Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
çok dedim de çocuk yarım akıllı. bi aaah ah diyip efkar yapıyo bi diyo ümitlenme. saldım ipini
Ümitlenme ,ben bok herifin biriyim gibi sözler evlik istemeyip eğlenmek isteyen erkeklerin ağzına logo olmuş zaten iyi etmişsin bacı koymuşsun kapının önüne

Cok isterdim ama kazen 404 ile yapistirmis malesef cikmiyor Hatta japon yapistiricisi ile , evet evet japon yapistiricisi ile yapistirmis cikmaz yani Ciksa bile leke kalurmis yeri Yoksa vermeyi cok isterdim

Bebisimmmm iyiyimm sen nasilsinn nurum benimmmm...bebisim buyuyorrr iste arabistama geldimmm.agustosta tekrar gelecem turkiyeye..kizkardesim evlenecek darisi tum.bekarlaraaa..sen nasilsin.ozledim sizleri... Nevreste haric

Allah anali babali buyutsun insh canim Cok sevindim ,insh darisi kaynima ve abime Hunharca kiz araktayim
İyiyim canim Elhamdulillah ,kuzularla ugrasiyom bende Seni gordum daha iyi oldum

Sindiii nevosa laf yok ama habisim ,o benim basimin taci ,kk min piremsesidir Nevreste ye soylenmeye devam edersen meg baskani cagirmak zorunda kalabilirim

Hhahahaha kimseye kiz falan arama akilli.dur birak.onlar arasinlar basini belaya sokarsin bisver...iyi.dileklerin icin cok sagolll... Nevreste her daim bj sekilde olacamm istediginu cagir

Nur'cum datlum bidenem
Habibte hep bana böyle yapıyor
Beni koruyun laf ettirmeyin..Ben hep uslu uslu cevap veriyorum
HAbibte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…