Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük çocukla böyle bir sofraya oturmak zorTam bizim ufaklıkla oturulacak sofra; direkt dalış :))))
Küçük çocukla böyle bir sofraya oturmak zorAma ne güzel kalabalık birileri için hazırlanmış
Bayılıyorum kalabalık sofralara
![]()
Çok güzel bir gelenek ben çok seviyorum kalabalık sofraları:))Çok beğendim ne güzelmişNevrestecim bu sofralardan bizim burda eşimin köyünde kurulur , adı da imam nöbetidir .
Geleneği şu , köyün cami imamı bir liste hazırlar , bu listeye isteyen adını yazdırır . Haftanın belli günleri o kişinin evinde , bahçesinde böyle büyük sofralar kurulur . Köy halkından kim isterse davetlidir .
Zamanla azalmış tabii bu gelenek , insanlar listeye isim yazdırmaz olmuş ağırlamak için ama bizimkiler hala yaparlar .
Bende giderim o akşam , çok koşturmacalı ve güzel olur .
Çok güzel bir gelenek ben çok seviyorum kalabalık sofraları:))Çok beğendim ne güzelmiş
Tabi yıllardır gurbette olunca insanın en büyük özlemi bu oluyor![]()
Tabi ki canım Allah'a çok şükür bizde bayağı kalabalık oldukÖyle düşünme ama canım , senin sofranın neşesi , sesi de eşin ve pırıl pırıl çocukların
İlerde büyükanne olunca çoluk çocuk , torun torba kendi büyük sofralarının ev sahibi olursun inşallah![]()
yarın ya da perşembe benimde Ramazan sofram geliyooooo
dayanamadım katılmazsam olmaz dedim
Allahtan mani çıkmazsa bende yarın akşama fotoları yüklerim![]()
Hadi bekliyoruz
Allah kolaylık versin
![]()
Neler yapacaksın çok merak ediyorumsaol nevrestecim yarın mutfaktan ne zaman çıkarım bilmiyorum![]()
Neler yapacaksın çok merak ediyorumUmarım herşey istediğin gibi olur:)
Hayırlı gecelerKatılım başlama tarihi : 08 Temmuz 2013
En son başvuru tarihi : 10 Ağustos 2013 / 23:00 CUmartesi
Oylama başlama tarihi : 11 Ağustos 2013
Oylama bitiş tarihi : 18 Ağustos 2013 / 23:59 Pazar
kuzucugum bende yardımlarından dolayı sana cok teşekkür ederim :)Hayırlı geceler
Yarışmanın sonlanmasına az kaldıYok mu yarışmaya katılacak başka masa
Ama ben yine oy veremiyeceğim galibaNasıl seçim yapılır bilmiyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşları şimdiden çok tebrik ediyorum
![]()
kuzucugum bende yardımlarından dolayı sana cok teşekkür ederim :)
cok teeşkkür ederim canım benim ama bu forumda daha cok yeniyim bence emek degilde tanınmak kazanır gibime geliyor :)AblacımBen teşekkür ederim yarışmada başarılar dilerim
![]()
cok teeşkkür ederim canım benim ama bu forumda daha cok yeniyim bence emek degilde tanınmak kazanır gibime geliyor :)