Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsın
E_M_A cığım bende tebrik ederim canım
Şimdimi söylenir bu aşkolsun baştan söyleseydin bu yarışta verirdim oyumuda bundan sonraki yarışmalarda yarışmacılara faydam olmuş olurduCanım şaka yapıyorum alınmıyorsundur umarım.Yaptıklarını sunumunu gerçekten beğeniyor ve takdir ediyorum arkadaşım.Lakin iki yarıştır bir türlü kısmet olmadı.Sende bu katılma aşkı bendede oy oldukça bir gün oyum sanada nasip olacaktır şekercim
![]()
İnşaallah canım
![]()
1 soru daha 3 hafta katılım 1 hafta oylama süresi nasıl ?
sağol canım yok ben beceriksizim mutfaktaBelki katılırsınız belli mi olur :)![]()
sağol canım yok ben beceriksizim mutfaktamüjdeni alalımda inşallah kısa sürede tabi tüm isteyen kk daşlarımızın başına gelsin bol-bol müjdeler ( konuyu dağıttım ama
)
guldencim 1. ligin hayirli olsun canim simdi herkes fikrini soylemis dayanamayip ben de soyluyorum.bence de birincilik senin hakkindi ( ki oyle oldu) simdi biz madem bu yemeklerin tadina bakamiyoruz o zaman detaylara bakip oy vericez.senin emegin zaten ortadaydi. tamam herkes emek veriyor , kesinlikle sozum yok ama senin yemeklerin olsun boregin ,baklavan olsun daha bi zor daha bi emek isteyen seylerdi.masa duzenin cok guzeldi , sunumlarin harikaydi.ben mi cok dikkatliyim bilmiyorum ama tarifi verirken bile koydugun fotolara dikkat edilirse tabaklar bile bir ahenk icerisindeydi,herseyi tek tek tabaklarda sergilemissin urunu kutusuyla da koyabilirdin bence onda bile bi emek var.
neyse cok yazdim:)
tebrik ediyorum canim , emacim sana da tebrikler( bi ara guldeni gecicen diye cok tirstim:))) )hediyeni gule gule kullan...
E_M_A ve egunal tebrikler:)
![]()
Canımsın
E_M_A cığım bende tebrik ederim canım
Şimdimi söylenir bu aşkolsun baştan söyleseydin bu yarışta verirdim oyumuda bundan sonraki yarışmalarda yarışmacılara faydam olmuş olurduCanım şaka yapıyorum alınmıyorsundur umarım.Yaptıklarını sunumunu gerçekten beğeniyor ve takdir ediyorum arkadaşım.Lakin iki yarıştır bir türlü kısmet olmadı.Sende bu katılma aşkı bendede oy oldukça bir gün oyum sanada nasip olacaktır şekercim
![]()
guldencim 1. ligin hayirli olsun canim simdi herkes fikrini soylemis dayanamayip ben de soyluyorum.bence de birincilik senin hakkindi ( ki oyle oldu) simdi biz madem bu yemeklerin tadina bakamiyoruz o zaman detaylara bakip oy vericez.senin emegin zaten ortadaydi. tamam herkes emek veriyor , kesinlikle sozum yok ama senin yemeklerin olsun boregin ,baklavan olsun daha bi zor daha bi emek isteyen seylerdi.masa duzenin cok guzeldi , sunumlarin harikaydi.ben mi cok dikkatliyim bilmiyorum ama tarifi verirken bile koydugun fotolara dikkat edilirse tabaklar bile bir ahenk icerisindeydi,herseyi tek tek tabaklarda sergilemissin urunu kutusuyla da koyabilirdin bence onda bile bi emek var.
neyse cok yazdim:)
tebrik ediyorum canim , emacim sana da tebrikler( bi ara guldeni gecicen diye cok tirstim:))) )hediyeni gule gule kullan...
tebrikler canım..
hakkındı bu birincilik kanımca.
2.kere birinci olmakta her baba yiğidin harcı değildir bunuda belirtmek isterim..
başarılarının devamını diliyorum tatlımm..
yemek seçimin,masa tertip düzenin vs herşey 10 numara 5 yıldızdı..
eminim tatlarıda görüntüleri kadar iyidirr..
tekrar tebrikler canım..
İlk defa bu kategoriyi takip edemedim ve oy kullanamadım çok isterdim gerçekten süper şeyler yapılmış. Açık söyleyeceğim egunal inanır mısın katılabilseydim benim menümdü senin menün baklava hariç. Ellerine sağlık canım tebrik ederim..![]()
güldencim tebrik ederim .zaten şüphem yoktu,emindim de iştee formaliteden sonuç bekledim tebrik etmek için :) hayırlı olsun birinciliğin canım.bol bol başarılar,lezzetli yemekler...
canım arkadaşım,Güldenim tebrik ederim.
her şey çok güzeldi sen hakettiğin birinciliği aldın.
seni çok seviyoruz![]()
Tebrikler canim benim
çok fena piştimi olcaktık yani
teşekkür ediyorum tatlım beğenmene sevindim...madem menünde su böreği vardı o zaman hadi böreğini al börek yarışmasına gel![]()