• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahimfilmi kararsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerde çektirdin canım sen çektirdiğin yer ve aletle de ilgisi var galiba. Korunup korunmama işi alet ve yönteme göre de değişiyor olabilir.
samsunda ozelhastane anesteizli aleti bilmiyorum bneim doktor heekse korun demis bana korundedi sonra senbilirisn dedi arkadasim ayniisni demis o korunmmais hamile klamis
Yabneim esim nisanda gidecek 2aykayip olck
Zaten garabti degil bebek iis
Ben akisina birakcm cuma normal iliskiye gircm

Yani yanlış yönlendirmek istemem tabii ama 2. ay da deneyemeyeceğim diyorsun. Korunma bu ay istersen. Doktorlar biraz daha temkinli davranıyor. Ondan öyle söylemiş de olabilir. Ama bi sıkıntı hissedersen bu arada hemen git doktora da.

Bu arada sevindim tıkanıklık açılmasına umarım hemencecik sağlıkla gelir bebeğin canım.
amin cnm bencok enfeksyin geciridm evlneince bence ondan tikandi
Valla ya nasib dicem takdir allahtan zaten garanti yok

samsunda ozelhastane anesteizli aleti bilmiyorum bneim doktor heekse korun demis bana korundedi sonra senbilirisn dedi arkadasim ayniisni demis o korunmmais hamile klamis
Bana dediki zaten kimse korunmuyor dedi guldu 😚

Kızlar ben cuma gibi anestezik rahim filmi cekindim doktor hafif tikaniklik vardi açtım dedi soruni bulduk dedi sonra buay korunarak ilişkiye gir dedi.benim simdi cuma yumurtlama gunum buyuk ihtimal.eşimde nisanda yurtdisina gidecek yani buayda denmezsem 2ayim gidecek.
Rshimfilmi genelde ilkay ihtimal fazla
Aynı doktora giden arkadaşına aynisini demis doktor ama kız iliskiyegirmis ve hamile kalmis
Hiçbirşeyin garantisi yok
Bana duusk olma ihtimali fazla dedi ben kesin girmemelimiyim dedim doktora en.son sen.bilirsin dedi.
Kısaca karasız kaldim ya 2 ay gidecek yada sansimi denicem
Siz napardiniz
Benim korkum disgbelik vs gecirmedim oyle şeyler olur diye korkuyorum
Bence korunma ilşkiye gir derim ben olsam korunmam yani bide benim kuzenimede aynisini soylediler korun dedi doktoru korunmadi o hemen hamile kaldi 3 aylik hamile şu an darisi bizlerin basina inşh🙏🙏🙏🙏🙏

Benim doktor klomene bile devam etmişti bugün çektirecektim. Önümüzdeki aya bıraktım ben. 🤷🏻‍♀️

Bence korunma ilşkiye gir derim ben olsam korunmam yani bide benim kuzenimede aynisini soylediler korun dedi doktoru korunmadi o hemen hamile kaldi 3 aylik hamile şu an darisi bizlerin basina inşh🙏🙏🙏🙏🙏
amincnm inşallah basimiza bende buhabeleri cokduydum esimde digeeay zaten garanti degil denicem inşllah

Bence de canım

Kizlar fikirleriniz icin teşekürler ben korunma karari aldım
Sonuçta doktor korun dedisimdi aksilik bendeki sans malum birde gebekalirim almak zorunda kalir benden dolayı kendimi hic affetmem hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar herşey kader kismet gireyimmi girmeyeimmi diye düşünüyodum ben cuma pik bklerken buay filmdenmi neden yumurtlamam olmus bitmis testle simdi anladim buay gerçketen olmayacakmis zaten 😂

Back