Gebeliğe Hazırlık Rahimfilmi kararsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filmi çektirdiğin ay hamile kaldım ben. Ama kimyasal oldu.

mesela kendini hamile sanıp kacgun sonra kimyasal oldun
Çok erken farkettik.Doktor 5 haftalık hamilesin dedi. Tabi takvime göre. Düzenli olduğum için gecikince hemen test yapmıştım zaten. İlk muayene de progestan iğne başladı. O akşam vurundum ertesi gün öğlen kanamam başladı. Tekrar gittim. Kimyasal gebelik dedi.

anladım cnm demek hamile kalıyorsun rahim filmi ckeilneli kaxay oldu şuan
3.5 sene oldu canım. O kimyasalın üzerine bi kimyasal daha geçirdim. 2 boş gebelik 1 dış gebelik geçirdim. Benim liste uzun anlayacağın.4.5 yıllık evliyim. Halâ anne olamadım. Aşılama aşamasındaydım. Malum virüs nedeni ile askıda.

cnm gecmisolsun neden olmus bukadar sagliksiz gebelikler

cnm gecmisolsun neden olmus bukadar sagliksiz gebelikler
Çok saol canım İnşAllah bi daha olmaz. Kimse de olmaz.
Önce erkek faktörü morfoloji bozukluğu diye yola çıktık. Ama sonraki takiplerde tahliller normal çıktı.
Sonra oluşan embriyo sağlıksız heralde dendi. İspanyaya yollanıp NGS bakıldı. Pozitif sonuç geldi. Yinede boş gebelik oldu.
Acaba rahim kaynaklı mı dedi doktor. Yapılan tahliller normal çıktı.Kromozom analizi, cd56, pıhtılaşma falan hepsi normal çıktı.

amin cnm
Cok enteresan bukadar olmasi herşey pozitiif diyorsun
Rabbim saglikli gebelik yasatsin bizlere

amin cnm
Cok enteresan bukadar olmasi herşey pozitiif diyorsun
Rabbim saglikli gebelik yasatsin bizlere
Amin İnşAllah. 40 bin liradan fazla harcadık. Beklemede bir embriyom var. O mudur bu mudur diye her seferinde tahliller falan yapıldı. Tahliller normal çıktıkca sevindik tabi ama şaşırdıkta şüphelendik ama normalmiş diye. Başladığımız yere döndük 'nasip'......
Bizim de bunları yaşayacağımız varmış dedik.

Aynen cnm tuplerin neduruma

Canım sen rahim filmi cekildigin ay mı hamile kaldın. Kac aylık şimdi. Ortalık karışık bir de virüs felan korunsam mı korunmasam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…