samsunda ozelhastane anesteizli aleti bilmiyorum bneim doktor heekse korun demis bana korundedi sonra senbilirisn dedi arkadasim ayniisni demis o korunmmais hamile klamisNerde çektirdin canım sen çektirdiğin yer ve aletle de ilgisi var galiba. Korunup korunmama işi alet ve yönteme göre de değişiyor olabilir.
amin cnm bencok enfeksyin geciridm evlneince bence ondan tikandiYani yanlış yönlendirmek istemem tabii ama 2. ay da deneyemeyeceğim diyorsun. Korunma bu ay istersen. Doktorlar biraz daha temkinli davranıyor. Ondan öyle söylemiş de olabilir. Ama bi sıkıntı hissedersen bu arada hemen git doktora da.
Bu arada sevindim tıkanıklık açılmasına umarım hemencecik sağlıkla gelir bebeğin canım.
Bana dediki zaten kimse korunmuyor dedi guldusamsunda ozelhastane anesteizli aleti bilmiyorum bneim doktor heekse korun demis bana korundedi sonra senbilirisn dedi arkadasim ayniisni demis o korunmmais hamile klamis
Yabneim esim nisanda gidecek 2aykayip olck
Zaten garabti degil bebek iis
Ben akisina birakcm cuma normal iliskiye gircm
Bence korunma ilşkiye gir derim ben olsam korunmam yani bide benim kuzenimede aynisini soylediler korun dedi doktoru korunmadi o hemen hamile kaldi 3 aylik hamile şu an darisi bizlerin basina inşhKızlar ben cuma gibi anestezik rahim filmi cekindim doktor hafif tikaniklik vardi açtım dedi soruni bulduk dedi sonra buay korunarak ilişkiye gir dedi.benim simdi cuma yumurtlama gunum buyuk ihtimal.eşimde nisanda yurtdisina gidecek yani buayda denmezsem 2ayim gidecek.
Rshimfilmi genelde ilkay ihtimal fazla
Aynı doktora giden arkadaşına aynisini demis doktor ama kız iliskiyegirmis ve hamile kalmis
Hiçbirşeyin garantisi yok
Bana duusk olma ihtimali fazla dedi ben kesin girmemelimiyim dedim doktora en.son sen.bilirsin dedi.
Kısaca karasız kaldim ya 2 ay gidecek yada sansimi denicem
Siz napardiniz
Benim korkum disgbelik vs gecirmedim oyle şeyler olur diye korkuyorum
amincnm inşallah basimiza bende buhabeleri cokduydum esimde digeeay zaten garanti degil denicem inşllahBence korunma ilşkiye gir derim ben olsam korunmam yani bide benim kuzenimede aynisini soylediler korun dedi doktoru korunmadi o hemen hamile kaldi 3 aylik hamile şu an darisi bizlerin basina inşh
İnşallah Allahbkimseyi bu duygudan mahrum birakmasin hayırlı haberini bekli olucamamincnm inşallah basimiza bende buhabeleri cokduydum esimde digeeay zaten garanti degil denicem inşllah
amin inşalalhİnşallah Allahbkimseyi bu duygudan mahrum birakmasin hayırlı haberini bekli olucam
Bence de canımsamsunda ozelhastane anesteizli aleti bilmiyorum bneim doktor heekse korun demis bana korundedi sonra senbilirisn dedi arkadasim ayniisni demis o korunmmais hamile klamis
Yabneim esim nisanda gidecek 2aykayip olck
Zaten garabti degil bebek iis
Ben akisina birakcm cuma normal iliskiye gircm
hayirlsii olsun snaki birdenemede olck diye birşey yok ama ihtimali degerlendircmBence de canım
Benim olmadı meselahayirlsii olsun snaki birdenemede olck diye birşey yok ama ihtimali degerlendircm
nasib aciklarinda cogunun oldu cevremdeBenim olmadı meselafilmden sonra bu 3. Deneme olucak bakakım. Gerçi tıkanıklık yoktu bende senin şansın daha fazla. Umarım olur canım
onu diyende var biz isingaribi korunmayida bilmiyoruz hepolsun diye saldik cayiraEnfeksiyon kapılmasın diye mi acaba korunun diyor doktorlar?
suan instagramdan. Kadindogumcu buldum ona sordum hicnir sıkıntı olmaz dediBence de canım
iyice paranoyak oldumsuan instagramdan. Kadindogumcu buldum ona sordum hicnir sıkıntı olmaz dedi
Hahah alemsin. Rahat ol takıl olmaz bişeyiyice paranoyak oldum
Hahah alemsin. Rahat ol takıl olmaz bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?