Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
iyi akşamlar kızlar

çok üzgünüm.cumartesi siyah beyaz çok şık bir masa hazırlamıştım misafirlerime.ama foto çekmek hiç aklıma gelmedi maalesef

Ablacım sağlık olsunTekrar olursa bekliyoruz

inşallah canım.ben de sen gibi gurbetteyim.akrabalarım yok buradabakalım bu seferki gibi sürpriz yapan olursa neden olmasın

Ben de cumartesi gelen misafirlerime hazırladığım sofrayı maalesef çekemedim Bekli çarşamba inşallah diyelim ana yemeğimi çekmiştim güveç yapmıştım ama sofra olmayınca yayınlayamadım. hayırlısı olsun

Sağlık olsun canımDaha vakit varHayırlısı olsunGeç olsun güç olmasın

inşallah bende persembe günü tariflerini ve sunumumu yapmayı düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım :)

Amiiin canım inşallah hepimize kalabalık ,ağız tadıyla yenılecek yemekler,sofralar nasip etsin Allah ım

hatunların masalarını görünce bendemi katılsam demeye başladım biraz daha bekliyim katılım az olursa o zaman çıkarım meydane

Bekleme canım katıl sen deKimbilir neler yaparsın

Pasta yarışmasına senin desteğinle katıldım kararsız ben bir akşam yazışamamız ile karar verdim bak yine öyle olcak bir ara 4 kişilik davet vercem ufak bir davet yani o zaman üşenmez çekim yaparsam katılırım mutlaka şimdi sorun şurda gelecek kişilerin özel istekleri oluyor şunu yap bunu yap diye kafamdaki menü ile onlara sunacağım ters düşüyor ondan sebep kararsızım işte..

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canımBak kötü mü oldu katıldın pasta yarışına; bizim gözümüz gönlümüz açıldı ,sende birinci oldun karşılıklı mutlu oldukAma senide yarışta görmek güzel olurBirde nekadar çok katılım olursa o kadar güzel olur diye düşünüyorum

evet çok keyifli geçti pasta yarışması iyiki katılmışım diyorum bende
katılımın çok olmasını bende çok istiyorum ve çok olacak sanırım kızların yazılarını okudum bir hafta sayı artacak bence bu haftasonu olmazsa önümüzdeki hafta içi katılırım inşallah

Ben de katılım çok olacak diye bekliyorumTamam canım sen de ayarla kendini bekliyoruzAllah kolaylık versin

Ben de katılım çok olacak diye bekliyorumTamam canım sen de ayarla kendini bekliyoruzAllah kolaylık versin

saol canım tüm katılanlara kolaylık versin hem masa hazırla hem tarifini yap fotoğrafla misafir telaşı derken cidden yoğun birgün olur diye düşünüyorum

bakalım bende menümü oluşturdum yarın akşam için hazırlayacağım iftar soframı iftardan sonra paylaşırım resimleri ilk defa resim yükleyeceğim inşallah sıkıntı çıkmaz.

bakalım bende menümü oluşturdum yarın akşam için hazırlayacağım iftar soframı iftardan sonra paylaşırım resimleri ilk defa resim yükleyeceğim inşallah sıkıntı çıkmaz.
Allah kolaylık versinSorun olursa yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…