Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Nevoş akşam akşam börekti,pizzaydı,poğaçaydı yüklemişsin ,canım istedi yav,tatlı canım istemiyor da ,benim de karbonhidrat krizim tutuyor bazen,aman kimse duymasın

Nevoş akşam akşam börekti,pizzaydı,poğaçaydı yüklemişsin ,canım istedi yav,tatlı canım istemiyor da ,benim de karbonhidrat krizim tutuyor bazen,aman kimse duymasın
Elimde olan tarifleri silmeden eklemek istedim .Sende börek yada pizza yap çok güzel olur
Nehaber canım

Ya hem zayıflama takımında olup hem yemek topigi takip etmek acı veriyor narin ruhumu yeminle ben şimdi maydanoz suyumu içtim yoğurdumu yiyip yatacağım

Elimde olan tarifleri silmeden eklemek istedim .Sende börek yada pizza yap çok güzel olur
Nehaber canım
Sabaha poğaça yapsam mı diye düşünüyordum ben de,senin ramazanda verdiğin yumuşak poğaçadan yapsam mı acaba derken ,tariflerini gördüm,seni etiketlemeden bulayım dedim sözde,taa nerelere gittim,iyiyim diyeyim iyi olalım inşallah,

Ne böreği,ne poğaçası pizzası Nevoş,sen bana kilo aldırmak için komplo mu yapıyorsun(aşağıda aeben i görünce geri dönüş yaptım)

Ya hem zayıflama takımında olup hem yemek topigi takip etmek acı veriyor narin ruhumu yeminle ben şimdi maydanoz suyumu içtim yoğurdumu yiyip yatacağım
Yoğurduna limon sıkıp,pulbiber de atacak mısın?Ben de hep başlayayım diyorum ,hep erteliyorum,şimdi de limon bitmiş.

Bizim 1 haftadır misafirlerimiz vardı ,pek resim çekme imkanım olmadı ama mutfaktan çıkmadım sayılır..İlk defa 1gr dahi almadım
Sen yap sonra eritmek için yürüyüş falan yaparsın
Yemeden olmuyor,birde çocuk olunca mutlaka yapılıyor

Yürüyüş yapamıyorum işte,nereye gitsem benim kız peşime düşmeye başladı
İstiyorsan yumuşak poğaça linki de koyabilirsin,ben de bulurum da aslında
Ahan da buldum bile,kolay yerdeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…