- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
dedikoducuyu naciye geldiÇok mu özledin beniGel sarıl, öp hadi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedikoducuyu naciye geldiÇok mu özledin beniGel sarıl, öp hadi
![]()
Hayırlı olsun abla Allah mutlu huzurlu eylesin...Bende iyiyim sağol kaynana oldum bu arada kızımıda evlendirdik,eli maşalı kaynanayım artık
Tatilemi geleceksiniz buraya![]()
agzim var dilim yok abla benim![]()
napsin hakli ,size müstehakAbla senin içinde nasıl bir cani varmış öyle![]()
Hayırlı olsun abla Allah mutlu huzurlu eylesin...
Sana hitaben yazdı ama nedensenapsin hakli ,size müstehak![]()
Yoo gıybet yapmadık ki, geldin, gördün, duydun, gıybet olmuyor
hayirli olsun ablam cok sevindim ALLAH bir yastikda kocatsinBende iyiyim sağol kaynana oldum bu arada kızımıda evlendirdik,eli maşalı kaynanayım artık
Tatilemi geleceksiniz buraya![]()
Gıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslındahatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler
![]()
daha bu neyki neler etcemTsbi tabiiiii milleti birbirine düşür sonraaa masumum de demiii yemezlerrrr![]()
giybet yapanlara yazdi icinde sende varmissinSana hitaben yazdı ama nedense![]()
daha bu neyki neler etcemkasinmiyacaklardi
![]()
O kadar yoğunluğun arasında bizi de düşünmüş bak seniyiyim ablam sen nasilsin
bu aralar baya yogunum abla evrak isler Türkiye hazirligi kafami kasiyacak zamanim yok
Vuslatla Nevosu, Muneye sikayet etmeye geldim![]()
Ağzına sağlık AblamEn gıybetide zaten ispikçi rabiş yapıyor tık onu mapısa müdürüm at anahtarıda denizeolsun bitsin
Geldik yine mantıya
hayirli olsun ablam cok sevindim ALLAH bir yastikda kocatsin
senden eli masali kaynana olur korksun damat
evet abla haftaya ordayim INSALLAH
intikamsiz hayat cekilirmi ablaİntikam alacam diyorsun yaniiiii![]()
dabanlarda sürünmeyesin diye verdim oyumu yoksa kafam kadar mantiya kim oy verirO kadar yoğunluğun arasında bizi de düşünmüş bak sen
Ağzına sağlık Ablam
Geldik yine mantıyaBeğenmediğin için mi oy verdin
![]()
aynen senden korksunki ona göre ayagini denk alsinÇok teşekkürler rabişcim sağol.amin inşallah ..
Korkacak tabisi gözlerimi belerttimmi kaçacak delik arasın dursunn
Hadi bakalım şimdiden iyi tatiller olsun