Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
Gördüm evet , masası yok . Her an eklenebilir ama değil mi ?

O kadar emek vermiiş .

Sağol canım bu arada , yaşlılık işte
:6:

Evet gelirse ekleyeceğim inşaallah:34: O kadar emek verilmiş:31:
Yok canım ne yaşlılığı:29:Dikkat et kendine:34:

Son düzenleme:
canım oylama ne zaman başlıcak ablam (lacey) kayseride gitmeden oyumu kullamayım diyordu bendeler su anda cay içiyoruz :)

Afiyet bal şeker olsun.

Lacey canım bana oy vermeyeceksen , kayseriden gidincede kullanabilirsin oyunu , hatta hiç kullanmayabilirsin de :52::52:

Merhaba
Anket açılmıştır, katılan herkese bol şans dilerim...

oyumu verdim ben hayırlı olsun diyeyim
hepsi çok güzel olmuştu karar vermek için çok defa baktım hepsine ama en çok beğendiğim yemeğe verdim oyumu
hak edern kazansın

Oyumu Sevgili Ausencıa nın muhteşem masasına verdim:29:.Hepinizin ellerinize ,emeğinize sağlık arkadaşlar:42:

Fıtığım tuttu , belim ağrıyor çok , kilitlendim kaldım nevreste , oylama başlasın da azıcık atraksiyon gelsin hayatıma :52:
Geçmiş olsunn...çok fena kilitlenmek :18::18::18: Rabbim acil şifa versin Canımm :16::16: Yarışmada Başarılar:40::16: masan gerçekten güzel olmuş tebrikler tekrar:129::128:

egunal masan harika tariflerde pek bi açıklayıcı ellerine emeğine sağlık canım
oyum sana..
başarılarr:54:

Oyumu Sevgili Ausencıa nın muhteşem masasına verdim:29:.Hepinizin ellerinize ,emeğinize sağlık arkadaşlar:42:

Lisabella çok teşekkürler :17:

Sıcak bir aile sofrasıydı , beğenmene sevindim .

Geçmiş olsunn...çok fena kilitlenmek :18::18::18: Rabbim acil şifa versin Canımm :16::16: Yarışmada Başarılar:40::16: masan gerçekten güzel olmuş tebrikler tekrar:129::128:

Çok sağol ikramaya , sorma feci kilitlendim hemde , iğneler iyi geldi , dünden beri kilitlenmiyorum artık :52:

Beğenin içinde teşekkürler , çok güzel sofralar var gerçekten , herkesin emeğine sağlık .

yemeklere çok kez baktım ama aynı sayfayı art arda açıp vay be dedirten sunumun sahibi egunal' e gitti oyum :16::16::16::16:

egunal oyum sana :46::46::46::46: yemeklerin çok güzel görünüyor ve masanda çok şık olmuş ayrıca düzenli tebrikler

egunal masan harika tariflerde pek bi açıklayıcı ellerine emeğine sağlık canım
oyum sana..
başarılarr:54:

teşekkür ediyorum canım:16::16::16:

yemeklere çok kez baktım ama aynı sayfayı art arda açıp vay be dedirten sunumun sahibi egunal' e gitti oyum :16::16::16::16:

canım çok ama çok teşekkürler ne güzel ifade etmişsin düşüncelerini inan çok mutlu oldum :16::16::16:

egunal oyum sana :46::46::46::46: yemeklerin çok güzel görünüyor ve masanda çok şık olmuş ayrıca düzenli tebrikler

çok teşekkür ediyorum tatlım güzel yorumun için:38::16:

Back
X