- 6 Mart 2012
- 17.781
- 28.209
- 798
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
Arkadaşlar yarışmalara ne kadar çok katılım olursa biz buraya sponsor bulmak konusunda elimizi o kadar sağlam tutuyoruz. Sağlam bir sponsor olursa o kadar keyifli olacaktır, katılımcıları daha da memnun etmiş olacağız. Bu arada önümüzdeki ay 1 uçak ile katılımcı üyelerimizi bakmışsınız Antep'e Antep mutfağını tatmaya götürürüz : ) Az kaldı çok az...
Yeni kategoriyi çok merak ediyorum![]()
konuşmuyum diyorum susuyum diyorum , sonrada diyorum ki neden susucam
ilk defa katıldıgım bir yarışmaydı cokta eylendim ve zevk alarak yaptım yemeklerimi helede benim için cok degerli olan insanlar( eşim ve çocuklarım)
seve seve yemişlerdi yemeklerimi.
ama tamamen benim şahsi fikrime göre bu yarışmada emege degilde tanınmıslıga oy verildi .... düşünceminde sonuna kadar arkasındayım
ben birinci yada dereceye giremedim diye degil bu sözlerim birinci kim olduysa tebrik ederim ama bence birincilik tamamen ausencianın hakkıydı
Gerek daha önceki kategorinde çiskekinleGerek bu kategorideki yemeklerinle ikisinde de hakkederek kazandın..El emeğin,uğraşın,fotoğraflamaların ayrıntıların ve güzel anlatımın ile bizim için gönüllerimizin zaten 1. si idin tescillenerek te oldun..Ama hayat böyledir işte hazım sorunu yaşayan insanlarla dolu!!! Ne kadarda basit şeyler için..Konu bir yemek yarışması bile olsa..
Neyse tekrar tekrar tebrik ederim canım..Ellerine kollarına yüreğine sağlık..
Ema 2. liğini kutlarım canım..Hediyelerini merakla bekliyor olacağım.....
Sevgiler![]()
Egu canım tebrik ederim seni,harika bir yarış çıkarttın....
Veee gelelim Esroşumaaa:)
Canım benim,güzel dostum,beceriklimm...
Ellerine emeğine sağlık tekrar tekrar,canı gönülden yürekten tebrik ediyorum seni...
Çok ama ççookk mutlu oldum 1. olmana,Egu ve sendin favorim biliyorsun,ıskalamadım yine
İkinizide ççokk öpüyorum,diğer kategorilerde de mutlaka boy göstermenizi istiyorum![]()
Kazen,başka bir ayda Paris e bir uçak kaldırsanız Fransız mutfağıda fena değildir hani
Bendeeee![]()
O yarışa ben de katılayımAma sen de kalırım haberin olsun
Ayyyy ne güzel olur![]()
tebrikler canım... yine attın imzanıemek vererek hazırladığın sofran HAKKI OLAN birinciliği aldı.... el emeği su böreği açmak.. 70 80 kattan baklavama yapmak herkesin harcı değil... gönülden tebrik ediyorum seni.......
Gerek daha önceki kategorinde çiskekinleGerek bu kategorideki yemeklerinle ikisinde de hakkederek kazandın..El emeğin,uğraşın,fotoğraflamaların ayrıntıların ve güzel anlatımın ile bizim için gönüllerimizin zaten 1. si idin tescillenerek te oldun..Ama hayat böyledir işte hazım sorunu yaşayan insanlarla dolu!!! Ne kadarda basit şeyler için..Konu bir yemek yarışması bile olsa..
Neyse tekrar tekrar tebrik ederim canım..Ellerine kollarına yüreğine sağlık..
Ema 2. liğini kutlarım canım..Hediyelerini merakla bekliyor olacağım.....
Sevgiler![]()
Yeni kategoriyi çok merak ediyorum![]()
Egu canım tebrik ederim seni,harika bir yarış çıkarttın....
Veee gelelim Esroşumaaa:)
Canım benim,güzel dostum,beceriklimm...
Ellerine emeğine sağlık tekrar tekrar,canı gönülden yürekten tebrik ediyorum seni...
Çok ama ççookk mutlu oldum 1. olmana,Egu ve sendin favorim biliyorsun,ıskalamadım yine
İkinizide ççokk öpüyorum,diğer kategorilerde de mutlaka boy göstermenizi istiyorum![]()
Egunal canım tebrik ederim
Sen çok yoruldun kaç yarıştır artık biraz dinlende arkadaşların önü açılsınŞaka tabiki ne kadar çok katılım o kadar heyecan.Bütün katılan arkadaşların tekrardan ellerine ,emeğine sağlık
Yeni kategoriyi sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Zaten Parise uçak kaldırabilmek için bütün KK yarışa katılmalı zannımcaBencede harika olur hepiniz bende kalırsınız ve yemekleride ben hazırlarım size
![]()
sağolun kızlar detaylara girmeden sadece teşekkür ediyorum hakettiğimi düşündüğünüz için
bendeeeee çok merak ediyorummm![]()
Daha çok bekleyecek miyiz![]()
bilmem kiii EMA ya bi sesleneyim çıksın ortaya
EMAAAAAAAA haydeee fikirlerini bekliyoruz gel de kategori belirleyelim![]()
Daha çok bekleyecek miyiz![]()
bilmem kiii EMA ya bi sesleneyim çıksın ortaya
EMAAAAAAAA haydeee fikirlerini bekliyoruz gel de kategori belirleyelim![]()
Tatil bitiyor yavaş yavaşGüzel bir kategori seçilirse çok hareketli geçebilir
Çağıralım gelsin Emaaaaaa:84::84:![]()
Geldim yaaaa bağırmayın bana
Seçenekleri sayayım o zaman seçelim beraber.
1 Pilavlar
2 Köfteler
3 Kurabiyeler
4 Kahvaltı masası :)
5 Kekler
Başka fikri olan var mı canlar :)
Börekler
Canım seçim sana aitBiz bekliyoruz
Çok tebrik ediyorum canım![]()
Tatil bitiyor yavaş yavaşGüzel bir kategori seçilirse çok hareketli geçebilir
Çağıralım gelsin Emaaaaaa:84::84:![]()
Geldim yaaaa bağırmayın bana
Seçenekleri sayayım o zaman seçelim beraber.
1 Pilavlar
2 Köfteler
3 Kurabiyeler
4 Kahvaltı masası :)
5 Kekler
Başka fikri olan var mı canlar :)
bende aynısını düşündüm biliyormusun herkes aktif olur bundan sonra yarışmada haliyle
köfte ve pilav da geçen kategoriyi belirlerken bir sürü soru çıktı ortaya köfte olcaksa sadece kıyma içerikli köftelermi olcak yok efenim çiğ köfte mercimek köfteside dahil olcakmı pilav olursa çok basit kaçabilir dedik falan falan zor iş be kategori belirlemeknevreste börekler demiş ben katılır su böreği yaparım
bunlara ek olarak aklıma şimdilik bişey gelmiyor...
Hmmmm börek fikri de güzel canımcım.
Eguşumda gelsin fikrini söylesin karar vereyim.
Altın günü masası mı desem acaba.
Neler döktürür kk hatunları şimdi kimbilir![]()