- Konu Sahibi kahvekolik
-
canim benim cok mutluyum hemde o kadar mutluyum ki sanki babam beni vermis.. dedim sana ümidini yitirme hersey güzel olur diye.. ve allahima bin sükürler olsun ki oldu da.
Seni cok sevdim ben, hersey gönlünce olsun canimmmm Şeniz
KIZLARR benim içinde dua edin lütfen 2 dknızı almazişlerim rast gitsin benimde senağlama:a015:
günaydın canım kaydirigubbakcemile5
evet yaa uzatmayın fazla, değmez çünkü ne olursa olsun a.s
bizde çok nadir de olsa tartıştığımızda aşkım hiç birbirimize dargın olarak uyumamıza izin vermez,illa geceden hallederiz o sorunumuzu öyle yatarız :asigim:
kızlar her iki alyans da çokkk güzelmiş :asigim:
her nekadar ben de gümüş olmasını istemesem de sultan canım senin gösterdiğin modele bayıldım sositososito
ne güzel küs uyumamak. benimkine de dedim kaç defa küs yatma ben uyuyamıyorum diye. huylu huyundan vazgeçmedi hiç. tabi kendisi devirip uyuyor nası olsa yarın barışıcaz diye olan benim uykusuz gecelerime oluyor. hiç iyi bişey değil de bizim tartışmalarımız uzuyor baya.
whiterose um sen naptın, son haberleri alalım, zeytin dalı uzatıldı mı?
Allahım Allahım herkesin babası,abisi,annesi sorun çıkartır..bizdede bizimkiler artık evlen diyorlar,bi türlü ben bulamıyorum Çok üzgünüm çoook ....bende mi bir gariplik var anlamadım ki benneyaptımki ...Rabbim hepinizin sorunlarına kısa zamanda yardımcı olsun..banada sorunsuz,kısa zamanda halloluvercek bir eş nasip etsin :1rolleyes: hihoyyyt
kızlar bende su alyans meselesıne takıgım yaa gumus olunca ole cok dıkkat cekmezkı nısanlı veya evlı oldugu.altın suyuna batırılmısıda haram olurmu acep:1rolleyes:
kızlarr ben geldimmm
neler yapıonuz bakiyimmmkaydirigubbakcemile2
özledinmi giz beniii :jeyyar:
yav kizlar
hem zaten bu zamanda yinede öyle kötü kizlar, evli erkeklere bile bakiyor yinekötükedihüso
bisi olmaz insallah, :1shok:
güveniyoruz sonucta yani insallah fisfisfis:1rolleyes:
bizde bunu beğendik:asigim:
inş rabbim mutlulukla takmayı nasip ederr:Saruboceq:
özlememmi seni sultanıımmmŞeniz
iki kaynatta keyfimiz gelsin.kaydirigubbakcemile2
bu arada manitayla konuşuorum az sonra haber vercem gelişmelerden:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?