Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
benim de oyum egunala gitti..su böreği ve baklava süper görünüyodu,çok emek harcanan iki hamur işi :)

bütün sofralar güzel herkesin eline sağlık..

ben de çökertme kebabı su böreği baklava egunal'in masasına oy verdim başarılar..

Son düzenleme:
Ben de borcam kebabı ve Türkmen dolmasına oy verdim. Bir türlü uyumak bilmeyen, yer cücesi oğluşuyla o fotoğrafları çekmek ve o sofrayı hazırlamak için ne kadar çok çaba sarfettiğini biliyorum. Ellerine sağlık pembehipopotam
Katılan herkese de başarılar dilerim. Hepinizin sofrası ayrı ayrı güzel.

Çökertme kebabı su böreği ev baklavası aklımı başımdan aldı diger güzelliklerede söylenecek laf yok masa mükemmel görünüyor oyum egunala başarılar

Çökertme kebabı su böreği ev baklavası aklımı başımdan aldı diger güzelliklerede söylenecek laf yok masa mükemmel görünüyor oyum egunala başarılar

bende bu mesajın her kelimesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum
saol canım

egunal bende kendimi bişey sanırdım senin mağrifetli ellerini görünce hiç bişey bilmiyormuşum oyum sana hayran kaldım gerçekten o gün davetlin olmayı isterdim valla

egunal bende kendimi bişey sanırdım senin mağrifetli ellerini görünce hiç bişey bilmiyormuşum oyum sana hayran kaldım gerçekten o gün davetlin olmayı isterdim valla

nasıl mutlu oluyorum böyle güzel yorumları okuyunca çok teşekkür ediyorum
davetlim olmanı çok isterdim inan...

tüm yarışmacıları tebrik ediyorum.her biri binbir emek harcanarak yapılmış muhteşem yemekler,güzel sofralar.ellerinize,yüreğinize sağlık.

tüm yarışmacıları tebrik ediyorum.her biri binbir emek harcanarak yapılmış muhteşem yemekler,güzel sofralar.ellerinize,yüreğinize sağlık.

Yarışmacılardan biri olarak bu güzel yoruma teşekkür ediyorum

Hepsi cok hos , cok guzel gorunuyor ellerinize saglik ama menusu damak tadima en cok uydugu icin Ausencia'ya oy verdim. Herkese basarilar, hakeden kazansin.

Son düzenleme:
Hepsi cok hos , cok guzel gorunuyor ellerinize saglik ama menusu damak tadima en cok uydugu icin Ausencia'ya oy verdim. Herkese basarilar, hakeden kazansin.

Teşekkürler kankam

Her biri çok çok güzel masaların , her arkadaşın ayrı ayrı emeği var , kim kazansa haketmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…