerle ilerliyoruzSınav yılı olunca mecburen
İki ayları kaldı
Vizesi, finali de denk gelecek tatillere. Hiç bitmiyor tatilde ders çalışma çilesiSınav yılı olunca mecburen
İki ayları kaldı
Bizimde yoktu bu yıla bıraktılar gerçi şartlar öyle geliştiİnşallah hedeflerini ulaşsın her biri ..bizim o ciddiyet yok ortancanin 2 sene var sınava sadece denemelerle ilerliyoruz
Aynen benim bir ay sonra vize var hatta daha azVizesi, finali de denk gelecek tatillere. Hiç bitmiyor tatilde ders çalışma çilesi
Olsun sağlık olsun inşallah ise yarar basaracaklarBizimde yoktu bu yıla bıraktılar gerçi şartlar öyle gelişti
Kurabiye yarışmasına uygun olurNevreste sekerbura tarifi hangi tarif yarışmasında gider kurabiye mi ? Bugün ilk defa yedim bayağı iyiymiş
AminOlsun sağlık olsun inşallah ise yarar basaracaklar
GüzelmişKurabiye yarışmasına uygun olur
Evet güzelGüzelmiş
Nevreste sekerbura tarifi hangi tarif yarışmasında gider kurabiye mi ? Bugün ilk defa yedim bayağı iyiymiş
Nevruzda arkadaşımın annesi yapıp getirmişti, bayılmıştım. Üstü dantel gibi işlenmiş. Kurabiye gibi ama tatlı diye geçiyor.Kurabiye yarışmasına uygun olur