Gebeliğe Hazırlık Rahimfilmi kararsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filminden hemen sonraki ilişkiyle doğan bebeklerde lösemi olma ihtimali artıyormuş. Bi doktor söylemişti,doğruluğu var mıdır kızlar

Ne alaka ilk defa duydum böyle bişey, çok saçma
Rahim filmi sırasında o anda yumurta belli ölçüde radyasyon alıyor, Döllenmiş yumurta da etkilenebilir o radyasyondan belki onla alakalıdır.
Zaten doktorlar ikiye bölünmüş bu konuda kimisi filmden hemen sonra korunun kimisi korunmayın diyor. Korunun diyenler yumurtanın radyasyondan etkileneceğini düşünerek söylüyorlardır muhtemelen.

Ben 100doktora sordum nerdeyse hepsi girdedi birkendi doktorum korun ilkay
Kimyasal vs olabiliyor dedi
Ben zaten planlamadim akisina biraktim
Hatta yumurtlmayi kacirdim sanıyodum
Ama nasib oldu sukur
Suan icin bir sorun yok

Yumurya ozaman catlama buyuklugune gelmedigi icin cogu doktor etkilenmiyor dedi
Okadr radyasyon herseyde aliniyir alakasi yok dedi cogu birde herks oay hephamile kalmis
Sans dahafazla diyorlar
Hayırlısı olsun

O cihazlar tarihe karıştı, şimdi son teknoloji uygulanarak film çekiyorlar, radyosyona maruz kalmıyorsun. Bu arada o 1 ay sonra deneyin diyen doktorlarda düşük ihtimalini düşünerek erteliyor, yaniiiiiii lösemi falan hikaye ve belkide senin uydurduğun bi hikaye....

Ben de üç tane doktora sordum üçü de korunmayı öneriyoruz dedi.ilk ay yumurta radyasyondan etkileniyor risk alamayız dediler.
Ama ben de kararsızım İlk ay da gebelik oranı en yüksek zaman.
Açıkcası ben de çekildikten sonra korunmayı düşünmüyorum

Arkadaşım hasta mısın ben niye uydurayım
Ben de çekileceğim araştırıyorum. Adam uzman araştırmış,öngörmüş riskleri söylüyor

ben akisima biraktim oldu sukur
Gerisi kader nasib
Cogu arkadasimda oay hmaile kaldi hep

Böyle bişey düşünüyorsan bence sen korun, çünkü bunu kabullenmen allah korusun lösemi ihtimalini artırır, herşey beyinde biter unutma, bence sen korun

merhaba rahim filminden sonra hangi antibiyotiği kullandınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…