• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahimfilmi kararsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben cuma gibi anestezik rahim filmi cekindim doktor hafif tikaniklik vardi açtım dedi soruni bulduk dedi sonra buay korunarak ilişkiye gir dedi.benim simdi cuma yumurtlama gunum buyuk ihtimal.eşimde nisanda yurtdisina gidecek yani buayda denmezsem 2ayim gidecek.
Rshimfilmi genelde ilkay ihtimal fazla
Aynı doktora giden arkadaşına aynisini demis doktor ama kız iliskiyegirmis ve hamile kalmis
Hiçbirşeyin garantisi yok
Bana duusk olma ihtimali fazla dedi ben kesin girmemelimiyim dedim doktora en.son sen.bilirsin dedi.
Kısaca karasız kaldim ya 2 ay gidecek yada sansimi denicem
Siz napardiniz
Benim korkum disgbelik vs gecirmedim oyle şeyler olur diye korkuyorum
Rahim filmi çektirdiğin ay hamile kaldım ben. Ama kimyasal oldu.

mesela kendini hamile sanıp
Çok erken farkettik.Doktor 5 haftalık hamilesin dedi. Tabi takvime göre. Düzenli olduğum için gecikince hemen test yapmıştım zaten. İlk muayene de progestan iğne başladı. O akşam vurundum ertesi gün öğlen kanamam başladı. Tekrar gittim. Kimyasal gebelik dedi.

mesela kendini hamile sanıp kacgun sonra kimyasal oldun
Çok erken farkettik.Doktor 5 haftalık hamilesin dedi. Tabi takvime göre. Düzenli olduğum için gecikince hemen test yapmıştım zaten. İlk muayene de progestan iğne başladı. O akşam vurundum ertesi gün öğlen kanamam başladı. Tekrar gittim. Kimyasal gebelik dedi.

anladım cnm demek hamile kalıyorsun rahim filmi ckeilneli kaxay oldu şuan
3.5 sene oldu canım. O kimyasalın üzerine bi kimyasal daha geçirdim. 2 boş gebelik 1 dış gebelik geçirdim. Benim liste uzun anlayacağın.4.5 yıllık evliyim. Halâ anne olamadım. Aşılama aşamasındaydım. Malum virüs nedeni ile askıda.

3.5 sene oldu canım. O kimyasalın üzerine bi kimyasal daha geçirdim. 2 boş gebelik 1 dış gebelik geçirdim. Benim liste uzun anlayacağın.4.5 yıllık evliyim. Halâ anne olamadım. Aşılama aşamasındaydım. Malum virüs nedeni ile askıda.
cnm gecmisolsun neden olmus bukadar sagliksiz gebelikler

cnm gecmisolsun neden olmus bukadar sagliksiz gebelikler
Çok saol canım İnşAllah bi daha olmaz. Kimse de olmaz.
Önce erkek faktörü morfoloji bozukluğu diye yola çıktık. Ama sonraki takiplerde tahliller normal çıktı.
Sonra oluşan embriyo sağlıksız heralde dendi. İspanyaya yollanıp NGS bakıldı. Pozitif sonuç geldi. Yinede boş gebelik oldu.
Acaba rahim kaynaklı mı dedi doktor. Yapılan tahliller normal çıktı.Kromozom analizi, cd56, pıhtılaşma falan hepsi normal çıktı.

Çok saol canım İnşAllah bi daha olmaz. Kimse de olmaz.
Önce erkek faktörü morfoloji bozukluğu diye yola çıktık. Ama sonraki takiplerde tahliller normal çıktı.
Sonra oluşan embriyo sağlıksız heralde dendi. İspanyaya yollanıp NGS bakıldı. Pozitif sonuç geldi. Yinede boş gebelik oldu.
Acaba rahim kaynaklı mı dedi doktor. Yapılan tahliller normal çıktı.Kromozom analizi, cd56, pıhtılaşma falan hepsi normal çıktı.
amin cnm
Cok enteresan bukadar olmasi herşey pozitiif diyorsun
Rabbim saglikli gebelik yasatsin bizlere

amin cnm
Cok enteresan bukadar olmasi herşey pozitiif diyorsun
Rabbim saglikli gebelik yasatsin bizlere
Amin İnşAllah. 40 bin liradan fazla harcadık. Beklemede bir embriyom var. O mudur bu mudur diye her seferinde tahliller falan yapıldı. Tahliller normal çıktıkca sevindik tabi ama şaşırdıkta şüphelendik ama normalmiş diye. Başladığımız yere döndük 'nasip'......
Bizim de bunları yaşayacağımız varmış dedik.

Amin İnşAllah. 40 bin liradan fazla harcadık. Beklemede bir embriyom var. O mudur bu mudur diye her seferinde tahliller falan yapıldı. Tahliller normal çıktıkca sevindik tabi ama şaşırdıkta şüphelendik ama normalmiş diye. Başladığımız yere döndük 'nasip'......
Bizim de bunları yaşayacağımız varmış dedik.
Aynen cnm tuplerin neduruma

Merhaba, ben hsg sonrası hamile olduğumu öğrendim ilk ay daha doktor banada korun veya korunma demedi zaten öyle bişe olsa söylerdi diye düşünüyorum. Benim sol tarafta tıkanıklık varmış sanırım az bişe oda açılmış. Enfeksiyon riskinden dolayı demiş olabilir ama zaten antibiyotik kullanıyosun o sıra bide hsg olduktan sonra hemen ilişkiye girmiyosun sonuçta bekliyosun. Bende antibiyotik kullandığım için korktum ama doktor dedi o hiç bi sorun olmaz dedi. Şimdilik yolunda görünüyo şükür böyle devam eder inşallah. Rabbim dileyen isteyen herkese vaktinde nasib eder inşallah:) 🌸
Canım sen rahim filmi cekildigin ay mı hamile kaldın. Kac aylık şimdi. Ortalık karışık bir de virüs felan korunsam mı korunmasam mı bilemedim

Back