Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
o zaman acil altın gününe girmem lazım hakkıyla bir iş çıkarmam için:9::9::9:
altın günü ekibinin fotosuda olsun ama verilen altınlar falan görünmeli kesinlikle:9::9::9:

Sen altın gününe girmesende hakkıyla iş çıkarırsın canımcım.
Güzel fikir diyen var mı altın gününe.
Oylamaya açıyorum :52:

Hmmmm börek fikri de güzel canımcım.
Eguşumda gelsin fikrini söylesin karar vereyim.

Altın günü masası mı desem acaba.
Neler döktürür kk hatunları şimdi kimbilir :52:
Bak bu fikirde çok güzel:29:Ama Altın günü için erken bir zaman o tarz günler genelde Eylül ayından sonra yapılıyor:9:Ama katılmak için özellikle yapılırsa bilmem:29:
Bu arada tebrik ettiğin içinde teşekkür ederim nevrestecim :16::16::16:
:16::16:
bende aynısını düşündüm biliyormusun herkes aktif olur bundan sonra yarışmada haliyle:46::46::46:

köfte ve pilav da geçen kategoriyi belirlerken bir sürü soru çıktı ortaya köfte olcaksa sadece kıyma içerikli köftelermi olcak yok efenim çiğ köfte mercimek köfteside dahil olcakmı pilav olursa çok basit kaçabilir dedik falan falan zor iş be kategori belirlemek:9::9::9: nevreste börekler demiş ben katılır su böreği yaparım:27::27::27::9::9::9: bunlara ek olarak aklıma şimdilik bişey gelmiyor...
Ben de su böreği yapıp sana rakip olurum:9::56::52:

Senin su böreği yine birinci olursa hiççççç şaşırmam :)

tekrara girmemek lazım :6::6::6:
bu kez olmaz canımcım...
tavuk yemekleri olabilirmiki...
ben tavuğu lezzetsiz bulurum göğüs eti falan kızlar tavuğu lezzetli hale getircek tarifler sunabilirler diye düşündüm birden...

Bak bu fikirde çok güzel:29:Ama Altın günü için erken bir zaman o tarz günler genelde Eylül ayından sonra yapılıyor:9:Ama katılmak için özellikle yapılırsa bilmem:29:

Çocuklar okula başlayınca mı gün düzenliyor hatunlar :52:

bu kez olmaz canımcım...
ben tavuğu lezzetsiz bulurum göğüs eti falan kızlar tavuğu lezzetli hale getircek tarifler sunabilirler diye düşündüm birden...

Et yemekleri yapıldı :56:Tavuk yemekleri olabilir:34: Farklı tarifler farklı sunumlar görürüz:56::52:

bu kez olmaz canımcım...

Tavuğu bende düşündüm et yemeği yapıldı tavuk neden olmasın.
Çok çeşit çıkar mı acaba hani katılım çok olsun istiyor ya kazen :)

Çocuklar okula başlayınca mı gün düzenliyor hatunlar :52:

Katıldığım bir Altın günüm yok:1:Ama arkadaşlarla toplantılarımız oluyor enaz 5 çeşit yapıyoruz:56:Bu tarz arkadaş toplantılarımız okul açılınca oluyor:9:Etrafımdan bildiğim kadarıyla Altın günleride o zaman başlıyor..:44:Bu benim fikrim tabi ki:34:Yok olur neden olmasın yapılsın katılırım diyen olabilir:17:

oh may gaaattttt rakibe baakkkk vazgeçtim ben:9::9::9:
ya da karşında bi şansımı denerim birimiz kıymalısını birimiz peynirlisini yaparız:9:

Sen altın gününe girmesende hakkıyla iş çıkarırsın canımcım.
Güzel fikir diyen var mı altın gününe.
Oylamaya açıyorum :52:

altın gününde bir sürü şey yapılır hangisinin tarifini vercez yaw:9::9:

Et yemekleri yapıldı :56:Tavuk yemekleri olabilir:34: Farklı tarifler farklı sunumlar görürüz:56::52:

aynen canımcım EMA hatuna bir fikir daha bakalım neye karar vercek..

Katıldığım bir Altın günüm yok:1:Ama arkadaşlarla toplantılarımız oluyor enaz 5 çeşit yapıyoruz:56:Bu tarz arkadaş toplantılarımız okul açılınca oluyor:9:Etrafımdan bildiğim kadarıyla Altın günleride o zaman başlıyor..:44:Bu benim fikrim tabi ki:34:Yok olur neden olmasın yapılsın katılırım diyen olabilir:17:

Çocuğum yok ya bana hergün altın günü canımcım :52:

ya da karşında bi şansımı denerim birimiz kıymalısını birimiz peynirlisini yaparız:9:

Ema ikizler burcu ve şaşırdı karar veremiyor :52:

börekler ve tavuk kulağa hoş geliyor ama tavuk kısır olur gibi sanki börek çok daha fazla katılım alır gibi.

Birde kargo ile börekler bana yollanırsa ona göre oylama yaparız : ))))

ben tuttum bu fikri :81: ( bu arada yarışmacı olarak değil :130: oylayan üyecan olarak buralardayım :54: )

Belki katılırsınız belli mi olur :) :16:

börekler ve tavuk kulağa hoş geliyor ama tavuk kısır olur gibi sanki börek çok daha fazla katılım alır gibi.

Birde kargo ile börekler bana yollanırsa ona göre oylama yaparız : ))))

Sende börek diyorsan börekler olsun o zaman kazen

Yok canım ben de kk'nın tüm hamarat hatunları gibiyim farkımız yok(ukalaca oldu ama)Hatta bu yarışmada harikalar yaratılıyor:56::46:Beraber katılırız:29:Benim iddiam yok:9:
Ama karar vermek zor:30:
Çocuğum yok ya bana hergün altın günü canımcım :52:

Ema ikizler burcu ve şaşırdı karar veremiyor :52:

Canım çocuklardan dolayı değilde genelde yaz sezonu herkes tatilde oluyor:34:
Canım bu yarış şansını artırır ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah:nazar::emir_bebek:
Ben de ikizler burcuyum seni çok iyi anlıyorum:52:

Börek diyorum o zaman !

açayım mı konuyu ?

Yok canım ben de kk'nın tüm hamarat hatunları gibiyim farkımız yok(ukalaca oldu ama)Hatta bu yarışmada harikalar yaratılıyor:56::46:Beraber katılırız:29:Benim iddiam yok:9:
Ama karar vermek zor:30:

Canım çocuklardan dolayı değilde genelde yaz sezonu herkes tatilde oluyor:34:
Canım bu yarış şansını artırır ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah:nazar::emir_bebek:
Ben de ikizler burcuyum seni çok iyi anlıyorum:52:

İleri ki zamanda altın günü yapılabilir belki fikir olarak kalsın bir kenarda :)
Aminnnnnn canım inşallah bende anne olabilirm :emir_bebek:
Demek aynı burçtanız çok sevindim nedense :)

E_M_A ve egunal tebrikler:)
:3:

Çok teşekkür ederim :16:

:52:Gelmesemde ,görmesemde ,yemesemde bunları duymam yeterli bana:10: :56::48::48::52::52::52:
Canımsın :38::38:
Bu arada tebrik ettiğin içinde teşekkür ederim nevrestecim :16::16::16:

E_M_A cığım bende tebrik ederim canım :29:
bende sana kendimi beğendirip oyunu alana kadar katılmayı düşünüyordum nolcek şimdi:52::52::52:

Şimdimi söylenir bu aşkolsun baştan söyleseydin bu yarışta verirdim oyumuda bundan sonraki yarışmalarda yarışmacılara faydam olmuş olurdu :19::19:Canım şaka yapıyorum alınmıyorsundur umarım.Yaptıklarını sunumunu gerçekten beğeniyor ve takdir ediyorum arkadaşım.Lakin iki yarıştır bir türlü kısmet olmadı.Sende bu katılma aşkı bendede oy oldukça bir gün oyum sanada nasip olacaktır şekercim :38:

Back
X