- 17 Mart 2015
- 316
- 234
- 103
- 37
Inşallah kalırsınKızlar bende 10 martta çekildim. Doktorum 13.ve 15.gün için tarih verdi. Benim yumurtlamam 12.gün olduğu için ben 12 ve 13ü değerlendirdim. Hatta anestezi almadan masada doktoruma daha önce rahim filmi çekilip hamile kalmıştım yine aynısı olabilir mi dedim, neden olmasın dedi. 10 gün sonra adet günüm, bakalım hayırlısı.
Amin canım sen de inşallahInşallah kalırsın
Cnm buarada ben yumurtlamayi kacirdim erken olmuşum oayCanim sen bilirsin ama iki ablamda tikaniklik vardi ve ikisi de rahim filminden hemen sonraki ay direk hamile kaldi ve hic bi sıkıntı olmadı hatta 2 yil arayla ikinci cocuk dogdu yaslari vardi gerci ilahi takdir icinden ne geliyosa ona bak dusuk ihtimali olsa bile guzel gebelige hazirliktir derler oda bi imtihan..
Rahim filminden sonra düşük ihtimali yüksek mi oluyormuş?Canim sen bilirsin ama iki ablamda tikaniklik vardi ve ikisi de rahim filminden hemen sonraki ay direk hamile kaldi ve hic bi sıkıntı olmadı hatta 2 yil arayla ikinci cocuk dogdu yaslari vardi gerci ilahi takdir icinden ne geliyosa ona bak dusuk ihtimali olsa bile guzel gebelige hazirliktir derler oda bi imtihan..
Amin canım sağlıklı sıhhatli nasip etsin Allah'ımCnm buarada ben yumurtlamayi kacirdim erken olmuşum oay
Suan adeti bekliyorum umrim onumuzdeki ay olurum duaedin cnm
bazilarinda oluyormuş genelleme yapilmzRahim filminden sonra düşük ihtimali yüksek mi oluyormuş?
Benim doktorum da sıkıntı olmaz dedi.suan instagramdan. Kadindogumcu buldum ona sordum hicnir sıkıntı olmaz dedi
ben buay kararsizdim sonra yumurtlamyi kaçırdım filmdensonra 5gunsonra yumurtlamisim.Benim doktorum da sıkıntı olmaz dedi.
Bundan önce tüp bebek yaptım. Her şey yumurtalar filan kalitesi yolundaydı ama tutmadı yine. Hayırlısı artık.bazilarinda oluyormuş genelleme yapilmz
Benimdoktor radyasyondan dolayi yumurtalar kalitesiz oluyormuş
Neye göre yapıcaz bilemiyorum artıkben buay kararsizdim sonra yumurtlamyi kaçırdım filmdensonra 5gunsonra yumurtlamisim.
Yok hic bi sekilde o tarz bisey olmadi . Buyuk ablamin bayadir olmuyodu asilama tup bebek filan derken en son rahim filmi cekinme karari aldilar ki o ay tup bebek ilaclarini almislardi yaptiracakti sonra ogrendik ki kendiliginden hamile kalmisti. Tabi doktor tehlikeye atmamasi icin kan sulandirici vuruldu dogum olana kadar sonra ikinci cocukla arasi tam 3 yas onda ilk deneme oldu. Diger ablamin 1 yil olmadi rahim filminden hemen sonra oldu tikaniklik polip filan vardi ve suan tam 2 yas arayla olcak . Benim bu ay ilk denemem belki bendede ayni sıkintı cikacak genetik olabiliyomus. Doktora gitcem batima 3 gun var .Rahim filminden sonra düşük ihtimali yüksek mi oluyormuş?
anladim cnm hakkımızda hayırlısı olsunYok hic bi sekilde o tarz bisey olmadi . Buyuk ablamin bayadir olmuyodu asilama tup bebek filan derken en son rahim filmi cekinme karari aldilar ki o ay tup bebek ilaclarini almislardi yaptiracakti sonra ogrendik ki kendiliginden hamile kalmisti. Tabi doktor tehlikeye atmamasi icin kan sulandirici vuruldu dogum olana kadar sonra ikinci cocukla arasi tam 3 yas onda ilk deneme oldu. Diger ablamin 1 yil olmadi rahim filminden hemen sonra oldu tikaniklik polip filan vardi ve suan tam 2 yas arayla olcak . Benim bu ay ilk denemem belki bendede ayni sıkintı cikacak genetik olabiliyomus. Doktora gitcem batima 3 gun var .
Amin insallah hayirlisianladim cnm hakkımızda hayırlısı olsun
bende buduurma üzülüyorumBundan önce tüp bebek yaptım. Her şey yumurtalar filan kalitesi yolundaydı ama tutmadı yine. Hayırlısı artık.
bende cok üzülüyorum tutmayincaBundan önce tüp bebek yaptım. Her şey yumurtalar filan kalitesi yolundaydı ama tutmadı yine. Hayırlısı artık.
Ayın 28 i 29 u gibi canım. Sen adet oldun mu. Hamileysen haber verir misin :)diloloyloy yumurtlaman nezmaan
olmadim hâlâ veriirm cnmAyın 28 i 29 u gibi canım. Sen adet oldun mu. Hamileysen haber verir misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?