Yok o kadar değilNe gibi?10 kere yarışmaya girip veya 5 kere,madalya verilsin gibi mi?
Bizim yarışmaların sayısı yokNe gibi?10 kere yarışmaya girip veya 5 kere,madalya verilsin gibi mi?
Kendimizi tezgahtan atsak işe yarar mıHadi ya
Kötü mu oldu iste . Bende bir madalya sahibi olsamArayı bayağı açmışsın oylamada,bildirim gitmesi sana yaradı,ilk üçte bile değildin,1.oldun.
Aşk olsun bi tane madalya neyine yetmioBildirim gitmeseydi keşke2.-3. sıradayken 5 e düştüm
iyi yapmışsın nevosum ellerine sağlıkBildirimi siz istediniz
hahahah ben zaten şakasına yazdım nevosum . Ciddi olaydim etiket yapardimAdı üstünde hediye seçim yapamıyorsunuz
Ama herşey olabilir
hainParmağım şaşaydı da yazmasaydım
Kötü olur mu ,iyi olmuş canım,madalyası olan ,olmayanın derdinden anlamazKötü mu oldu iste . Bende bir madalya sahibi olsam
Aşk olsun bi tane madalya neyine yetmio
iyi yapmışsın nevosum ellerine sağlık
hahahah ben zaten şakasına yazdım nevosum . Ciddi olaydim etiket yapardim;
hain
Önce kim atacakDenemekde fayda var
Sana takılmayı özledikKötü mu oldu iste . Bende bir madalya sahibi olsam
hain
Mune'ye yazayım 1 güncük banlasın
O sırada pasta yaparsın
Nasıl pasta yapılır pasta yapmayı bilmiyorum ,resimli olarak ,tarif eder misiniz diye,BDVye konu açNevreste
Ausum artık sahalara alalım seni, çok dinlendin
Süper taktik
Bizde kibleriz banlanır
Pasta yapmaya vakit kalır
Kötü olur mu ,iyi olmuş canım,madalyası olan ,olmayanın derdinden anlamaz
hahahahahha bende Bende duydum ki madalyalarını 5e tamamlayıp kendine altın dış yaptircakmissin:70;Sana takılmayı özledik
Diyet yaptığın ,yasak olduğu için mi?Ya aşırı doz bdv yüklenmesinden sonra içinden kaynana çıkan bir pasta yaparım kesin
Çok ara verdim evet ama yarışmaya değil , bildiğin mutfağa ara verdim . Aramıza kara kedi girdi . Yaşayacak kadar yemek yapıyorum
Kötü mu oldu iste . Bende bir madalya sahibi olsam
hain
Küçükler öndenÖnce kim atacak
Madalya bağımlılık yapıyor herhalde aldıkça alası geliyor insanın galiba,biz fakirler(madalyasızlar) tatmadığımız için bu duyguyu bilemiyoruzYeter mi 1 tanecik
Tamam tamam bu seferlik verdim 1.liği
Ya aşırı doz bdv yüklenmesinden sonra içinden kaynana çıkan bir pasta yaparım kesin
Çok ara verdim evet ama yarışmaya değil , bildiğin mutfağa ara verdim . Aramıza kara kedi girdi . Yaşayacak kadar yemek yapıyorum
Diyet yaptığın ,yasak olduğu için mi?
Aynen, daha çok daha çok istek oluyorMadalya bağımlılık yapıyor herhalde aldıkça alası geliyor insanın galiba,biz fakirler(madalyasızlar) tatmadığımız için bu duyguyu bilemiyoruz
Aus sen bdvye konu açacaksın bizde kibleyeceğiz.Eğer dönüşte pasta gelmezse hazır konuda açılmış Aus pasta bilmiyor diye dedikodu çıkabilirYa aşırı doz bdv yüklenmesinden sonra içinden kaynana çıkan bir pasta yaparım kesin
Çok geçmiş olsun canım , neydi rahatsızlığın?Yok canım ya , bir rahatsızlık geçirdim ; hala da devam ediyor kısmen . Çok iş yapmak , ayakta fazla durmak , biraz yorulmak bile yok . Mutfakta saatler geçirirdim eskiden ... şimdi iki kap yemek oldu mu şükür diyorum .
Öyle böyle derken , yemek yapmayı da unuttum sanki :)
Aus sen bdvye konu açacaksın bizde kibleyeceğiz.Eğer dönüşte pasta gelmezse hazır konuda açılmış Aus pasta bilmiyor diye dedikodu çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?