- 7 Mart 2013
- 6.071
- 18.275
Tadı bambaşka bence. Onlarda da baklava var ama bizimkisi onu smackdown ile ezer Her seferinde zorla yemiştimAynı tatlı biri Türkiye'de ki ismi diğeri Azerbaycan'daki zaten köken olarak Osmanlı mutfağından geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadı bambaşka bence. Onlarda da baklava var ama bizimkisi onu smackdown ile ezer Her seferinde zorla yemiştimAynı tatlı biri Türkiye'de ki ismi diğeri Azerbaycan'daki zaten köken olarak Osmanlı mutfağından geliyor
Evet farklılıklar var yapan kişiler de etkiliyor yada geliştirmeyip ilk halinde bırakan yada Ekleme yapıp soğuk baklava gibi günümüze uyarlanan bir çok tatlımız varTadı bambaşka bence. Onlarda da baklava var ama bizimkisi onu smackdown ile ezer Her seferinde zorla yemiştim
Evet kalıp kullanılıp yapılıyor.Aslında antepde yada Hatay da sanırım kalıplara basılarak yapılıyor ya ismini hatırlayamadım aynı tat fındıklı yada cevizli
Evet biliyorum sadece unutmuştum ismini benim hatayda yengem yapıyordu çok güzelde yapardıEvet kalıp kullanılıp yapılıyor.
İyi akşamlar. İyiyiz. Bebeğiniz ve siz nasılsınız?iyi akşamlar nasılsınız ?
Son 1 gununuz kaldı oruca
Ben iyiyim tsk ederim . Bebekte iyi arada kramplarım olabiliyor . geceleri zaten çok uykuluyum 22 nisanda kontrol var .İyi akşamlar. İyiyiz. Bebeğiniz ve siz nasılsınız?
Hamilelikle mi ilişkili kan tahlili?Ben iyiyim tsk ederim . Bebekte iyi arada kramplarım olabiliyor . geceleri zaten çok uykuluyum 22 nisanda kontrol var .
Gidecem.
mayıstada endokrin doktorunun istedigi bi kan tahlili var onu yaptiririm.
4 oy yetecek miSanırım ilk gün oy vereceğim. Birkaçını kestirdim gözüme
EvetHamilelikle mi ilişkili kan tahlili?
Belki daha az veririm. Saymayı unuttum Restorandaki menüden sipariş verir gibi oy vereceğim4 oy yetecek mi
İlk sayfaya bakıp geldim. Yine zorlanacağım bir oylama olacakArkadaşlar merhaba
Yarın oylamamız başlayacak. Tüm tariflerimiz geldi.Hepinizin ellerine emeğine sağlık.Açıkcası ben bu kadar katılım beklemiyordum.Beni utandırdınız.
İlk mesajı düzenledim.Düzenlenmesini isteyenler ,bana özelden değiştirmek istedikleri görseli ,değiştirmem için foto atabilirler.
Kolaj olanlar değil ama diğerlerini değiştirebilirim.Kolajı ancak benzer olunca değişebilirim..
Bllossom
yasminsay
Dahliadivin
Zekta1
sedagaziantep27
C A N O
Jou
FusRam
sweetgirlcandy
Nane Limon Kabugu
WunderLost
Hksu