Gebeliğe Hazırlık Rahimfilmi kararsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben çektirmedim
çektirmeye korktum
eşimde problem çıktı tedavide
ama haziranda yada temmuzda çektirecem rahim filmi
ve kesinlikle korunmayacam çok istikrarlıyım bu konuda
çünkü kime sorsam ilk ay hamile kalmış
damar yolları komple açık olduğu için spermler daha hızlı gidiyormuş
evet kimyasal yaşayan var ama ben bu riski göze alacam bu benm şahsi fikrim
çünkü çok yoruldum artık

Haklisn cnm bende istemiyorum suan nette doktorssitesine var oradada sorulmus hepsi dene demis zaten nisanda esim yok benim enfeksyondan kapandi sanirim yani cokda surem yok gibi yani sansimi denemek istiyorum bende

Tikaniklik kucuk yapisikliktan kaynaklidir diye dusunuyorum rahat acilmis olabilir. Sen yine ovulasyonunu degerlendir
cuma buyuk ihtimal cnm ovulayson olck gibi aynen bende degerlendircm gibi cunku encok olan ay genelde ilkay tabi nasib hazir acilmisken denemek istedim

cuma buyuk ihtimal cnm ovulayson olck gibi aynen bende degerlendircm gibi cunku encok olan ay genelde ilkay tabi nasib hazir acilmisken denemek istedim
Film için kullanılan kontrast madde var. bunun vücuttan atılması 1-2 haftada oluyor. bu nedenle bir sonraki adeti görene kadar korunmanız gerekir.birdoktor bunu demis

Evet canim esinde gidecekmis degerlendirin. Hamile kalirsin insallah. kalirsan da soyleme geldiginde supriz yap esine.

Evet canim esinde gidecekmis degerlendirin. Hamile kalirsin insallah. kalirsan da soyleme geldiginde supriz yap esine.
Oyle planimvar iste nebilim hayırlısı olsun

Film için kullanılan kontrast madde var. bunun vücuttan atılması 1-2 haftada oluyor. bu nedenle bir sonraki adeti görene kadar korunmanız gerekir.birdoktor bunu yazmış

Bende çekindiğim sırada korun demedi doktorum iki gün ilişki yasağı verdi o kadar

Oyle planimvar iste nebilim hayırlısı olsun

Film için kullanılan kontrast madde var. bunun vücuttan atılması 1-2 haftada oluyor. bu nedenle bir sonraki adeti görene kadar korunmanız gerekir.birdoktor bunu yazmış
Ben de 1 hafta diye biliyorum ama cumaya kadar zaten 5 gun eder senin ne zaman cekildi

Canım ben anestezisiz yeni nesil aletlerle çekilmiştim. Onlarda ışın tehlikesizmiş sanırım. Hiç korunma falan dememişti doktor. 5 günlük antibiyotik verdiler sadece. Sana antibiyotik verdi mi?

Canım ben anestezisiz yeni nesil aletlerle çekilmiştim. Onlarda ışın tehlikesizmiş sanırım. Hiç korunma falan dememişti doktor. 5 günlük antibiyotik verdiler sadece. Sana antibiyotik verdi mi?
3gunluk verdi bitti
3gunluk veedi bitti birde atesolursa diye agrikesici verdi

Atesim yok knamamda bitti bucuma 1haftaolck yumurtlama zamanim
Zaten garanti degil deneyesin var

3gunluk verdi bitti

doktorsitesi var orda doktorlarin yuzde 90 hep olun diyr bazısında korunmayin dedikleirimizde zaten dinlemiyor demis

3gunluk verdi bitti

Yani yanlış yönlendirmek istemem tabii ama 2. ay da deneyemeyeceğim diyorsun. Korunma bu ay istersen. Doktorlar biraz daha temkinli davranıyor. Ondan öyle söylemiş de olabilir. Ama bi sıkıntı hissedersen bu arada hemen git doktora da.

Bu arada sevindim tıkanıklık açılmasına umarım hemencecik sağlıkla gelir bebeğin canım.

doktorsitesi var orda doktorlarin yuzde 90 hep olun diyr bazısında korunmayin dedikleirimizde zaten dinlemiyor demis
Nerde çektirdin canım sen çektirdiğin yer ve aletle de ilgisi var galiba. Korunup korunmama işi alet ve yönteme göre de değişiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…