- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.176
- 248
Hayırlı uğurlu olsun canımm, inşallah bende adet görmeden kalırımEvt adet görmeden o ay hamile kaldim
amin darisi basinizaHayırlı uğurlu olsun canımm, inşallah bende adet görmeden kalırım
Ne alaka ilk defa duydum böyle bişey, çok saçmaRahim filminden hemen sonraki ilişkiyle doğan bebeklerde lösemi olma ihtimali artıyormuş. Bi doktor söylemişti,doğruluğu var mıdır kızlar
Rahim filmi sırasında o anda yumurta belli ölçüde radyasyon alıyor, Döllenmiş yumurta da etkilenebilir o radyasyondan belki onla alakalıdır.Ne alaka ilk defa duydum böyle bişey, çok saçma
Yumurya ozaman catlama buyuklugune gelmedigi icin cogu doktor etkilenmiyor dediRahim filmi sırasında o anda yumurta belli ölçüde radyasyon alıyor, Döllenmiş yumurta da etkilenebilir o radyasyondan belki onla alakalıdır.
Zaten doktorlar ikiye bölünmüş bu konuda kimisi filmden hemen sonra korunun kimisi korunmayın diyor. Korunun diyenler yumurtanın radyasyondan etkileneceğini düşünerek söylüyorlardır muhtemelen.
O cihazlar tarihe karıştı, şimdi son teknoloji uygulanarak film çekiyorlar, radyosyona maruz kalmıyorsun. Bu arada o 1 ay sonra deneyin diyen doktorlarda düşük ihtimalini düşünerek erteliyor, yaniiiiiii lösemi falan hikaye ve belkide senin uydurduğun bi hikaye....Rahim filmi sırasında o anda yumurta belli ölçüde radyasyon alıyor, Döllenmiş yumurta da etkilenebilir o radyasyondan belki onla alakalıdır.
Zaten doktorlar ikiye bölünmüş bu konuda kimisi filmden hemen sonra korunun kimisi korunmayın diyor. Korunun diyenler yumurtanın radyasyondan etkileneceğini düşünerek söylüyorlardır muhtemelen.
Arkadaşım hasta mısın ben niye uydurayımO cihazlar tarihe karıştı, şimdi son teknoloji uygulanarak film çekiyorlar, radyosyona maruz kalmıyorsun. Bu arada o 1 ay sonra deneyin diyen doktorlarda düşük ihtimalini düşünerek erteliyor, yaniiiiiii lösemi falan hikaye ve belkide senin uydurduğun bi hikaye....
ben akisima biraktim oldu sukurBen de üç tane doktora sordum üçü de korunmayı öneriyoruz dedi.ilk ay yumurta radyasyondan etkileniyor risk alamayız dediler.
Ama ben de kararsızım İlk ay da gebelik oranı en yüksek zaman.
Açıkcası ben de çekildikten sonra korunmayı düşünmüyorum
Çok şükür Allah sağlıkla kavuştursunben akisima biraktim oldu sukur
Gerisi kader nasib
Cogu arkadasimda oay hmaile kaldi hep
Böyle bişey düşünüyorsan bence sen korun, çünkü bunu kabullenmen allah korusun lösemi ihtimalini artırır, herşey beyinde biter unutma, bence sen korunBen de üç tane doktora sordum üçü de korunmayı öneriyoruz dedi.ilk ay yumurta radyasyondan etkileniyor risk alamayız dediler.
Ama ben de kararsızım İlk ay da gebelik oranı en yüksek zaman.
Açıkcası ben de çekildikten sonra korunmayı düşünmüyorum
Amin herkese inşAllahÇok şükür Allah sağlıkla kavuştursun
merhaba rahim filminden sonra hangi antibiyotiği kullandınız acaba ?Ben de geçen ay klomen kullandım sonrasında 19 martta rahim filmi çekildim. 5 gün antibiyotik verdi doktor ve ilişki yasak dedi. Zaten yumurtam henüz gelişmemişti. 26 martta çatlatma iğnesi oldum. Doktor Rahim filmi sonrası 5 günden sonra bana da korun demedi. Bekliyorum umarım tutmuştur
merhaba rahim filminden sonra hangi antibiyotiği kullandınız acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?