- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
Yapisiklik vardiysa zamanla yeniden yapisma ihtimali var canim o yuzden en kisa zamanda denenmeli diye biliyorumsağol cnm valla nettede yuzde 80doktor dene demiş
Bana sadece tikaniklik vardi actik dedi suan sorun yokdedi yapisiiklik var demediYapisiklik vardiysa zamanla yeniden yapisma ihtimali var canim o yuzden en kisa zamanda denenmeli diye biliyorum
ben çektirmedimKızlar ben cuma gibi anestezik rahim filmi cekindim doktor hafif tikaniklik vardi açtım dedi soruni bulduk dedi sonra buay korunarak ilişkiye gir dedi.benim simdi cuma yumurtlama gunum buyuk ihtimal.eşimde nisanda yurtdisina gidecek yani buayda denmezsem 2ayim gidecek.
Rshimfilmi genelde ilkay ihtimal fazla
Aynı doktora giden arkadaşına aynisini demis doktor ama kız iliskiyegirmis ve hamile kalmis
Hiçbirşeyin garantisi yok
Bana duusk olma ihtimali fazla dedi ben kesin girmemelimiyim dedim doktora en.son sen.bilirsin dedi.
Kısaca karasız kaldim ya 2 ay gidecek yada sansimi denicem
Siz napardiniz
Benim korkum disgbelik vs gecirmedim oyle şeyler olur diye korkuyorum
Tikaniklik kucuk yapisikliktan kaynaklidir diye dusunuyorum rahat acilmis olabilir. Sen yine ovulasyonunu degerlendirBana sadece tikaniklik vardi actik dedi suan sorun yokdedi yapisiiklik var demedi
Haklisn cnm bende istemiyorum suan nette doktorssitesine var oradada sorulmus hepsi dene demis zaten nisanda esim yok benim enfeksyondan kapandi sanirim yani cokda surem yok gibi yani sansimi denemek istiyorum bendeben çektirmedim
çektirmeye korktum
eşimde problem çıktı tedavide
ama haziranda yada temmuzda çektirecem rahim filmi
ve kesinlikle korunmayacam çok istikrarlıyım bu konuda
çünkü kime sorsam ilk ay hamile kalmış
damar yolları komple açık olduğu için spermler daha hızlı gidiyormuş
evet kimyasal yaşayan var ama ben bu riski göze alacam bu benm şahsi fikrim
çünkü çok yoruldum artık
cuma buyuk ihtimal cnm ovulayson olck gibi aynen bende degerlendircm gibi cunku encok olan ay genelde ilkay tabi nasib hazir acilmisken denemek istedimTikaniklik kucuk yapisikliktan kaynaklidir diye dusunuyorum rahat acilmis olabilir. Sen yine ovulasyonunu degerlendir
Film için kullanılan kontrast madde var. bunun vücuttan atılması 1-2 haftada oluyor. bu nedenle bir sonraki adeti görene kadar korunmanız gerekir.birdoktor bunu demiscuma buyuk ihtimal cnm ovulayson olck gibi aynen bende degerlendircm gibi cunku encok olan ay genelde ilkay tabi nasib hazir acilmisken denemek istedim
Evet canim esinde gidecekmis degerlendirin. Hamile kalirsin insallah. kalirsan da soyleme geldiginde supriz yap esine.cuma buyuk ihtimal cnm ovulayson olck gibi aynen bende degerlendircm gibi cunku encok olan ay genelde ilkay tabi nasib hazir acilmisken denemek istedim
Oyle planimvar iste nebilim hayırlısı olsunEvet canim esinde gidecekmis degerlendirin. Hamile kalirsin insallah. kalirsan da soyleme geldiginde supriz yap esine.
Ben de 1 hafta diye biliyorum ama cumaya kadar zaten 5 gun eder senin ne zaman cekildiOyle planimvar iste nebilim hayırlısı olsun
Film için kullanılan kontrast madde var. bunun vücuttan atılması 1-2 haftada oluyor. bu nedenle bir sonraki adeti görene kadar korunmanız gerekir.birdoktor bunu yazmış
cuma ckeildi cnmBen de 1 hafta diye biliyorum ama cumaya kadar zaten 5 gun eder senin ne zaman cekildi
adetle atilmasilazim yazmis sonucta 1hafta oluyor cumacuma ckeildi cnm
Bunu ilk defa duyuyorum canim adetle atilmasi lazim diye. Sonucta 1 hafta edecek hakkinizda hayirlisi olsun insallah saglikla tutar bebeginizadetle atilmasilazim yazmis sonucta 1hafta oluyor cuma
amin cnm denicem gibi duruyor bakalim hayırlısı olsun hakkmzida cunku yüzde 90denemis naisbb artikBunu ilk defa duyuyorum canim adetle atilmasi lazim diye. Sonucta 1 hafta edecek hakkinizda hayirlisi olsun insallah saglikla tutar bebeginiz
3gunluk verdi bittiCanım ben anestezisiz yeni nesil aletlerle çekilmiştim. Onlarda ışın tehlikesizmiş sanırım. Hiç korunma falan dememişti doktor. 5 günlük antibiyotik verdiler sadece. Sana antibiyotik verdi mi?
3gunluk veedi bitti birde atesolursa diye agrikesici verdiCanım ben anestezisiz yeni nesil aletlerle çekilmiştim. Onlarda ışın tehlikesizmiş sanırım. Hiç korunma falan dememişti doktor. 5 günlük antibiyotik verdiler sadece. Sana antibiyotik verdi mi?
doktorsitesi var orda doktorlarin yuzde 90 hep olun diyr bazısında korunmayin dedikleirimizde zaten dinlemiyor demis3gunluk verdi bitti
3gunluk veedi bitti birde atesolursa diye agrikesici verdi
Atesim yok knamamda bitti bucuma 1haftaolck yumurtlama zamanim
Zaten garanti degil deneyesin var
Yani yanlış yönlendirmek istemem tabii ama 2. ay da deneyemeyeceğim diyorsun. Korunma bu ay istersen. Doktorlar biraz daha temkinli davranıyor. Ondan öyle söylemiş de olabilir. Ama bi sıkıntı hissedersen bu arada hemen git doktora da.3gunluk verdi bitti
3gunluk veedi bitti birde atesolursa diye agrikesici verdi
Atesim yok knamamda bitti bucuma 1haftaolck yumurtlama zamanim
Zaten garanti degil deneyesin var
Nerde çektirdin canım sen çektirdiğin yer ve aletle de ilgisi var galiba. Korunup korunmama işi alet ve yönteme göre de değişiyor olabilir.doktorsitesi var orda doktorlarin yuzde 90 hep olun diyr bazısında korunmayin dedikleirimizde zaten dinlemiyor demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?