Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
cok teeşkkür ederim canım benim ama bu forumda daha cok yeniyim bence emek degilde tanınmak kazanır gibime geliyor :)

msjınızı okuyunca cevap yazma gereği duydum
bence yanılıyorsunuz yarışma ile alakalı
bir önceki yarışmada yakın tanıdığım adaylar vardı
ancak ben en çok beğendiğim pastaya verdim oyumu çünkü kişilerin değil yemeklerin yarışması
üstelik çok beğendiğim ve oy verdiğim pastayı yapan kişiylede hiç karşılaşmamıştık
bence bir çok kişi oyunu emeğe ve güzel sofraya verecek
başarılar dilerm

Hayırlısı olsun ablacım:34:Hiç belli olmaz:29:Seni diğer yarışmalarda yine görmek isterim:56::16:
hangi konu hangi başlık altında pek bilemiyorum takipde edemiyorum nevrestem sen beni haberdar edersen büyük bir zekle seve seve katılırım tabikide önemli olan o heyecanı yazamak yoksa gerisi hiç önemli degil :16:

msjınızı okuyunca cevap yazma gereği duydum
bence yanılıyorsunuz yarışma ile alakalı
bir önceki yarışmada yakın tanıdığım adaylar vardı
ancak ben en çok beğendiğim pastaya verdim oyumu çünkü kişilerin değil yemeklerin yarışması
üstelik çok beğendiğim ve oy verdiğim pastayı yapan kişiylede hiç karşılaşmamıştık
bence bir çok kişi oyunu emeğe ve güzel sofraya verecek
başarılar dilerm
umarım öyle olur

Son düzenleme:
Hayırlı geceler:16:
Yarışmanın sonlanmasına az kaldı:56:Yok mu yarışmaya katılacak başka masa:52::52:
Ama ben yine oy veremiyeceğim galiba:59:Nasıl seçim yapılır bilmiyorum:5:Yarışmaya katılan tüm arkadaşları şimdiden çok tebrik ediyorum:46::46::46:

valla bitiyo süre nerde bu hatunlar bende bekliyorum minnakk vardı bende katılcam diyordu ama kaç gün geçti ses yok:50::50::50: yinemi oy veremicen :9::9::9:

katılım süresi uzun olunca daha çok yarışmacı olur daha çok ramazan sofraları görürüz sanıyodum ama olmadı sanırım sürenin uzunluğu insanları rehavete soktu :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bende öyle sanıyordum saracım ama olmadı inşallah son bi kaç günde patlama olur ard arda:32::32::32:

valla bitiyo süre nerde bu hatunlar bende bekliyorum minnakk vardı bende katılcam diyordu ama kaç gün geçti ses yok:50::50::50: yinemi oy veremicen :9::9::9:

bende öyle sanıyordum saracım ama olmadı inşallah son bi kaç günde patlama olur ard arda:32::32::32:

Evet katılmak isteyenler vardı ama yoklar:44:Ama enazından 6 kişi var yarışma devam edecek oylamaya geçilecek:52:
Henüz karar vermedim:9:

Son düzenleme:
Evet katılmak isteyenler vardı ama yoklar:44:Ama enazından 6 kişi var yarışma devam edecek oylamaya geçilecek:52:
Henüz karar vermedim:9:

evet neyseki 5 kişiyi geçti katılım ve oylama yapılabilecek:16::16::16:
belkid bir iki kişi daha katılır son anda diye bekliyorum:8::8::8:

Hakkın sahiden şımarabilirsin:29:
İyi yapmışsın :nazar:sohbet ettiklerimizi görünce o sohbet ayrı bir güzel oluyor:54:

bir kaç arkadaşımı gördüm kendi resimlerini koymuşlar dediğin gibi sohbet ederken daha güzel oluyor onlardan özendim sanırım :9::9::9:

Katılım başlama tarihi : 08 Temmuz 2013
En son başvuru tarihi : 10 Ağustos 2013 / 23:00 Cumartesi
Oylama başlama tarihi : 11 Ağustos 2013
Oylama bitiş tarihi : 18 Ağustos 2013 / 23:59 Pazar
Yarışmaya katılım için son iki gün:56:İki gün sonra oylama başlıyor:52::52:

Fıtığım tuttu , belim ağrıyor çok , kilitlendim kaldım nevreste , oylama başlasın da azıcık atraksiyon gelsin hayatıma :52:

:26:Geçmiş olsun:38:Evet başlasın:52:
Datlunun masada eklemesinde sorun var :44:Kendisi yok ortada umarım çabuk gelir düzeltiriz daha iyi olur:56: :16:

:26:Geçmiş olsun:38:Evet başlasın:52:
Datlunun masada eklemesinde sorun var :44:Kendisi yok ortada umarım çabuk gelir düzeltiriz daha iyi olur:56: :16:

Gördüm evet , masası yok . Her an eklenebilir ama değil mi ?

O kadar emek vermiiş .

Sağol canım bu arada , yaşlılık işte
:6:

Back
X