- 31 Ağustos 2016
- 1.033
- 749
- 32
- Konu Sahibi Sultanelifali
Arkadaşım Merhaba bir şey sormak istiyorum ben sana hamile olduğunu öğrenene kadar belirti falan yaşadın mı hiç eğer yasadiysan benimle paylaşırmısın. Ben eylül ayından beri 4 kez muayene oldum bu gittiğim doktor yeni diğerlerinden memnun kalmamıstim ama diğer doktorlar hiç böyle bişey söylememisti rahim kalınlaşmış falan bu doktor öyle söyleyince ümitlendim adetime suan 3 gün kaldı ama sanki adet olucakmışım gibi kasık bölgem gürültü gurul yapıyo geçen adet öncesinde de bu oldu sonra zaten adet oldum göğüslerde hafif hassasiyet var yumurtalıkların olduğu tarafta batmalar oluyo bacaklarımdada dün romatizma gibi ağrı başladı. Ben bi de vücut ısısını ölcüyorum iki gün önce yüksekti şimdi düştü sanırım adet olucam. Bir de benden gebelik testi istemedi daha erken diye sanırım ama kan değerine bakmak için tahlil yaptı hormon testi falan yaptı tiroidler için yaptı açlık şekerine baktı o kadar adet olursan ilk beş günü içinde gel hormon testi yapıcaz dediBen doktora ilk gittiğimde ultrasonla rahim içine bakıp "Rahmin bu kadar kalınlaşması ya hamileliğin başına olur, ya da regl gecikmesinde olur." dedi. Bir de bana da "Enfeksiyon var ama ilaç yazmıyorum." demişti. Kan testinde hamile olduğum ortaya çıktı. Sana da aynı yorumlar gelince yazmak istedim. İnşallah gönlündeki gibidir.