Nirvanaya ulaşmak için o kadar uzaklara gitmeye gerek yoktu aslında kendi içimize yolculuğumuzu tamamladığımızda hepimiz birgün ulaşacagız nirvanaya :))).Olan birincinin hediyeye oldu bu durumda :)))))
Ellerinize saglik hanimlar.Düktürmüssünüz resmen...
Bütün tarifleri cok begendim,hepsi emek harcanarak yapilmis.
Anali kizli köfte ve Tas kebabi arasinda kaldim...
Oyumu Ausencia nin besamel soslu tas kebabindan yana kullandim...
Tekrar ellerine saglik.
takdir edilmek en güzel hediye
Ramazan masası özel yarışması yarışmacıları ile yaptığım ve yapacağım röportajları çok yakında sizlerle paylaşacağım
Cevaplara bayıldımMerakla bekleyin Sizlerde çok beğeneceksiniz
Merakla bekliyorum.Ramazan masası özel yarışması yarışmacıları ile yaptığım ve yapacağım röportajları çok yakında sizlerle paylaşacağım
oyum Ema ya :)
E_M_A cım oyum sana
Birinci olamasam da dediğim gibi senin gibi marifetli bir hatundan :) oy aldığım için çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim canım
Ben daha çok teşekkür ediyorum bi kereeee
kızlar yarısmaya katılıcaktım, tarıflerın resımlerını cektım lakin sofrayı cekmeyı unuttum o telaştan
sonradan aklıma geldı sofrayı toplarken.evlat acısı gıbı koydu yaaa
neyse artık kısmet degılmıs...
oyumu kullandım ikinci kez egunal a verıyorum oyumu :) vatana mıllete egunal'a hayırlı olsun
kızlar yarısmaya katılıcaktım, tarıflerın resımlerını cektım lakin sofrayı cekmeyı unuttum o telaştan
sonradan aklıma geldı sofrayı toplarken.evlat acısı gıbı koydu yaaa
neyse artık kısmet degılmıs...
oyumu kullandım ikinci kez egunal a verıyorum oyumu :) vatana mıllete egunal'a hayırlı olsun
ropörtaj mıııay çok heyecanlııı
röportajımı aynenmi yayınlayacan yoksa
nasıl bişi olcak meraktan çatlayım ben şimdi
konusu geçmişti bir döenm hatırlıyorum ama eski yarışmaların biirncileri ile de yapılacak diye hatırlıyorumm:44::44::44::44:ben mi yanlış hatıladım acabaa:26::26::26:Ramazan masası özel yarışması yarışmacıları ile yaptığım ve yapacağım röportajları çok yakında sizlerle paylaşacağım
Çok teşekkür ederim turkuazım
Birinci olamasam da dediğim gibi senin gibi marifetli bir hatundan :) oy aldığım için çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim canım
ilk defa bir yemek yarısmasında bir kac kişiye birden oy vermek istedim ama mümkün değil malesef
hepsi harikaydı
iyi olan kazansın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?