- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
- Konu Sahibi kahvekolik
HAYIR gururla alakası yok zaten ortada gururluk bi durum yok insan sevdiğinin babası vermedi diye gurur yapmamalı... daha öncedende aldatmıştı bende affetmiştim.. beni vermediler tekrar aldattı aynı kızla benneyaptımki babam sadece yaşım 19 diye erken dedi..bizde 1 sene daha bekliycektik 1 sene sonra 20 olcam 1 senede nişanlı kalıcaktık 21 de evlenicektimk :çok üzgünüm: babam erken daha dedi seneye gelsinler dedi konuyu kapattık 1 sene bekliycektik.. babam vermedi ben 20 gün sonra tekrar aldattığını öğrendimm. oysa ne hayallerimiz vardı en güzel nişan bohçası benim olucaktı senağlama O BENİ HİÇ HAKETMEDİ
analiz yapmaya çalışıyorum da neden böyle yaptı diye erkek arkadaşının yaşı kaçtı? ilk başta gıcıklığına gururundan yaptı sandım ama daha önce de aldattı diyorsun. kız istemek çocuk oyuncağımı ya, madem iki kız arasında çelişiyormuş neden seni istetmiş bu adam yaklava: ama hala işin içinde bi bit yeniği var gibime geliyo. peki aldattığını nası öğrendin sen?
1 sene bekleyemediyse zaten gerçekten seni haketmemiştir, belki de hayırsızdır babanın kararıyla korunmuşsundur. Allah benim aşkımdan razı olsun. babamın bizi süründürdüğü yıllarda hep bekliycem ben seni derdi ve öyle oldu da.