Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
Ellerinize saglik hanimlar.Düktürmüssünüz resmen...

Bütün tarifleri cok begendim,hepsi emek harcanarak yapilmis.
Anali kizli köfte ve Tas kebabi arasinda kaldim...

Oyumu Ausencia nin besamel soslu tas kebabindan yana kullandim...

Tekrar ellerine saglik.

Son düzenleme:
Nirvanaya ulaşmak için o kadar uzaklara gitmeye gerek yoktu aslında kendi içimize yolculuğumuzu tamamladığımızda hepimiz birgün ulaşacagız nirvanaya :))).Olan birincinin hediyeye oldu bu durumda :)))))

Sorma bende bir umut , koyun postundan bir kalpak ya da moğol kılıcı hediyesi kazanma ihtimali ile giriştim mutfağa ama

Çok teşekkür ederim pegasus

Ramazan masası özel yarışması yarışmacıları ile yaptığım ve yapacağım röportajları çok yakında sizlerle paylaşacağım
Cevaplara bayıldımMerakla bekleyinSizlerde çok beğeneceksiniz

ay çok heyecanlııı
röportajımı aynenmi yayınlayacan yoksa
nasıl bişi olcak meraktan çatlayım ben şimdi

kızlar yarısmaya katılıcaktım, tarıflerın resımlerını cektım lakin sofrayı cekmeyı unuttum o telaştan
sonradan aklıma geldı sofrayı toplarken. evlat acısı gıbı koydu yaaa

neyse artık kısmet degılmıs...

oyumu kullandım ikinci kez egunal a verıyorum oyumu :) vatana mıllete egunal'a hayırlı olsun

canım ben katılacağını bildiğimden bir ara yazmıştım yemek yarışması topiğine nerdesin diye sormuştum demek aksilik oldu cidden büyük talihsizlik olmuş eminim güzel bir sofra sunacaktın bizlere...hem davet hem yarışma için fotoğraf çekimi olunca zor oluyor telaşlanıyorsun ben yayınladıktan sonra şunuda yapacaktım bu eksik olmuş dediğim bir sürü şeyi gördüm...
merak ettim menünde ne vardı peki
bu arada teşekkür ediyorum oyunu bana vermişsin

Son düzenleme:
slm kızlar evimde olmadığımdan maalesef doğru düzgün giremiyorum foruma ....telefondanda herşeyi göremiyorum.

Minnakkcım , kötü olmuş yahuu .

Zaten en zorlu aşama yaparken sürekli fotoğraf çekmek , onların hepsini yapıp da sofradan bir kare çekememek .

Sende yenilip içilmiş sofrayı çekseydin arkadaşım yaa , hem yarışmaya bir renk katardın

O zaman ne diyelim , senin için sıradaki kategori gelsin

ay çok heyecanlııı
röportajımı aynenmi yayınlayacan yoksa
nasıl bişi olcak meraktan çatlayım ben şimdi
ropörtaj mııı ben de isteremm okudum erinmedim herbirisi ayrı güzel olmuşş Güldencimm...hediye kısmında katılıyorum sanaaa ..mutfak eşyası beklerken gelen bornoz takımına nasıl şaşırıdğımız geldi aklımaaa....bir de açmamıştım yanlışlık oldu sandım telefon trafiğiyle öğrendik KK dan geldiğini sonra da tabii pro kart zarfı çıktı havlulaların arasından ilk baştaki o şahane seçimler cezbetmişti beni..mutfaktan banyoya ordan yatakodasına geçiş de şaşırtıcı doğrusu...:44::44::44:
konusu geçmişti bir döenm hatırlıyorum ama eski yarışmaların biirncileri ile de yapılacak diye hatırlıyorumm:44::44::44::44:ben mi yanlış hatıladım acabaa:26::26::26:
Çok teşekkür ederim turkuazım

Birinci olamasam da dediğim gibi senin gibi marifetli bir hatundan :) oy aldığım için çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim canım

EMA bebişimm ellerine sağlık Ne marifetli arkadaşlarım var benim yaaa ne kadar öğünsem az sizinleeeropörtajlarınızı okudumm süper siniz..

Son düzenleme:
ilk defa bir yemek yarısmasında bir kac kişiye birden oy vermek istedim ama mümkün değil malesef
hepsi harikaydı
iyi olan kazansın insallah

ilk defa bir yemek yarısmasında bir kac kişiye birden oy vermek istedim ama mümkün değil malesef
hepsi harikaydı
iyi olan kazansın insallah

Bende aynı hisler içindeyim , sen verip kurtulmuşsun

Ben kendimi çıkarınca 3 masa ile başbaşa kalıyorum hala , bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…