Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
Masa düzeni + 1 tane de yemek tarifi olsu nistedik bu salata da olabilir ana yemekte tatlı da.

bu arada masa düzeninde (masa düzeni dediysek yer sofrası olmaz asla demedik ki çok özledim şöyle yer sofrasını) muhteşem bir sunum tabakların kalitesinden çok yemeklere baktırsın bakayım oyu kim alacak : )

ben pide sipraiş verip yemekteyim onu masaya koyup çekip yollasam olur mu ki ?

Bende geleneksel pizza ismarlayip onun resmini koyayim o zaman. :9:

Masa düzeni + 1 tane de yemek tarifi olsu nistedik bu salata da olabilir ana yemekte tatlı da.

bu arada masa düzeninde (masa düzeni dediysek yer sofrası olmaz asla demedik ki çok özledim şöyle yer sofrasını) muhteşem bir sunum tabakların kalitesinden çok yemeklere baktırsın bakayım oyu kim alacak : )

ah kazen yazık sana :)))
pide tarifinide yazarsan olur bence :) deneriz belki evde :1:

ıstanbulda olanlar ıcın bı ıftar mı yapsak acaba? daha once boyle bı toplantı olmus heralde sanırsammmm :)
ben pıtırcıgı da alır gelırım :emir_bebek:

Ayni seyi söylemisiz zaten..
Pidede olur tabi,niye olmasin,ama bu kadar maharetli hatun arasinda sansiniz az gibi
:6:

Ben de aynı durumdayım:29:Tamam canım bakalım umarım katılım olur sabırsızlıkla bekliyorum:56::52:

ben katılıcam yaa, catlarım katılmazsam :27:
aslında yarın girişebilirim.. misafir oldugu zaman kafam yogun olur, dalgınlıgıma gelir, atladıgım yerler olur.
eşimle beraber özel bi iftar yaparız :)

aklımda bı dunya sey var... hepsini yaparsam zorla yedırırım, çatlar adam valla... :27:

ben katılıcam yaa, catlarım katılmazsam :27:
aslında yarın girişebilirim.. misafir oldugu zaman kafam yogun olur, dalgınlıgıma gelir, atladıgım yerler olur.
eşimle beraber özel bi iftar yaparız :)

aklımda bı dunya sey var... hepsini yaparsam zorla yedırırım, çatlar adam valla... :27:

Hadi canım o zaman bekliyoruz:52:İlk sunum senden gelsin:56::46:Ben de öyle düşünüyorum aslında misafir geldiği gün zor olabilir:31:Foto çekmek güçleşir:31:Allah kolaylık versin canım:56::16::29:

Kazen gelsin de kesin cevabi versin bence.Bir tarifmi,yoksa birkac tarifte ekleyebiliyormuyuz...

Bana ne oluyorsa,katilmicam halde heyecan basti:56:

min 1 max sınır yok isteyen aynı başlıkta dilediği kadar tarif ile katılabilir. Sonuçta bu da artı bir puandır.

Bende geleneksel pizza ismarlayip onun resmini koyayim o zaman. :9:

Vejateryan pizza olsun benim ki lütfen

Tamam canım Allah kolaylık versin:16:Vazgeçmeden bekliyoruz:56::9:

amin canım, cümlemize. geçen yaz kayınvalidenin bahçede açmıştık iftarları. bu sende oryaa geçeceğiz.il dışındaki kaynımın teşrifni bekliyoruz. çok güzel oluyor kalablık ile. yemeklerini hepsini ben yapmıyorum orda eltimle bölüşüyoruz.ama masa çok güzel oluyo iki şeçit yaptığım bir gün orda masayıda ben hazırlasam katılsam olur mu ki. (eltiminde işine yarar:37:)

Son düzenleme:
amin canım, cümlemize. geçen yaz kayınvalidenin bahçede açmıştık iftarları. bu sende oryaa geçeceğiz.il dışındaki kaynımın teşrifni bekliyoruz. çok güzel oluyor kalablık ile. yemeklerini hepsini ben yapmıyorum orda eltimle bölüşüyoruz.ama masa çok güzel oluyo iki şeçit yaptığım bir gün orda masayıda ben hazırlasam katılsam olur mu ki. (eltiminde işine yarar:37:)
Sen yaptıktan sonra neden olmasın canım:56::34:Çeşit yapma imkanın olur:56:Eltininde işine yarar yaramaz mı:9:

oktay ustayı seyrediyorum bir yandan , mönü konusunda baya faydası oluyo:34:

Back
X