- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
senin elinde neden kalcakmışım ver amcana bassın nikahıHeheh kazen cimri birine benziyor sana karsilik asla madalya vermez birde elemde kalirsin durduk yere
Bende katiliyorumDonusunboylemiolacakti ve @mangolubira alayimiz katilalim ama @nuryolu katilamsin o kesin komsularina yaptiriyor onu hemen simdi diskalifye edin
ellerinize saglik .bende aksam yaptim sahura yedik super oluyoYumurta yogurt elma yada uzum sirkesi tuz ve un ile yapiyorum
Istersen firina istersen tavaya at canim.
Ben tavada yapiyorum
Yag cekmemesi icin bol yagda kizartiyorum
Sonra peceteye aliyorum
Yumusacik oluyor
Mutfagi batirdim yalniz un alayim derkeb her yer un oldu temizlemekle ugrasiyorum
Katagori felan yokkk bu eski konu hemen sayfayi kapat
Yeni katagori olunca ben sana haber veririm guven bana
Tesk ederim sen bide ben o madalyalari besi bir yerde gibi dizeyimde gor havamialemsiniz ya bayildim yazilarinizaaa
Hayirdir, kim güdülüyor?
Yok hayali çoban olmakmış (tabi o bunu tezek kokmalı şeklinde belirtmiş) o bakımdan dediydim.
Gerçi şimdi de yaptığı iş çobanlıktan farksız
ayyy bende isteremmmm pro uyelik, madalya fln offf nerdeeTesk ederim sen bide ben o madalyalari besi bir yerde gibi dizeyimde gor havami
Hayirdir, kim güdülüyor?
Bende birincileri diskalifye ettirme,caydirma cabasi icindeyim.yoksa sondan birinci olucamayyy bende isteremmmm pro uyelik, madalya fln offf nerdee
becerirmiyiz dersin cnm ya gecen yil ki birinciyi gorunce ben tirstim beeee
Aman bosverin uaw tartismayi ben nasil birinci olurum litfen oturup onu dusununÇobanlar koyunların başında durup kolaçan eder, dirlik sağlar, bu açıdan dedim.
Hadi millete koyun dedim diyelim, kendime de mi koyun demiş oluyorum, yapmayın lütfen.
Kiz oy verebiliyomuyuz tep destek tam destek arkandayizBende birincileri diskalifye ettirme,caydirma cabasi icindeyim.yoksa sondan birinci olucam
Ne hain planlarim var bir bilsen
Zafere giden yolda hersey mubah yarismaci arkadaslara basarisizliklar diliyorum
Bana oy verecek pamuk ellerin pc si hic bozulmasin ttnet kutsasin onlari
Oy istemiyorum kurallara aykiri yanlis anlasilmasin kibarligimdan tsk lerimi bildiriyorum simdiden
yokk yook ben varken sondan birincilik sana kalmaz cnmBende birincileri diskalifye ettirme,caydirma cabasi icindeyim.yoksa sondan birinci olucam
Ne hain planlarim var bir bilsen
Zafere giden yolda hersey mubah yarismaci arkadaslara basarisizliklar diliyorum
Bana oy verecek pamuk ellerin pc si hic bozulmasin ttnet kutsasin onlari
Oy istemiyorum kurallara aykiri yanlis anlasilmasin kibarligimdan tsk lerimi bildiriyorum simdiden
Aynenben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene
cok ılgınc
Hayırlı olsun hanımlar
Aynen
Bize ters köşemi yapıyorki?
Evet bencede aga nin eli tutulmaz.Kazen evli degil miydi ya
Neyse hayirli olsun patron yengemiz nereli nasıl tanıştınız detay vermek istersen biz dinleriz sıkılmayız
Yeni yarişma hayırlı olsun kızlar
Nikahta keramet vardır bir bakarız Kazen her profile bir madalya takar çeyrek altın hesabi
Aman bosverin uaw tartismayi ben nasil birinci olurum litfen oturup onu dusunun
Enerjinizi madalyalarima harcayin
Cobanlar olmasa et yiyemezdik no problem
Evet bencede aga nin eli tutulmaz.
Kazen abi nikahta keramet vardir bize birer madalya hediye ediversen ne sevaba girersin
Mutluluklar bu arada
Kiz sus oy istemek probaganda yasak yarismaya katilmadan diskalifye olucam:/Koyun etinden bir şey yap bugünün anısına oyum sana o zaman, 5 kişiyi de yancı getiririm. Siyasi bölümde propagandanı yaparım. Birinciliğin için bunları düşündüm ve enerji harcadım, uygundur umarım...
Bu arada bu madalyalar ne işe yarıyor? Uzman aşçı, onbaşı, bin başı mı olunuyor? İnanın mesaj gelmese bu başlıktan haberim bile olmazdı...
Kiz sus oy istemek probaganda yasak yarismaya katilmadan diskalifye olucam:/
Madalya cok ise yariyor mesela ben ilk uye iken madalyali gorunce modarator sanip ayagimi denk aliyodum
Nickin suslu okuyor havasi oluyor
Ne bileyim.iyi bisey herlade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?