Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hepsi birbirinden başarılı ama ben en çok sevdiğim yemek olan etli yaprak sarmasına verdim oyumu. Herkesin ellerine ve emeklerine sağlık. Başarılar.

Kakao ve Ben deynepnaz rüyamda sizi gördüm ya la
Sizlerle karşılaşmışız kalabalık bir yerde ve birbirimizi görünce hemen tanıyoruz..
Kakao sen tam bir hayal kırıklığı idin, çünkü Çad (orta afrikada bir ülke ) asıllıymışsın ve 52 yaşındaymışsın,
Aman yarabbim ne güzel sohbet ettik

Allah iyiliğini versin, rüyaya bak sınır tanımayan cinsinden

Perde pilavini cok severim, diğerleri de enfes duruyordu ama onu gorunce birden canim cekti ve kendisine gitti oyum

Kazen senelerden beri patlıcan yemiyorum demişti, @Lisabella patlıcan yemeğine oy vermiş,artık eşim yemiyor diye patlıcan yemeği de yapmaz(mı acaba?)

içli kofteye oy veren herkese cok tesekkur ederım oylarınıza layık olacagım ve daha guzel yemeklerle tekrar katılacagımm yarışmalara

içli kofteye oy veren herkese cok tesekkur ederım oylarınıza layık olacagım ve daha guzel yemeklerle tekrar katılacagımm yarışmalara
Bir git başarıları bile sahipleniyor, imzaya beni koymuş, o yeşillerden biri benmişim, diğeri de tabii tahmin edileceği üzere tolin'in kendisi

Bir git başarıları bile sahipleniyor, imzaya beni koymuş, o yeşillerden biri benmişim, diğeri de tabii tahmin edileceği üzere tolin'in kendisi
mune senı sıteye ifşa ettım dıye bu kadar sınırlenme litfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…