Rahim kalınlığı hamilelik belirtisimidir

Sultanelifali

Rabbimin hediyeleri
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
4.312
16
45
Kızlar size bi sorun var. bugün doktora gittim. takibe başlamak için görüşmeye. adetime 5 gün var. doktor karından baktı ve rahim kalınlığın 17 mm dedi. ve yumurtlamada olmuş hamile olabilirsin dedi. tahlil yaptırdım. saat 3te alacam. sizce rahim kalınlığı hamilelik belirtisimidir

evet bende doktora gittiğimde rahim duvarın kalınlaşmış yüzde 80 hamilesin demişti ve hamileydim benimkinin sonu kötü bitti inşallah sen hamilesindir ve sağ sağlim kucağına alırsın

canım bende geçen ay doktora gittiğimde rahmin kalınlaşmış dedi ama adet oldum.Benim merak ettiğim rahim kalınlaşarak vücut hamileliğime alışıyor. Yada kötü bişeymi bu rahim kalınlaşması bilgilendirirseniz sevinirim.S&U Arkadaşım inş hamilesindir sende.Allaha emanet olunuz.

evet bende doktora gittiğimde rahim duvarın kalınlaşmış yüzde 80 hamilesin demişti ve hamileydim benimkinin sonu kötü bitti inşallah sen hamilesindir ve sağ sağlim kucağına alırsın

amin canım inşallah hepimize nasip olsun. canım progesteron tahlili istedi ondan anlarız dedi ama. bakalım artık. benim 5 gün kaldı sana kaç gün kala demişti bide kaç mm ydi hatırlıyormusun canım

canım çok teşekkür ederim. ben araştırdım ama yanlışta olabilir. yumurtlama olduktan sonra eğer döllenme olduysa gormonlarda artış oluyormuş ve rahim kalınlaşarak yer yapıyormuş bebeğe. yani bu östrojen ve progesteron hormonunun yani hamilelik hormonlarının yükselmesi anlamına geliyormuş. ama bak yanlışta olabilir.

canım benim adet günüme 1 gün vardı.Doktor bana adet olacağın zaman ve hamilelik ilk zamanlarında rahimde kalınlaşma olur dedi.Bak Sende yumurtlamada olmuş.İnş hamilesindir.Rabbim bebek isteyen tüm kullarının yüzünü güldürsün..

Canım bende adetim 3 gün geçince gitmiştim dr.a kese görünmüyor ama rahimde kalınlaşma var hamile olabilirsin demişti ve hamileyim.İnşallah sende hamilesindir.

canım benim 5 gün var. peki adet belirtiside olabilirmi. ne bilim hiç umudum yok inanki. 3,5 yıl oldu. umut kalmadı içimde.

Canım bende adetim 3 gün geçince gitmiştim dr.a kese görünmüyor ama rahimde kalınlaşma var hamile olabilirsin demişti ve hamileyim.İnşallah sende hamilesindir.

canım varmıdır acaba yaaa. senin kaç mm olduğunu hatırlıyormusun. bide doktor hcg istemedi. progesterondan anlarız zaten dedi. yüksekse hamilesindir. bak senin 3 gün geçmiş benim daha 5 gün var

galiba rahim kalınlaşıpta adet olan ben varım.Çoğu arkadaşlar hamile olduğunu öğrenmiş.İnş Sende hamilesinn .Allahım dualarını kabul etsin.

galiba rahim kalınlaşıpta adet olan ben varım.Çoğu arkadaşlar hamile olduğunu öğrenmiş.İnş Sende hamilesinn .Allahım dualarını kabul etsin.

amin canım Allah razı olsun. inşallah hepimizin kabul olsun. boş bırakmasın kucaklarımızı. ben iki düşük yaptım 3 sene önce son düşüğü yaptım. sonrası yok. artık takibe başlayacaktım işte. bunu söyledi doktor.

Canım gönlünü ferah tut.Saat 3 te müjdeli haberi verirsin.Allahın izniyle.

sağol cnaım inşallah dediğin gibi olur. çıkacam birazdan dua edin bana. bari sorun çıkmasın. hiç olmazsa takibe başlayalım. ama eminim sonıç kötü ve ben ağlaya ağlaya gelecem

sultaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tebrik ederim canımmmmmmmmmmm
kalbim duracak yaaaa

sultan cnm çok çok çokk çokkkkkkkkkkk tebrik ederim cnm arkadaşım rabbim emeklerini boşa çıkarmadı ....sağlıcakla al kucağına çokk sağlıklı bir gebelik yaşa arkadaşım fazlası ile hakettin

ayyyyy canım tebrik ederim allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almaya nasip etsin bende 6 aylık evliyim korunmuyorz ve bebek istiyoruz bakalım artık allahım nasip ederse be benim adetim biteli tam 3 gün oldu bittiği günden beri çalışıyoruz 10 gün böyle devam etcez inş.olur bende sevinceli haberi veririz sizlerle paylaşırım:ecrin_bebek:

çok sevindimmmmmmmmmm sağlıklı hayırlı bi hamilelik geçirir ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınn inş.. İnan kendim hamile kalmış gibi sevindimm.Dualarını esirgeme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…