-
- Konu Sahibi Sultanelifali
canıııııııım Allahım razı olsun......ben hamileymişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. darısı sana inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
Bir sorum olacaktı adetim 12 gün gecti adet olmam gereken günde sancım vardı adet olacak gibi ama olmadı gecikti doktora gittim bugün ve hiçbirşey göremedi ama yok da diyemem dedi rahim duvarı çok kalınlaşmış hamilede olabilirsin dedi kan tahlili verdi yarın için bu rahim duvarı başka şeyden dolayı kalınlaşırmı yoksa hamile olabilirmiyimm
Mrb arkadaslar ben klomen artı çatlatma iğnesi oldum çok sabırsızdım adetıme 6 gün kalasıya test yaptım pozitif çıktı heyecanla kan tahlılıne gittim ama kanda negatıftı çok şiddetli kasık ağrılarım sırt ağrılarım bıde yanmalarım gaz ve sık sık İdrara çıkıyorum hamilelik belirtilerinin hepsi var adetıme 1 gün bar doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi beklemem gerektiğini söyledi ama çok sabırsızlanıyorım acaba hamilemiyim
Slm cnm sonuc ne oldu seninMerhaba ben yeni katıldım aranıza ve bişey sormak istiyorum biz eşimle artık korunmuyoruz ve adetim 2 gün gecikti bugün doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve kan testi istedi kan testinde bişey çıkmadı. En son pazartesi günü ilişki yaşadım acaba kanda belli olmama durumu var mıdır rahim bebek ne kâfirlikler kalınlaşır?
Baya olmuş ama ben de bir şey sormak istiyorum konuyla ilgili. Dün muayene oldum doktorum rahimin kalınlaştığını söyledi beklediğimiz an dedi adetimede 5 gün var ama tabi ben sormadığım için nedir ne değildir diye açıklama yapmadı bir de çok ufak bir enfeksiyon var ama bu durumda ilaç yazmıyorum kullanmani istemiyorum dedi. Şimdi burda sizin yorumlarınızı okudum umut oldu sizce gebelik varmıdır yoksa adet zamanıda mı böyle oluyor
Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için. Insallah ben de o güzel haberi alırımBen doktora ilk gittiğimde ultrasonla rahim içine bakıp "Rahmin bu kadar kalınlaşması ya hamileliğin başına olur, ya da regl gecikmesinde olur." dedi. Bir de bana da "Enfeksiyon var ama ilaç yazmıyorum." demişti. Kan testinde hamile olduğum ortaya çıktı. Sana da aynı yorumlar gelince yazmak istedim. İnşallah gönlündeki gibidir.