- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
-
- Konu Sahibi Sultanelifali
OLABİLİR AMA CANIM KANDİNE İİ BAK GEBELİK İÇİNDE OLABİLİRSİN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
evet bende doktora gittiğimde rahim duvarın kalınlaşmış yüzde 80 hamilesin demişti ve hamileydim benimkinin sonu kötü bitti inşallah sen hamilesindir ve sağ sağlim kucağına alırsın
canım bende geçen ay doktora gittiğimde rahmin kalınlaşmış dedi ama adet oldum.Benim merak ettiğim rahim kalınlaşarak vücut hamileliğime alışıyor. Yada kötü bişeymi bu rahim kalınlaşması bilgilendirirseniz sevinirim.S&U Arkadaşım inş hamilesindir sende.Allaha emanet olunuz.
canım benim adet günüme 1 gün vardı.Doktor bana adet olacağın zaman ve hamilelik ilk zamanlarında rahimde kalınlaşma olur dedi.Bak Sende yumurtlamada olmuş.İnş hamilesindir.Rabbim bebek isteyen tüm kullarının yüzünü güldürsün..
Canım bende adetim 3 gün geçince gitmiştim dr.a kese görünmüyor ama rahimde kalınlaşma var hamile olabilirsin demişti ve hamileyim.İnşallah sende hamilesindir.
galiba rahim kalınlaşıpta adet olan ben varım.Çoğu arkadaşlar hamile olduğunu öğrenmiş.İnş Sende hamilesinn .Allahım dualarını kabul etsin.
Canım gönlünü ferah tut.Saat 3 te müjdeli haberi verirsin.Allahın izniyle.
Canım Benim dualarım seninle hamilesin sen inanıyorumm....