İnşallah inşallah
Az malzemeli çok basit süt,kakou,nişasta,şeker
1 bardak süt
1 kaşık kakaou
1 kaşık şeker
1 kaşık nişasta
Aynı normal puding en azından içinde ne var biliyorim
İnşallah inşallah
Az malzemeli çok basit süt,kakou,nişasta,şeker
1 bardak süt
1 kaşık kakaou
1 kaşık şeker
1 kaşık nişasta
Aynı normal puding en azından içinde ne var biliyorim
Ümitlenme ,ben bok herifin biriyim gibi sözler evlik istemeyip eğlenmek isteyen erkeklerin ağzına logo olmuş zaten iyi etmişsin bacı koymuşsun kapının önüne
Ümitlenme ,ben bok herifin biriyim gibi sözler evlik istemeyip eğlenmek isteyen erkeklerin ağzına logo olmuş zaten iyi etmişsin bacı koymuşsun kapının önüne
Cok isterdim ama kazen 404 ile yapistirmis malesef cikmiyor Hatta japon yapistiricisi ile , evet evet japon yapistiricisi ile yapistirmis cikmaz yani Ciksa bile leke kalurmis yeri Yoksa vermeyi cok isterdim
Allah anali babali buyutsun insh canim Cok sevindim ,insh darisi kaynima ve abime Hunharca kiz araktayim
İyiyim canim Elhamdulillah ,kuzularla ugrasiyom bende Seni gordum daha iyi oldum
Sindiii nevosa laf yok ama habisim ,o benim basimin taci ,kk min piremsesidir Nevreste
ye soylenmeye devam edersen meg baskani cagirmak zorunda kalabilirim
Allah anali babali buyutsun insh canim Cok sevindim ,insh darisi kaynima ve abime Hunharca kiz araktayim
İyiyim canim Elhamdulillah ,kuzularla ugrasiyom bende Seni gordum daha iyi oldum
Sindiii nevosa laf yok ama habisim ,o benim basimin taci ,kk min piremsesidir Nevreste