- 16 Ağustos 2010
- 292.910
- 602.599
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayrolsunHayırlı akşamlar
Soframız cidden gelecek miYoksa ümidi keselim mi hemşoHayrolsun
Pazartesi gününü iple çekiyorum. Yarın tatlıyı yaparım belki. Kısmet NevresteSoframız cidden gelecek miYoksa ümidi keselim mi hemşo
Hadi inşallahPazartesi gününü iple çekiyorum. Yarın tatlıyı yaparım belki. Kısmet Nevreste
Haa tamamYok canım oylamadan bahsediyorum. Mayıs ayına kadar başka kategori yok
Ben yarın yapmayı planlıyorum inşallah
Foto düzenliyorum
Huniyle geziyorum ablacım şaka değil bu arada oyuncak etti beni bu çocuk adam keşke size şimdiki halimi atabilsem bende durumlar böyle yinede şükürEvva nasılsınız canım
Kız maşallah kac günlük oldu Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömür versinHuniyle geziyorum ablacım şaka değil bu arada oyuncak etti beni bu çocuk adam keşke size şimdiki halimi atabilsem bende durumlar böyle yinede şükür
Sen nasılsın ablacım iyimisin ramazan geldi geçiyor bayram geldi size uğrayamadım etiketledinizmi bilmiyorum kusura bakmayın dönemediğim için bir süre girmeyince tek sayfadan başka açılmıyor
HosgeldinHerkese hayırlı akşamlar cümleten canlar
Allah kolaylık versin canımHuniyle geziyorum ablacım şaka değil bu arada oyuncak etti beni bu çocuk adam keşke size şimdiki halimi atabilsem bende durumlar böyle yinede şükür
Sen nasılsın ablacım iyimisin ramazan geldi geçiyor bayram geldi size uğrayamadım etiketledinizmi bilmiyorum kusura bakmayın dönemediğim için bir süre girmeyince tek sayfadan başka açılmıyor
Kız maşallah kac günlük oldu Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömür versin
Hoşbuldum miniğim 45 günlük olduk bile çok şükür Amin Allah razı olsun canım benim güzel dileklerin içinHosgeldin
Maşallah zaman nasıl geçiyorHoşbuldum miniğim 45 günlük olduk bile çok şükür Amin Allah razı olsun canım benim güzel dileklerin için
Allah iyilik sağlık versin ablacım