- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Ne zaman doğacak diye beklerken gözlerimin önünde bir günde değişiyor çok şükür Allahım tüm isteyenlere nasip etsin evlat çok başkaymışMaşallah zaman nasıl geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman doğacak diye beklerken gözlerimin önünde bir günde değişiyor çok şükür Allahım tüm isteyenlere nasip etsin evlat çok başkaymışMaşallah zaman nasıl geçiyor
Korkutmak istemem ama en rahat dönemlerini yaşıyorsun tadını çıkarAllah iyilik sağlık versin ablacım
Tahmin ediyorum boş geçmez cennam sağolsun kusurunada bakmadın Jenna16
Bu nasıl filmdir abla valla herkes söylerdi de inanmazdım hatta kızardım varmış bir bildikleri
Çok aminNe zaman doğacak diye beklerken gözlerimin önünde bir günde değişiyor çok şükür Allahım tüm isteyenlere nasip etsin evlat çok başkaymış
Affettim gittiAllah iyilik sağlık versin ablacım
Tahmin ediyorum boş geçmez cennam sağolsun kusurunada bakmadın Jenna16
Bu nasıl filmdir abla valla herkes söylerdi de inanmazdım hatta kızardım varmış bir bildikleri
Nasıl bilir aşkosunu
Sen kimseyi unutmuyorsunNasıl bilir aşkosunu
Sen kimseyi unutmuyorsun
Ayy abla deme artık inanıyorum herşey çıkıyor bir birKorkutmak istemem ama en rahat dönemlerini yaşıyorsun tadını çıkar
Cennam cansın nasılsın iyimisinAffettim gitti
Zaman çabuk geçiyor ya ne güzel yakında yüzüne bakıp tebessüm etmeye başlar sapşikHoşbuldum miniğim 45 günlük olduk bile çok şükür Amin Allah razı olsun canım benim güzel dileklerin için
İyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsın?Cennam cansın nasılsın iyimisin
Güzel şeyler bunlarAyy abla deme artık inanıyorum herşey çıkıyor bir bir
O günleri sabırsızlıkla bekliyorum miniğimZaman çabuk geçiyor ya ne güzel yakında yüzüne bakıp tebessüm etmeye başlar sapşik
Allah iyilik sağlık versin cennam çok şükür bende iyiyim ya bin şükürİyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsın?
Tabi öyle abla bakma sen öyle dediğime günün sonunda herşeye değer oluyor elhamdülillahGüzel şeyler bunlar
Sağlıklı olsun gerisi halledilirTabi öyle abla bakma sen öyle dediğime günün sonunda herşeye değer oluyor elhamdülillah
Amin kuzum Allah daha iyi etsin inşallahAllah iyilik sağlık versin cennam çok şükür bende iyiyim ya bin şükür
İnşallah ablacım rabbim herkesin evladına sağlık sıhat versin bizlerde içindeSağlıklı olsun gerisi halledilir
Sağolasın cennam amin inşallahAmin kuzum Allah daha iyi etsin inşallah