Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
nevreste oylamaya baksanaaaa sen kategori diyonnn:52::52::52::9::9::9:
kızlara bak beni rahat bırakmıyolar:9::9::9:
şunlara bişi de :9::9::9:

Oylamada heyecan dorukta:52:Heran herşey olabilir:9::9:
Bence kategoriyi ilk 3te olan arkadaşlar düşünsünler:9:Heran herşey olabilir:46::52:
Sen de hazırlıklı ol 1.lik heran gidebilir:30:

Oylamada heyecan dorukta:52:Heran herşey olabilir:9::9:
Bence kategoriyi ilk 3te olan arkadaşlar düşünsünler:9:Heran herşey olabilir:46::52:
Sen de hazırlıklı ol 1.lik heran gidebilir:30:

insan birincilik gidebilir diye alıştıra alıştıra der daannnnn diye dedin şu an yıkıldım:9::9::9:
bugün oylamaya bişi oldu:52::52::52::9::9::9:

insan birincilik gidebilir diye alıştıra alıştıra der daannnnn diye dedin şu an yıkıldım:9::9::9:
bugün oylamaya bişi oldu:52::52::52::9::9::9:

Alış diye söyledim zaten:9::9:Hayırlısı olsun bakalım yarın neler olacak:52:
Yeni kategori ne olacak onu söyleyin banane banane:9:

Alış diye söyledim zaten:9::9:Hayırlısı olsun bakalım yarın neler olacak:52:
Yeni kategori ne olacak onu söyleyin banane banane:9:

ben birinci olursam haklarım ikinci olana geçicek sanırım kategoriyide ikinci olanmı belirleyecek bu durumda :26::26::26:( birinci olduğumu farzederek yazıyorum :27::27::27:)

ben birinci olursam haklarım ikinci olana geçicek sanırım kategoriyide ikinci olanmı belirleyecek bu durumda :26::26::26:( birinci olduğumu farzederek yazıyorum :27::27::27:)

Hediye hakkı mı geçiyor tüm haklar mı:44:Sadece hediye olabilir:34: Kategoriyi yine 1. belirlesin:9::56:

Hediye hakkı mı geçiyor tüm haklar mı:44:Sadece hediye olabilir:34: Kategoriyi yine 1. belirlesin:9::56:

Aslında birinci birincidir kim olursa olsun haklarda ona aittir bunu en başından beri söylerim...
Ya brinci olanlar bir daha katılmamalı kuralı olsun ki bu çok katı olur ya da haklar birinci olanda kalmalı...
Bu benim fikrim galiba çok ciddiye alıyorum yarışmayı detaya inmezsek herşey güzel hayat güzel amaannn boşverr:9::9::9:

eveetttt oylamada son 2 saate girmiş bulunuyoruz katılımı bol bir oylama oldu gerçekten:27::27::27:

Esroşummm harika gidiyorsun tatlımm:16:

Çok heyecanlı bir yarışmaydı kuzucummmm :16:

eveetttt oylamada son 2 saate girmiş bulunuyoruz katılımı bol bir oylama oldu gerçekten:27::27::27:

Evet canım bol katılımlı bol heyecanlı bir yarışmaydı.

Ve benim oyummmmmmmmmmmmm o güzel sunumlarıyla zahmetli yemekleriyle aklımı başımdan alan beni pc ye yapıştıran becerikli ve güzel arkadaşıma gidiyor :) Sen anladın kim olduğunu :16:

Çok heyecanlı bir yarışmaydı kuzucummmm :16:

Evet canım bol katılımlı bol heyecanlı bir yarışmaydı.

Ve benim oyummmmmmmmmmmmm o güzel sunumlarıyla zahmetli yemekleriyle aklımı başımdan alan beni pc ye yapıştıran becerikli ve güzel arkadaşıma gidiyor :) Sen anladın kim olduğunu :16:

ne kadar güzel sözler bunlar böyleeee teşekkür ediyorum :16::16::16:

Back
X