- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Hayırlısı canım içim çok rahatinşallah canım Allahtan hayırlısı bakalım. 10 numara adam valla :)
Sağol canımBen echomrda cektirdim.acı agrı olmuyo korkmayin
Adetin kacinci gunu çekiliyor acabaMerhaba..
Bende geçtiğimiz mart ayında çektirdim şişli echomarda..
Cok rahat hic korkmanıza gerek yok..
Zaten sizi ordaki çalışanlar rahatlatıyor
1-14. gunler arasinda cekiliyor yani ovulasyon oncesi donem.. en iyisi 7. gun ve 14. gunler arasi kanama bitmeye yakinken veya bitmiskenAdetin kacinci gunu çekiliyor acaba
Teşekkür ederim çok saolun1-14. gunler arasinda cekiliyor yani ovulasyon oncesi donem.. en iyisi 7. gun ve 14. gunler arasi kanama bitmeye yakinken veya bitmisken
Merhabalar sonunda echomar şişliden randevu aldım kızlar. Aslında bu ay çektirmeyecektim idrar enfeksiyonum var diye çekemezler diye düşündüm ama az önce cevat beyi aradım ve sordum enfeksiyon varken çekmeniz bir sorun yaratır mı diye ve bir sorun olmaz çekeriz dedi cipro diye bir antibiyotiği önerdi birazdan sağlık ocagından gidip yazdırıcam ve gidene kadar kullanıcam inşallah geçer. Adetime bir zararı olurmu dedim olmaz dedi. 5 kasım salı günü saat 2 ye randevu aldım kızlar dua edin kolayca geçsinCevat beye çektiricem özel olarak
Çektirdim bende çok memnun kaldımArkadaşlar ben yeni çektirdim öncelikle çok Memnun kaldım.hafif adet ağrısı gibi oluyor.Ztn çalışanlarda ilgili ve Güler yüzlü. Önce çok korktum tabiki hafif ağrı Oldu ancak devlet hastanelerindeki zorlukları okuyunca iyiki ecomara geldim dedim. Ztn cevat bey çok ilgili sorularınıza çok güzel anlaşılır cevap veriyor. Kapalı olan tüpleride açmak için ilaç kullanarak açabiliyor.tavsiye ederim
Aynen öyle canımMerhaba..
Bende geçtiğimiz mart ayında çektirdim şişli echomarda..
Cok rahat hic korkmanıza gerek yok..
Zaten sizi ordaki çalışanlar rahatlatıyor
Adetin bittikten 3 gün içerisinde gitmelisinAdetin kacinci gunu çekiliyor acaba
Hiç korkma canım benim 2 dk da olup bitiyor herşey. Sadece sızı o da ilaç verilirken adet sancısına benzer birşeyDirek sorayım . Nasıl geçti ? Bende bu ay sonu çektiricem orada. Acı sızı ? kaç dk sürüyor ? deneyiminizi yazar msıınız ?
Aynen ben adetken aramıştım1-14. gunler arasinda cekiliyor yani ovulasyon oncesi donem.. en iyisi 7. gun ve 14. gunler arasi kanama bitmeye yakinken veya bitmisken
Randevu aldın mı canım, hiç merak etme çok rahat geçicek sadece 2-3 dakikalık birşey. :) için rahat olsun canım benim fiyatı 650 tl, sen üstünü giyinene kadar sonuç çıkıyorBenim doktorumda buraya yönlendirdi yarın arayıp randevu alıcam bakalım inşallah rahat geçer. Yorumlarınız baya bir rahatlattı gerçi :) fiyatı ne kadar acaba umarım çok uçuk bir rakam değildir
Birazdan arayıp alacağım. Okuduğum yorumlarda adet ağrısına benzer bi acı hissedenler olmuş o esnada. Öyleyse zaten artık hiç korkum yokRandevu aldın mı canım, hiç merak etme çok rahat geçicek sadece 2-3 dakikalık birşey. :) için rahat olsun canım benim fiyatı 650 tl, sen üstünü giyinene kadar sonuç çıkıyor☺
Rica ederim canımmBirazdan arayıp alacağım. Okuduğum yorumlarda adet ağrısına benzer bi acı hissedenler olmuş o esnada. Öyleyse zaten artık hiç korkum yokçünkü benim adet günüm çok sancılı geçiyor antrenmanlıyım yani sonucun hemen çıkması harikaymış iyi oldu . Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için , içimi rahatlattın
Hemen yarına aldım randevuyu beklemeye hiiiiiç mi hiç gerek yok :) inşallah iyi sonuçlarla gelirimRica ederim canımmevet canım bende senin gibiyim adetlerim hep zor ve sancılı geçer Onun çok çok hafifi işte anlık birşey diyim ben sana
Aynen öyle canım hiç gerek yok beklemeye,inşallah hiçbir sorunun yokturHemen yarına aldım randevuyu beklemeye hiiiiiç mi hiç gerek yok :) inşallah iyi sonuçlarla gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?