Küçük çocukla böyle bir sofraya oturmak zorTam bizim ufaklıkla oturulacak sofra; direkt dalış :))))
Küçük çocukla böyle bir sofraya oturmak zorAma ne güzel kalabalık birileri için hazırlanmış Bayılıyorum kalabalık sofralara
Çok güzel bir gelenek ben çok seviyorum kalabalık sofraları:))Çok beğendim ne güzelmişNevrestecim bu sofralardan bizim burda eşimin köyünde kurulur , adı da imam nöbetidir .
Geleneği şu , köyün cami imamı bir liste hazırlar , bu listeye isteyen adını yazdırır . Haftanın belli günleri o kişinin evinde , bahçesinde böyle büyük sofralar kurulur . Köy halkından kim isterse davetlidir .
Zamanla azalmış tabii bu gelenek , insanlar listeye isim yazdırmaz olmuş ağırlamak için ama bizimkiler hala yaparlar .
Bende giderim o akşam , çok koşturmacalı ve güzel olur .
Çok güzel bir gelenek ben çok seviyorum kalabalık sofraları:))Çok beğendim ne güzelmiş
Tabi yıllardır gurbette olunca insanın en büyük özlemi bu oluyor
Tabi ki canım Allah'a çok şükür bizde bayağı kalabalık oldukÖyle düşünme ama canım , senin sofranın neşesi , sesi de eşin ve pırıl pırıl çocukların
İlerde büyükanne olunca çoluk çocuk , torun torba kendi büyük sofralarının ev sahibi olursun inşallah
yarın ya da perşembe benimde Ramazan sofram geliyooooo
dayanamadım katılmazsam olmaz dedim
Allahtan mani çıkmazsa bende yarın akşama fotoları yüklerim
Hadi bekliyoruz Allah kolaylık versin
Neler yapacaksın çok merak ediyorumsaol nevrestecim yarın mutfaktan ne zaman çıkarım bilmiyorum
Neler yapacaksın çok merak ediyorumUmarım herşey istediğin gibi olur:)
Hayırlı gecelerKatılım başlama tarihi : 08 Temmuz 2013
En son başvuru tarihi : 10 Ağustos 2013 / 23:00 CUmartesi
Oylama başlama tarihi : 11 Ağustos 2013
Oylama bitiş tarihi : 18 Ağustos 2013 / 23:59 Pazar
kuzucugum bende yardımlarından dolayı sana cok teşekkür ederim :)Hayırlı geceler
Yarışmanın sonlanmasına az kaldıYok mu yarışmaya katılacak başka masa
Ama ben yine oy veremiyeceğim galibaNasıl seçim yapılır bilmiyorum Yarışmaya katılan tüm arkadaşları şimdiden çok tebrik ediyorum
kuzucugum bende yardımlarından dolayı sana cok teşekkür ederim :)
cok teeşkkür ederim canım benim ama bu forumda daha cok yeniyim bence emek degilde tanınmak kazanır gibime geliyor :)AblacımBen teşekkür ederim yarışmada başarılar dilerim
cok teeşkkür ederim canım benim ama bu forumda daha cok yeniyim bence emek degilde tanınmak kazanır gibime geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?