- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.911
- 35
-
- Konu Sahibi Sultanelifali
Kibar iyi niyetli tatlı bir kadın canlandı aklımda
Iyi ki vazgecmissin belki bi sorunun yok bu sefer rahim incelirse gebelik zor diye biliyorum bebeğin tutunabilmesi için kalın olmasi gerekiyomus. Tamam canım pazartesi sabah testi yaptıktan sonra öğlen verirler sonuçları sanırım o gün alırsam ögrendigimde yazarım buraya sonuçları
Ben de bu sabah adet kanamasını gördüm yılın son ayında yine olmadı inşallah yeni yıl gerçekten yeni olur benim için ve anne olmak isteyen herkes için. Insallah arkadaşım inşallah hamilesindir baya süre olmuş benim daha 8 ay doldu allah vericegi zamanı iyi biliyo o yüzden biz sağlığımızı düzelticez sonra hep dua edicez ki allahta hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebis nasip etsinInsallah ıyı snuclar alırsın :) ay senın cevabın olmasa ıcecektım... Uc bucuk yıldır olmuyor ıkı asılamam var negatıf belkıde bu yuzden olmuyordu ılk defa basıma gelen bır olay sonuclarını grurum bakalım hayır olsun ınsallah
Ben de bu sabah adet kanamasını gördüm yılın son ayında yine olmadı inşallah yeni yıl gerçekten yeni olur benim için ve anne olmak isteyen herkes için. Insallah arkadaşım inşallah hamilesindir baya süre olmuş benim daha 8 ay doldu allah vericegi zamanı iyi biliyo o yüzden biz sağlığımızı düzelticez sonra hep dua edicez ki allahta hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebis nasip etsin
Ben o düşmanla her saniyemi geçiriyorum belki de hatta büyük ihtimallede bu yüzden olmuyo olabilir hayatım çok stresli kafa yorgun beden ruh yorgun keşke eşim kadar rahat geniş olabilsem belki de allah bu yüzden vermiyoAynen oyle artık sabırla beklıyrum canumyapacak seylerı yaptım bır snuc alamadım vaktı varmıs demek dedım bugunume sukur Allah ım yenı yılda eksıltmesın saglık huzur versın cemı cumleye ıcınde bızlerede ınsallah sen benım kadar beklemezsın hemencık olur bebısın :) henuz sekız ay cok yenı vucudun anca hazırlanıyır demekkı uzulme stres en buyuk dusman
Arkadaşım ben hormon testi sonucumu aldım ama doktora çarşamba günü gosterebilcem. Ben baktım teste prolaktin normal değer sınırının üstünde onu işaretlemisler zaten prolaktin süt hormonunun fazla salgilanmasiymis adet döngülerim değişti demiştim bu yüzdenmiş değer sınirdan yüksek olduğu için yumurtlamadada düzensizlik oluyomus yani bir ay yumurtlama olmayabilir ya da yumurtlama tarihin belli olmasına rağmen farklı zamanlarda olabilir bu durumda değerin yüksekliğine göre tabi gebe kalma derecen azalıyo bir de FSH diye bir şey var o da normal sınırın biraz üstünde bu hormonunda yüksek olması biraz sıkıntıymış bakalım doktor ne dicek sanırım prolaktin için ilaç verir heralde düşürmek için çok merak ediyorum moralim zaten bozuldu carsambayı nasıl bekliycem hiç bilmiyorum.Anladım canım tesekkur ederım :) bende adetın ucuncu gunu bır test yaptrayım dıyorum hormonlarıma bakayım dıye aslında bu ıstenmeyen bır durumsa ben sogan kuru ıceyım dıyordum ama sogan kurunun temız rahımde kıst yaptgınıda duydum yınede rahım ıncelsın dıye deneyecektım bu durumda yapmamam en dgrusu... Test sonucunu yazarmısın buraya
Arkadaşım ben hormon testi sonucumu aldım ama doktora çarşamba günü gosterebilcem. Ben baktım teste prolaktin normal değer sınırının üstünde onu işaretlemisler zaten prolaktin süt hormonunun fazla salgilanmasiymis adet döngülerim değişti demiştim bu yüzdenmiş değer sınirdan yüksek olduğu için yumurtlamadada düzensizlik oluyomus yani bir ay yumurtlama olmayabilir ya da yumurtlama tarihin belli olmasına rağmen farklı zamanlarda olabilir bu durumda değerin yüksekliğine göre tabi gebe kalma derecen azalıyo bir de FSH diye bir şey var o da normal sınırın biraz üstünde bu hormonunda yüksek olması biraz sıkıntıymış bakalım doktor ne dicek sanırım prolaktin için ilaç verir heralde düşürmek için çok merak ediyorum moralim zaten bozuldu carsambayı nasıl bekliycem hiç bilmiyorum.
Evet allah daha büyük dermansız dert vermesin allahın gücüne gitmesin ama ben böyle şeylerin artık bende çıkmasından sıkıldım neyi istediysem hep zorluklarla ugrasarak ulaşmaya çalıştım şimdi de öyleCanım hıc moralını bozma onların hepsını ılacla duzenlıyorlar ya hemencık ıkı hapa bakar evvelAllah sakın ol canım Allah dermansız dert vermesın
Merhabaa bana yardımcı olabilicek biri var mı( adetim normalden 4 gün erken oldu ve çok fazla sağ kasık ağrım oldu. Adetim iki gün sürdü iki günde iki ped tam dolmadı bile normalden daha azdı yani. Her Tuvalete çıktığında 6 7 damla geliyodu ama pede gelmiyodu çok fazla. Bugün ultrosana girdim adetimin 2. Günü olmasına ragmen rahim duvarım 6mm idi. Doktorum kalınlığının normal adetin 7. 8. Günündeki gibi dedi. Bu neden olur bir bilginiz var mı
Canım doktoruna soracaktın nerden bılelım
Bana kalın olduğunu söyleyen radyolaji uzmanıydı. Doktor şikayetimi doğru düzgün dinlemedi bile biraz başından savar gibi davrandı. Bende biraz kızdığım için sormadım onu
Benimde doktorum rahimin kalinlasmis 22 cm hamile olabilirsin dedi acaba mumkun mu tam umitte vermedi umidimide kesmedi ne dusunecegimi sasirdim
Benim de negatif cikti maalesef bakalim bu ay nolacak bu ayda 4 yumurtam var 2 si catlamis digerleri catlamis rahim kalinliginda iyi dedi doktor merakla bekliyorumCanım benimde 17.gün idi biraz sancım olduğu için kist şüphesiyle gittim doktora. Kist yok ama rahim duvarinin kalin baya hamile olabilir misin dedi kanda baktık negatif çıktı. Buradaki çoğu kişi ile ayni durumdayım suan. Senin sonucun ne oldu
Benim de negatif cikti maalesef bakalim bu ay nolacak bu ayda 4 yumurtam var 2 si catlamis digerleri catlamis rahim kalinliginda iyi dedi doktor merakla bekliyorum
10 gunAdetine kaç gün varken kalın olduğunu tespit etti canım