- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
-
- Konu Sahibi Sultanelifali
ayyyyy canım tebrik ederim allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almaya nasip etsin bende 6 aylık evliyim korunmuyorz ve bebek istiyoruz bakalım artık allahım nasip ederse be benim adetim biteli tam 3 gün oldu bittiği günden beri çalışıyoruz 10 gün böyle devam etcez inş.olur bende sevinceli haberi veririz sizlerle paylaşırım:ecrin_bebek:
canım varmıdır acaba yaaa. senin kaç mm olduğunu hatırlıyormusun. bide doktor hcg istemedi. progesterondan anlarız zaten dedi. yüksekse hamilesindir. bak senin 3 gün geçmiş benim daha 5 gün var
çok sevindimmmmmmmmmm sağlıklı hayırlı bi hamilelik geçirir ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınn inş.. İnan kendim hamile kalmış gibi sevindimm.Dualarını esirgeme .
canım tebriklerrrr darısı başımıza inşallahhh
ya ben hepiniz hamiş olun ben beklerim demiştimya
bi bernoşla cimbom kaldı beim sıram yaklaşıyooooooooo
İnşallah canım bende birgün burda söylerim hamile olduğumu.Canım 8 aydır deniyoruz hiç bi sağlık sorunu yok ama nasip işte.Bu ay incir suyuna başladım bakalımm.İnş hamiş kalırım bu ay.
Evet Canım çok haklısın bi unutuversek olucakta işte unutulmuyoo.Birde Rabbim biliyo vakti saatini O na inanmak gerekiyo.Ben bu kadar zor hamile kalındığını bilsem 8 ay korunmazdım nasip işte.Allah vakti saatini biliyo.Dua etmekten başka yapılcak bişey yok.
canım benim yaa ne güzell.Artık bundan sonra sen kendine dikkatt et.Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasınn .