Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ablam tolin bizi kıskanıyor hatta kıskançlığından çatlıyor

ya sizi kıskanan sızın gıbı olsun ya vallahı attırıcam sızı sıteden az kaldı

Yaaaaa orta afrikayi geçtim 52 ne yaa senin o toto aciktami kalmış ben çıtırım,çıtırrrr

Kazen senelerden beri patlıcan yemiyorum demişti, isabel patlıcan yemeğine oy vermiş,artık eşim yemiyor diye patlıcan yemeği de yapmaz(mı acaba?)
O senelerden beri yemiyor,benim ise en sevdiğim ...2 yıldır evimizde pişmiyordu da ama nikahta keramet vardır diyerekten yavaş yavaş başladım artık.

Canım çok naziksin işten fırsat bulup giremiyorum foruma önceki gibi pek aktif olamıyorum .
Foruma giremiyorsun ama ,facede boş durmuyorsun.Nerden mi biliyorum ,benim her yerde gözüm var,senin, Nevreste nin facesini de buldum. Nevreste kızların da senin gibi asil ve kibar ,geçen gün gördüm

Foruma giremiyorsun ama ,facede boş durmuyorsun.Nerden mi biliyorum ,benim her yerde gözüm var,senin, Nevreste nin facesini de buldum. Nevreste kızların da senin gibi asil ve kibar ,geçen gün gördüm
Hiç kakaodan bu konuda boş durmayı beklermisin her yerden destek,vatanima,milletime,madem buldun insan bi pışt der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…