Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
egunal canım senide tebrik ederim:16:
3. ye yarışmayıda düşünüyomusun:26: ona göre yarışsın bence adaylar :52::52:senin gibi güçlü bi rakip olacakmı yine:9::9:

inş canım arkadaşım :48:bende seni seviyorum :16::16:
o lezzetli yemeklerinden tatmayıda isterdim çok:56::56:

Saol şekerim katıldığım iki kategoriyide önde tamamladım Rabbime şükür 3.kez katılırmıyım bilmiyorum ki şimdiden birşey söylemek için erken..Bol katılım olmalı bence mesela pasta yarışmasında sanırım 11 kişiydik ve çok güzel geçmişti...Belirlenecek kategoride de bol katılım olursa araya sıkışırım belki:52::52::52::9:

Son düzenleme:
durmak yok yola devammı diyosun yaniiiiii:52::52::52::52:

Saol şekerim katıldıüım iki kategoriyide önde tamamladım Rabbime şükür 3.kez katılırmıyım bilmiyorum ki şimdiden birşey söylemek için erken..Bol katılım olmalı bence mesela pasta yarışmasında sanırım 11 kişiydik ve çok güzel geçmişti...Belirlenecek kategoride de bol katılım olursa araya sıkışırım belki:52::52::52::9:

Candostum teşekkür ederim.
Rabbim hepimizin evini şenlendirsin evlatlarımızın sesleriyle inşalllah.
Seni seviyorum :16:

Hep beraber düşünelim canımcım :)

Müsade ederlerse sen seç kategoriyi şekerim :52:

kime verilmişse hak o belirlemeli ben işin esprisindeyim teselli olaydı diye:9:

Her zaman kapım açık sen geliyorum de yeter ki :)

Elossa ve egunal yarışırsa ben katılmam onların yarıştığı kategoriye :)

daha neler herpimiz katılabiliriz duygusal değil profesyonel düşün derim...

Yarisma bitti mi bilemiyorum ama Gulldenim oylara baktigimda yine yeniden birinci oldugunu goruyorum saatler kaldi artik durum degismez sanirsamm tebrikler bebekimm birincilik mikemmel tariflerinin masanin sunumunu kisaca emeginin hakkiydi veee sanaaa coookk yakistii::54::65::65::65::65::71::71::71::65::64::66::66::66:

Son düzenleme:
Guldenciiimmm cok tebrik ederim canimmm.yurekten kutluyorummm.mukemmel bi sofraydi.ellerine saglik. Birdahaki kategoriye katilma artik yaaa hep sen birinci olsuyosunn zaten baskalarina da firsat ver biraz:1::34:

Canım tebrik ederim tozunu arttırıyorsun yarışmaların seni çok öpüyorum. .♥♥♥

Yarisma bitti mi bilemiyorum ama Gulldenim oylara baktigimda yine yeniden birinci oldugunu goruyorum saatler kaldi artik durum degismez sanirsamm tebrikler bebekimm birincilik mikemmel tariflerinin masanin sunumunu kisaca emeginin hakkiydi veee sanaaa coookk yakistii::54::65::65::65::65::71::71::71::65::64::66::66::66:

Yarışma bitti canım teşekkür ediyorum yarışmaya katıldığımdan beri hep güzel yorumlar okudum sonuda güzel bitti...
Bana yakıştı demek :17::17::17:

egunal cim canım arkadaşım tebrik ederim emeğinin hakkıyla kazandın herşey sofra sunum mükemmeldii başarılarının devamını dilerimm.

Guldenciiimmm cok tebrik ederim canimmm.yurekten kutluyorummm.mukemmel bi sofraydi.ellerine saglik. Birdahaki kategoriye katilma artik yaaa hep sen birinci olsuyosunn zaten baskalarina da firsat ver biraz:1::34:

ooooooo çok şımartıcı havaya sokucu gaz verici bir mesaj olmuş buuuuu...
saol canım benim tüm katılanlar emek verdi daha fazla oy alan kazandı...

Canım tebrik ederim tozunu arttırıyorsun yarışmaların seni çok öpüyorum. .♥♥♥

aman Allahım neler okuyorum ben böyle abartmayın yaw:27::27::27:
bende sizi öpüyorum 3 kalpli kadın:38:

konuşmuyum diyorum susuyum diyorum , sonrada diyorum ki neden susucam
ilk defa katıldıgım bir yarışmaydı cokta eylendim ve zevk alarak yaptım yemeklerimi helede benim için cok degerli olan insanlar( eşim ve çocuklarım)
seve seve yemişlerdi yemeklerimi.
ama tamamen benim şahsi fikrime göre bu yarışmada emege degilde tanınmıslıga oy verildi .... düşünceminde sonuna kadar arkasındayım
ben birinci yada dereceye giremedim diye degil bu sözlerim birinci kim olduysa tebrik ederim ama bence birincilik tamamen ausencianın hakkıydı

tebrikler canım... yine attın imzanı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: emek vererek hazırladığın sofran HAKKI OLAN birinciliği aldı.... el emeği su böreği açmak.. 70 80 kattan baklavama yapmak herkesin harcı değil... gönülden tebrik ediyorum seni.......

Gerek daha önceki kategorinde çiskekinle:9::9: Gerek bu kategorideki yemeklerinle ikisinde de hakkederek kazandın..El emeğin,uğraşın,fotoğraflamaların ayrıntıların ve güzel anlatımın ile bizim için gönüllerimizin zaten 1. si idin tescillenerek te oldun..Ama hayat böyledir işte hazım sorunu yaşayan insanlarla dolu!!! Ne kadarda basit şeyler için..Konu bir yemek yarışması bile olsa..
Neyse tekrar tekrar tebrik ederim canım..Ellerine kollarına yüreğine sağlık..

Ema 2. liğini kutlarım canım..Hediyelerini merakla bekliyor olacağım.....

Sevgiler:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Egu canım tebrik ederim seni,harika bir yarış çıkarttın....:16:

Veee gelelim Esroşumaaa:)
Canım benim,güzel dostum,beceriklimm...:nazar:
Ellerine emeğine sağlık tekrar tekrar,canı gönülden yürekten tebrik ediyorum seni...
Çok ama ççookk mutlu oldum 1. olmana,Egu ve sendin favorim biliyorsun,ıskalamadım yine:52:
İkinizide ççokk öpüyorum,diğer kategorilerde de mutlaka boy göstermenizi istiyorum:16:

Back
X