- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
İşte, bunlar hep gözlemÇabuk öğreniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte, bunlar hep gözlemÇabuk öğreniyorum
Maşaallah banaİşte, bunlar hep gözlem
masallah aşkooomMaşaallah bana
Nasılsın aşkom pek yoksun,iftar davetleri mi varmasallah aşkooom
İyiyim aşkom şükür, sen nasılsın? yok,hastanedeydim 2 gündür, aralarda bakıp çıktım sadece ,bu gece geldim eve nihayetNasılsın aşkom pek yoksun,iftar davetleri mi var
İyiyim aşkom çok şükür Hayırdır aşkomİyiyim aşkom şükür, sen nasılsın? yok,hastanedeydim 2 gündür, aralarda bakıp çıktım sadece ,bu gece geldim eve nihayet
Kardeşimin küçük bir ameliyat durumu oldu ,dün olacaktı bugüne kaldı, neyse ki bitti de geldim eve,kimse yok diye refakatçi kaldım yanında aşkoİyiyim aşkom çok şükür Hayırdır aşkom
Çok geçmiş olsun aşkomKardeşimin küçük bir ameliyat durumu oldu ,dün olacaktı bugüne kaldı, neyse ki bitti de geldim eve,kimse yok diye refakatçi kaldım yanında aşko
Sağolasın aşkomÇok geçmiş olsun aşkom
Geçmiş olsunKardeşimin küçük bir ameliyat durumu oldu ,dün olacaktı bugüne kaldı, neyse ki bitti de geldim eve,kimse yok diye refakatçi kaldım yanında aşko
Sağol canımGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Zenna’m. Rabbim şifa versinKardeşimin küçük bir ameliyat durumu oldu ,dün olacaktı bugüne kaldı, neyse ki bitti de geldim eve,kimse yok diye refakatçi kaldım yanında aşko
Amin Zano'm, çok sağolÇok geçmiş olsun Zenna’m. Rabbim şifa versin
Bayrama 11 gün kaldı oylamayada
Gelse bari tüm sofralar
Keşke,her güne 1 sofraGelse bari tüm sofralar
Evet yaa ramazan ayında zaten çeşidin bol olduğu sofralar kuruluyor foto çekip ekleseler keşkeKeşke,her güne 1 sofra
Şahane olurEvet yaa ramazan ayında zaten çeşidin bol olduğu sofralar kuruluyor foto çekip ekleseler keşke
Bundan sonra gelseKeşke,her güne 1 sofra