Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kararsız kaldım ama oyum Ausenciadan yana oldu.
Çünkü menü tam benlik . :)
Herkesin ellerine sağlık![]()
Çok kararsız kaldım ama oyum Ausenciadan yana oldu.
Çünkü menü tam benlik . :)
Herkesin ellerine sağlık![]()
Aynen bende icinde yemeyecegim birsey olmadigi icin ona oy verdim. Otekiler de superdi ama gercek hayatta yemedigim bazi seyleri elemek zorunda kaldim.
Ama boyle olmuyor bir dahaki sefere yedikten sonra karar verelim. Adresi veriyorum: Londra Asfalti , daire 8 ....... :))
Ev baklavası sevmediğim için menü her ne kadar aşırı zahmetli olsa da oy veremedim sanırım. Bence herkesin yaptığı felaket şekilde lezzetlidir. Kaldı ki resmen bu saatte bakmasaydım iyiydi dedim. Amma velakin, görünüm söz konusuysa kesinlikle Mevsim manav ın katkılarıyla....beğendi...incir tatlısı beni tavladı. Ausencia'nın tatlısı şahaneydi tek kelimeyle ama, bir beğendi delisi olarak sanıyorum beğendiyi görünce hiç düşünmedim :)
Teşekkür ederim cudana
Seninle sanırım damak tadımız benziyor , daha önceki yarışma da da böyle olmuştu .
Ta oraya gelene kadar küflenir hepsi , sen gel de buralara ; hergün birinin evinde tadıver .2 haftan var ama sonra diyet topiği
Çok teşekkürler beğenmenize sevindim .
Açıkcası her masa da insanı kalbinden vuran en az bir tarif var .Mesela bana da pembenin dolmaları şiştt pişşt derken , bir tatlı delisi olarak baklava, şekerpare , profiterol menüleri hemen ardından beğendinin dayanılmaz cazibesi ,ve emanın analı kızlısının göz kırpmaları .....
Oyyy herkesin ellerine sağlık diyerek susayım en iyisi ben
Ev baklavası oldu mu gozum baska bse gormuyor :) Su boregı de aynı sekılde.. O yuzden oyumu egunala verdm ..
31 Temmuz'da Mogolistan'a Nirvana'yı bulmaya gideceğimden bu yarışmanın sonucunu oralardan göreceğim.
Belki birinciye güzel bir hediye getiririm oradan : )
su böreği,ev baklavası asla vazgeçemeyeceğim iki lezzet..
en kısa zamanda deneyeceğim çökertme kebabını..
oyum egunal'e..
başarılar diliyorum....![]()
Nirvanaya ulaşmak için o kadar uzaklara gitmeye gerek yoktu aslında kendi içimize yolculuğumuzu tamamladığımızda hepimiz birgün ulaşacagız nirvanaya :))).Olan birincinin hediyeye oldu bu durumda :)))))gezimde yanımda gelecek arkadaşın sağlık sorunları sebebi ile benim nirvana gezisi maalesef ileri ki bir tarihe ertelenmiştir![]()
gezimde yanımda gelecek arkadaşın sağlık sorunları sebebi ile benim nirvana gezisi maalesef ileri ki bir tarihe ertelenmiştir![]()
Oyum çokk beğendiğim tarifleri içinde barındıran;
Analı Kızlı Köfte,Yelkenli Salata' ya gitti bileeee
EMA canım arkadaşım hayırlı olsun![]()
elleriniz dert görmesin hanımlar.. oyum E_M_A'ya..![]()
iyi şanslar..