- 16 Ağustos 2010
- 292.910
- 602.599
- 43
Amin canımİnşallah ablacım rabbim herkesin evladına sağlık sıhat versin bizlerde içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımİnşallah ablacım rabbim herkesin evladına sağlık sıhat versin bizlerde içinde
İnsan eriyor o güldükçeO günleri sabırsızlıkla bekliyorum miniğim
Gülüyorda henüz üzerimize alınamıyoruz malüm ama hep güldürüp ardından ağlatıyorlar yavrumu dudaklarını büzüşüne bitiyorumİnsan eriyor o güldükçe
Dün bende de bir yumos vardı doyamadım sevmelere biliyorum o büzük dudagi çok tatlı oluyorlar yaGülüyorda henüz üzerimize alınamıyoruz malüm ama hep güldürüp ardından ağlatıyorlar yavrumu dudaklarını büzüşüne bitiyorum
Oyy yerim ben onu çoookkk hemdeDün bende de bir yumos vardı doyamadım sevmelere biliyorum o büzük dudagi çok tatlı oluyorlar ya
Beni unutmuştu bir kere...Sen kimseyi unutmuyorsun
Sende sık sık hatırlat kendiniBeni unutmuştu bir kere...
18 yaşında olmasına bağlıyorum artık. Kanı deli akıyorSende sık sık hatırlat kendini
Sen de sağol canım benimSağolasın cennam amin inşallah
Sen de sağol canım benim
18 yaşında olmasına bağlıyorum artık. Kanı deli akıyor
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
Başlayabilirsinizordinary sofra gelecek mi ona göre başlayalım
Tamam canım hayırlısı olsunBaşlayabilirsiniz
Dünden beri elimi bir şeye sürmeme eylemi yapıyorum. Oruç tutmadığım zamana denk gelseydi yapardım tek kişilik yemek Deneyeceğim ama her ikisini de. Çok teşekkür ederim emeğin için
Hikayem bile hazırdı İskender'e Şekerpare varınca Bursa'da başkasına varıp Kıprıs'a kaçan piremses