- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
Allah kolaylık versinSorun olursa yardımcı olabilirim
![]()
sağol cnm.bir sıkıntı çıkarsa kapını çalacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versinSorun olursa yardımcı olabilirim
![]()
Tamam canım bekliyorumsağol cnm.bir sıkıntı çıkarsa kapını çalacağım![]()
Misafirleri ağırlamış olmalısınızmisafir ağırlamayı yemek yapmayı severim ama ilk defa yarışmaya katılacağım için heycanlıyım.![]()
bu hafta misafir ağırlayacağım kısmet olursa ve tek başıma hem hazırlayıp hem fotoğraflayabilirsem masamı birkaç tarifimle yarışmada yer almayı düşünüyorumm...maksat aylardır süren yarışmamızda renk ve ahenk oluşturmak tabii kii...umarım çok güzel masalar ve çok değişik lezzetlerle tanışacağız bu ramazan bittiğinde..katılan herkese başarılar şimdiden
![]()
Evet canım düzenlemen gerekiyor:26:Resimleri açıp- paintte -yeniden boyutlandır yapacaksın-Orda ki sayı 100 onu 70-80 yapınca kk kabul ediyornevreste fotoğrafları yüklerken hata oluşuyor ya düzenleme mi yapmam gerekiyor okadar fotoğrafa![]()
Canım resimlerini ve tariflerini tek mesajda hazırlayacaksın:26:
Yok canım tüm eklemek istediklerini yazacaksınya konuyu görsem düzenlerim ama onay bekliyormuş daha öncede konu açtım ama hiç bu kadar sıkıntı yaşamadım vallahi...ben de msj kapasitesi vardır diye tek tarif yazdım ...
Yok canım tüm eklemek istediklerini yazacaksınKonu tam olmadığından onaylanmaz sanırım:26:Yeniden tüm tariflerin ve resimlerinle bir konu aç
![]()
Tamam canım kolay gelsintamam cnm bugün bu işi halledeyim bari
Tamam canım kolay gelsin![]()
Canım konu önce onay görüyor.günaydın cnm dün gece tüm resimler ile konuyu açtım ama yine aynı msj yazdı ekranda incelendikten sonra konunuz açılacak gibi bir msj dı bakalım bu gun açılacakmı .
Canım konu önce onay görüyor.Eğer konu kurallara uygunsa açılır
Hayırlı olsun canım inşaallah
![]()
Canım farkettim Kazen'e bildirdimnevreste cnm kusura bakma ya senide rahatsız edip duruyorum ama .dün akşam yanlışlıkla attığım ilk konu açılmış onu değiştiremezmiyiz yoksa ikinci attığım açılmayacak mı ben normal konular gibi düzenleme yapılır diye düşünüyordum ama yarışma olduğundan düzenleme yapılmıyor heralde...