Rahim kalınlığı hamilelik belirtisimidir

ayyyyy canım tebrik ederim allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almaya nasip etsin bende 6 aylık evliyim korunmuyorz ve bebek istiyoruz bakalım artık allahım nasip ederse be benim adetim biteli tam 3 gün oldu bittiği günden beri çalışıyoruz 10 gün böyle devam etcez inş.olur bende sevinceli haberi veririz sizlerle paylaşırım:ecrin_bebek:

canımmmmmmmm sakın hesap yapma demesi çok kolay yapması çok zor. ama ben 3,5 yıldır ilk defa hesapsız bi ay geçirdim ve oldu. inşallah darısı tüm isteyenlere olsun

tebrık edıyorum darısı bızım basımıza ınsallah.saglıklı bır gebelık gecırmenız dıleklerımle

canım varmıdır acaba yaaa. senin kaç mm olduğunu hatırlıyormusun. bide doktor hcg istemedi. progesterondan anlarız zaten dedi. yüksekse hamilesindir. bak senin 3 gün geçmiş benim daha 5 gün var

Yok canım mm.hatırlamıyorum ama keseyi görememişti dr.erken demişti keseyi 5.haftada gördüm ben ve yolk kesesini,bebeğide 6.haftada gördüm ancak.Neden bhcg yaptırmıyor ki?

ya ben hepiniz hamiş olun ben beklerim demiştimya
bi bernoşla cimbom kaldı beim sıram yaklaşıyooooooooo

gecen ay adetime 5 gün kala doktora gittiğimde 20 mm demişti rahim kalınlığıma
ve o ay korkkunc agrılı adet gördüm

çok sevindimmmmmmmmmm sağlıklı hayırlı bi hamilelik geçirir ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınn inş.. İnan kendim hamile kalmış gibi sevindimm.Dualarını esirgeme .

sağol canım benim. Allah razı olsun.dua etmezmiyim canım. Allahım herkese nasip etsin. isteyen herkese. inşallah en kısa zamanda seninde haberini alırız canım

İnşallah canım bende birgün burda söylerim hamile olduğumu.Canım 8 aydır deniyoruz hiç bi sağlık sorunu yok ama nasip işte.Bu ay incir suyuna başladım bakalımm.İnş hamiş kalırım bu ay.

İnşallah canım bende birgün burda söylerim hamile olduğumu.Canım 8 aydır deniyoruz hiç bi sağlık sorunu yok ama nasip işte.Bu ay incir suyuna başladım bakalımm.İnş hamiş kalırım bu ay.

inşallah canım inşallah. bunlar hep bahane canım. ben 3,5 yıllık evliyim. ilk evlendim hamile kaldım 7 haftalık düşük oldu. 2 ay sonra tekrar kaldım yine 7 haftalık düşük oldu. sonra olmadı bi daha. çok doktora gittim hepsi aynını söyledi. psikolojik unutursan olacak. ben unutamam diyordum. herşeyde bir hayır var. ben bi yerden enfeksiyon kapmışım geçen ay. doktora gittim. fitil falan verdi bana bide antibiyotik. bide bu ay için işte takibe karar vermiştik. dedim nasılsa olmaz. hiç hesap yapmadım ilk defa. adet tarihimi bile unutmuştum. kısmet işte oldu. neleri denedim. neler yaptım. ama herpsi sinirsel.

Evet Canım çok haklısın bi unutuversek olucakta işte unutulmuyoo.Birde Rabbim biliyo vakti saatini O na inanmak gerekiyo.Ben bu kadar zor hamile kalındığını bilsem 8 ay korunmazdım nasip işte.Allah vakti saatini biliyo.Dua etmekten başka yapılcak bişey yok.

Evet Canım çok haklısın bi unutuversek olucakta işte unutulmuyoo.Birde Rabbim biliyo vakti saatini O na inanmak gerekiyo.Ben bu kadar zor hamile kalındığını bilsem 8 ay korunmazdım nasip işte.Allah vakti saatini biliyo.Dua etmekten başka yapılcak bişey yok.

kesinlikle öyle canım ama inan herşeyde bir hayır var. enfeksiyon olduğunda canım çok acıdı. çok sinirlenmiştim. ama kısmet işte. bak nerden nereye geldi. Rabbim isterse bahane buluyor canım. İnşallah o günlerde gelecek. ben sabah test yaptım bu arada. pozitif çıktı. dayanamadım ama

canım benim yaa ne güzell.Artık bundan sonra sen kendine dikkatt et.Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasınn .

canım ilk başta tebrik ederim.. allah analı babalı büyütür sağ salim kucağına verir inş.. bende ilk rahim duvarımın kalınlaşmasıyla anladım gebe olduumu.. idrar testinde pozitif çıktı dr a gittim rahim duvarın kalınlaşmış ya başlayan yada biten bi gebelik demişti.. kan testi yaptırdım pozitif çıktı oda.. şimdi hamileyim bende.. ayrıca aynen senin gibi hiç ama hiç ummadıım bi anda kaldım.. allah ım verince veriyo.. herşey boş.. yok yastık koymalar yok kürler falan hepsi psikolojik inanın..

adetimin 17. günü dr rahim duvarın çokklaınlaşmış dedi tüp bebek tedavisine başlıcaz sorun eşimde süt hormonumda yüksek çıktı rahim kalınlaşması bukadar erken olurmu yania det olmama nerdeyse 12 gün var
inş bir mucize olur dr belki hamielsin dedi ama ümitlenmekde istemiyorum
benim gibi olan varmı

arkadaşlar ben de adetime 10 gün kala dr a gittim ve rahim kalınlığı 10,7 mm çıktı.10-12 mm arası normal demişti.hamile kalmak için iyi bir kalınlıkmı acaba ne olur cvp verin...

X