Gördüm evet , masası yok . Her an eklenebilir ama değil mi ?
O kadar emek vermiiş .
Sağol canım bu arada , yaşlılık işte![]()
Evet gelirse ekleyeceğim inşaallah

Yok canım ne yaşlılığı

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm evet , masası yok . Her an eklenebilir ama değil mi ?
O kadar emek vermiiş .
Sağol canım bu arada , yaşlılık işte![]()
canım oylama ne zaman başlıcak ablam (lacey) kayseride gitmeden oyumu kullamayım diyordu bendeler su anda cay içiyoruz :)Evet gelirse ekleyeceğim inşaallahO kadar emek verilmiş
Yok canım ne yaşlılığıDikkat et kendine
![]()
canım oylama ne zaman başlıcak ablam (lacey) kayseride gitmeden oyumu kullamayım diyordu bendeler su anda cay içiyoruz :)
Afiyet bal şeker olsun.
Lacey canım bana oy vermeyeceksen , kayseriden gidincede kullanabilirsin oyunu , hatta hiç kullanmayabilirsin de
![]()
![]()
bende sana vericem canım
![]()
Geçmiş olsunn...çok fena kilitlenmek :18::18::18: Rabbim acil şifa versin CanımmFıtığım tuttu , belim ağrıyor çok , kilitlendim kaldım nevreste , oylama başlasın da azıcık atraksiyon gelsin hayatıma![]()
oyum gerçekten düzenli olan egunal'e .![]()
Benim de Oyumm şahane baklavası ile Su Böreğine bakışarak aşık olduğum Egunalee Eki Görüntüle 776572![]()
Oyumu Sevgili Ausencıa nın muhteşem masasına verdim.Hepinizin ellerinize ,emeğinize sağlık arkadaşlar
![]()
Geçmiş olsunn...çok fena kilitlenmek :18::18::18: Rabbim acil şifa versin CanımmYarışmada Başarılar
masan gerçekten güzel olmuş tebrikler tekrar:129::128:
egunal masan harika tariflerde pek bi açıklayıcı ellerine emeğine sağlık canım
oyum sana..
başarılarr![]()
yemeklere çok kez baktım ama aynı sayfayı art arda açıp vay be dedirten sunumun sahibi egunal' e gitti oyum![]()
egunal oyum sanayemeklerin çok güzel görünüyor ve masanda çok şık olmuş ayrıca düzenli tebrikler
ben de egunal' ın sofrasına oy verdim![]()