Rahim kalınlığı hamilelik belirtisimidir

Kibar iyi niyetli tatlı bir kadın canlandı aklımda

Insallah ıyı snuclar alırsın :) ay senın cevabın olmasa ıcecektım... Uc bucuk yıldır olmuyor ıkı asılamam var negatıf belkıde bu yuzden olmuyordu ılk defa basıma gelen bır olay sonuclarını grurum bakalım hayır olsun ınsallah

Ben de bu sabah adet kanamasını gördüm yılın son ayında yine olmadı inşallah yeni yıl gerçekten yeni olur benim için ve anne olmak isteyen herkes için. Insallah arkadaşım inşallah hamilesindir baya süre olmuş benim daha 8 ay doldu allah vericegi zamanı iyi biliyo o yüzden biz sağlığımızı düzelticez sonra hep dua edicez ki allahta hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebis nasip etsin

Aynen oyle artık sabırla beklıyrum canum yapacak seylerı yaptım bır snuc alamadım vaktı varmıs demek dedım bugunume sukur Allah ım yenı yılda eksıltmesın saglık huzur versın cemı cumleye ıcınde bızlerede ınsallah sen benım kadar beklemezsın hemencık olur bebısın :) henuz sekız ay cok yenı vucudun anca hazırlanıyır demekkı uzulme stres en buyuk dusman

Ben o düşmanla her saniyemi geçiriyorum belki de hatta büyük ihtimallede bu yüzden olmuyo olabilir hayatım çok stresli kafa yorgun beden ruh yorgun keşke eşim kadar rahat geniş olabilsem belki de allah bu yüzden vermiyo

Arkadaşım ben hormon testi sonucumu aldım ama doktora çarşamba günü gosterebilcem. Ben baktım teste prolaktin normal değer sınırının üstünde onu işaretlemisler zaten prolaktin süt hormonunun fazla salgilanmasiymis adet döngülerim değişti demiştim bu yüzdenmiş değer sınirdan yüksek olduğu için yumurtlamadada düzensizlik oluyomus yani bir ay yumurtlama olmayabilir ya da yumurtlama tarihin belli olmasına rağmen farklı zamanlarda olabilir bu durumda değerin yüksekliğine göre tabi gebe kalma derecen azalıyo bir de FSH diye bir şey var o da normal sınırın biraz üstünde bu hormonunda yüksek olması biraz sıkıntıymış bakalım doktor ne dicek sanırım prolaktin için ilaç verir heralde düşürmek için çok merak ediyorum moralim zaten bozuldu carsambayı nasıl bekliycem hiç bilmiyorum.

Canım hıc moralını bozma onların hepsını ılacla duzenlıyorlar ya hemencık ıkı hapa bakar evvelAllah sakın ol canım Allah dermansız dert vermesın

Canım hıc moralını bozma onların hepsını ılacla duzenlıyorlar ya hemencık ıkı hapa bakar evvelAllah sakın ol canım Allah dermansız dert vermesın
Evet allah daha büyük dermansız dert vermesin allahın gücüne gitmesin ama ben böyle şeylerin artık bende çıkmasından sıkıldım neyi istediysem hep zorluklarla ugrasarak ulaşmaya çalıştım şimdi de öyle

Merhabaa bana yardımcı olabilicek biri var mı ( adetim normalden 4 gün erken oldu ve çok fazla sağ kasık ağrım oldu. Adetim iki gün sürdü iki günde iki ped tam dolmadı bile normalden daha azdı yani. Her Tuvalete çıktığında 6 7 damla geliyodu ama pede gelmiyodu çok fazla. Bugün ultrosana girdim adetimin 2. Günü olmasına ragmen rahim duvarım 6mm idi. Doktorum kalınlığının normal adetin 7. 8. Günündeki gibi dedi. Bu neden olur bir bilginiz var mı

Canım doktoruna soracaktın nerden bılelım

Bana kalın olduğunu söyleyen radyolaji uzmanıydı. Doktor şikayetimi doğru düzgün dinlemedi bile biraz başından savar gibi davrandı. Bende biraz kızdığım için sormadım onu

Canım telaşlanma bır ay bekle belkı onumuzdekı ay nrmale doner bırde usutme usutmede cok etkıkıyor

Benimde doktorum rahimin kalinlasmis 22 cm hamile olabilirsin dedi acaba mumkun mu tam umitte vermedi umidimide kesmedi ne dusunecegimi sasirdim

Benimde doktorum rahimin kalinlasmis 22 cm hamile olabilirsin dedi acaba mumkun mu tam umitte vermedi umidimide kesmedi ne dusunecegimi sasirdim

Canım benimde 17.gün idi biraz sancım olduğu için kist şüphesiyle gittim doktora. Kist yok ama rahim duvarinin kalin baya hamile olabilir misin dedi kanda baktık negatif çıktı. Buradaki çoğu kişi ile ayni durumdayım suan. Senin sonucun ne oldu

Benim de negatif cikti maalesef bakalim bu ay nolacak bu ayda 4 yumurtam var 2 si catlamis digerleri catlamis rahim kalinliginda iyi dedi doktor merakla bekliyorum

Arkadaşlar yasadıklarımı yazayım ki sizinde aklınızda bulunsun.Klomen çatlatma iğnesi kullandım buay.Adet günümde ilk iki gün çok az kanamam oldu.gebelik testi defalarca yaptım negatif çıktı..Bu ay olmazsa aşılama yapacaktı doktorum.Planlamak için gittiğimde anlattım oda bana karından usg yaptı.Hayır sen adet olmamıssın rahım duvarın çok kalın 15 mm dedi.Bak yumurtan çatlamıs içi dolu atılmamıs duruyo dedi.Nasıl olur azda olsa iki gün kanamam oldu dedim.yok yok dedi sen gebe olabilirsin hemen kan ver dedi.Hocam dedim negatif çıkınca üzülüyorum emin isiniz dedim evet evet hamilelikte kalın olur dedi senşn o kanaman yerleşme kanaması dedi.Gittim kan verdim ve negatif .Doktora gittim dur dedi bu seferde vajinal usg yapayım dedi baktı aa rahim inceymiş 4mm miş karından bakınca kalın göstermiş dedi.E yumurta dedim oda kistmiş meğer ondan büyükmüş dedi .Kızlar hekim seçimini iyi yapın bana 4ay klomen çatlatma iğnesi yaptırdı muhtemelen çok yumurtam gelişti.Ve çatlamayanlarda kistleşti.Ve ben o kadar çok heveslendim ağladımki.Siz dikkat edin hocam vajinal usg bakın diye ısrar edin.

Merhaba arkadaşlar dün dr a gitdim rahim kalınlaşması var dedi hamile olma olasılığı var dedi adetim 26 kasımda bitmişti bunu söyleyince hamile olabilirsin dedi dr adetine 10 11 gün var bu durumu yaşayan var mi beni bilgilendirecek

Yeniyim burda arkadaşlar mesajı tam nere yazacagimi bilmiyorum yardım ci olup cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…