Nevoş akşam akşam börekti,pizzaydı,poğaçaydı yüklemişsin ,canım istedi yav,tatlı canım istemiyor da ,benim de karbonhidrat krizim tutuyor bazen,aman kimse duymasın
Nevoş akşam akşam börekti,pizzaydı,poğaçaydı yüklemişsin ,canım istedi yav,tatlı canım istemiyor da ,benim de karbonhidrat krizim tutuyor bazen,aman kimse duymasın
Ya hem zayıflama takımında olup hem yemek topigi takip etmek acı veriyor narin ruhumu yeminle ben şimdi maydanoz suyumu içtim yoğurdumu yiyip yatacağım
Ya hem zayıflama takımında olup hem yemek topigi takip etmek acı veriyor narin ruhumu yeminle ben şimdi maydanoz suyumu içtim yoğurdumu yiyip yatacağım
Bizim 1 haftadır misafirlerimiz vardı ,pek resim çekme imkanım olmadı ama mutfaktan çıkmadım sayılır..İlk defa 1gr dahi almadım
Sen yap sonra eritmek için yürüyüş falan yaparsın
Yemeden olmuyor,birde çocuk olunca mutlaka yapılıyor
Bizim 1 haftadır misafirlerimiz vardı ,pek resim çekme imkanım olmadı ama mutfaktan çıkmadım sayılır..İlk defa 1gr dahi almadım
Sen yap sonra eritmek için yürüyüş falan yaparsın
Yemeden olmuyor,birde çocuk olunca mutlaka yapılıyor
Yürüyüş yapamıyorum işte,nereye gitsem benim kız peşime düşmeye başladı
İstiyorsan yumuşak poğaça linki de koyabilirsin,ben de bulurum da aslında
Ahan da buldum bile,kolay yerdeymiş
Yürüyüş yapamıyorum işte,nereye gitsem benim kız peşime düşmeye başladı
İstiyorsan yumuşak poğaça linki de koyabilirsin,ben de bulurum da aslında
Ahan da buldum bile,kolay yerdeymiş