cok teeşkkür ederim canım benim ama bu forumda daha cok yeniyim bence emek degilde tanınmak kazanır gibime geliyor :)
hangi konu hangi başlık altında pek bilemiyorum takipde edemiyorum nevrestem sen beni haberdar edersen büyük bir zekle seve seve katılırım tabikide önemli olan o heyecanı yazamak yoksa gerisi hiç önemli degilHayırlısı olsun ablacımHiç belli olmaz Seni diğer yarışmalarda yine görmek isterim
umarım öyle olurmsjınızı okuyunca cevap yazma gereği duydum
bence yanılıyorsunuz yarışma ile alakalı
bir önceki yarışmada yakın tanıdığım adaylar vardı
ancak ben en çok beğendiğim pastaya verdim oyumu çünkü kişilerin değil yemeklerin yarışması
üstelik çok beğendiğim ve oy verdiğim pastayı yapan kişiylede hiç karşılaşmamıştık
bence bir çok kişi oyunu emeğe ve güzel sofraya verecek
başarılar dilerm
umarım öyle olur
hangi konu hangi başlık altında pek bilemiyorum takipde edemiyorum nevrestem sen beni haberdar edersen büyük bir zekle seve seve katılırım tabikide önemli olan o heyecanı yazamak yoksa gerisi hiç önemli degil
Hayırlı geceler
Yarışmanın sonlanmasına az kaldıYok mu yarışmaya katılacak başka masa
Ama ben yine oy veremiyeceğim galibaNasıl seçim yapılır bilmiyorum Yarışmaya katılan tüm arkadaşları şimdiden çok tebrik ediyorum
katılım süresi uzun olunca daha çok yarışmacı olur daha çok ramazan sofraları görürüz sanıyodum ama olmadı sanırım sürenin uzunluğu insanları rehavete soktu :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
valla bitiyo süre nerde bu hatunlar bende bekliyorum minnakk vardı bende katılcam diyordu ama kaç gün geçti ses yokyinemi oy veremicen
bende öyle sanıyordum saracım ama olmadı inşallah son bi kaç günde patlama olur ard arda
Evet katılmak isteyenler vardı ama yoklar:44:Ama enazından 6 kişi var yarışma devam edecek oylamaya geçilecek
Henüz karar vermedim
İnşaallah canımevet neyseki 5 kişiyi geçti katılım ve oylama yapılabilecek
belkid bir iki kişi daha katılır son anda diye bekliyorum
İnşaallah canım
Hamarat ve güzel kadın
çok şımaydım amaaaa
teşekkür ederim nevrestecim
avatar bulamadım kendime birazda kendimle idare edeyim dedim
Hakkın sahiden şımarabilirsin
İyi yapmışsınsohbet ettiklerimizi görünce o sohbet ayrı bir güzel oluyor
Yarışmaya katılım için son iki günKatılım başlama tarihi : 08 Temmuz 2013
En son başvuru tarihi : 10 Ağustos 2013 / 23:00 Cumartesi
Oylama başlama tarihi : 11 Ağustos 2013
Oylama bitiş tarihi : 18 Ağustos 2013 / 23:59 Pazar
Yarışmaya katılım için son iki günİki gün sonra oylama başlıyor
Yarışmaya katılım için son iki günİki gün sonra oylama başlıyor
Fıtığım tuttu , belim ağrıyor çok , kilitlendim kaldım nevreste , oylama başlasın da azıcık atraksiyon gelsin hayatıma
:26:Geçmiş olsunEvet başlasın
Datlunun masada eklemesinde sorun var :44:Kendisi yok ortada umarım çabuk gelir düzeltiriz daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?