Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi randevu echomar şişli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben yeni çektirdim öncelikle çok Memnun kaldım.hafif adet ağrısı gibi oluyor.Ztn çalışanlarda ilgili ve Güler yüzlü. Önce çok korktum tabiki hafif ağrı Oldu ancak devlet hastanelerindeki zorlukları okuyunca iyiki ecomara geldim dedim. Ztn cevat bey çok ilgili sorularınıza çok güzel anlaşılır cevap veriyor. Kapalı olan tüpleride açmak için ilaç kullanarak açabiliyor.tavsiye ederim

Direk sorayım . Nasıl geçti ? Bende bu ay sonu çektiricem orada. Acı sızı ? kaç dk sürüyor ? deneyiminizi yazar msıınız ?

Çektirdim bende çok memnun kaldım

Direk sorayım . Nasıl geçti ? Bende bu ay sonu çektiricem orada. Acı sızı ? kaç dk sürüyor ? deneyiminizi yazar msıınız ?
Hiç korkma canım benim 2 dk da olup bitiyor herşey. Sadece sızı o da ilaç verilirken adet sancısına benzer birşey

Benim doktorumda buraya yönlendirdi yarın arayıp randevu alıcam bakalım inşallah rahat geçer. Yorumlarınız baya bir rahatlattı gerçi :) fiyatı ne kadar acaba umarım çok uçuk bir rakam değildir

Benim doktorumda buraya yönlendirdi yarın arayıp randevu alıcam bakalım inşallah rahat geçer. Yorumlarınız baya bir rahatlattı gerçi :) fiyatı ne kadar acaba umarım çok uçuk bir rakam değildir
Randevu aldın mı canım, hiç merak etme çok rahat geçicek sadece 2-3 dakikalık birşey. :) için rahat olsun canım benim fiyatı 650 tl, sen üstünü giyinene kadar sonuç çıkıyor

Randevu aldın mı canım, hiç merak etme çok rahat geçicek sadece 2-3 dakikalık birşey. :) için rahat olsun canım benim fiyatı 650 tl, sen üstünü giyinene kadar sonuç çıkıyor
Birazdan arayıp alacağım. Okuduğum yorumlarda adet ağrısına benzer bi acı hissedenler olmuş o esnada. Öyleyse zaten artık hiç korkum yok çünkü benim adet günüm çok sancılı geçiyor antrenmanlıyım yani sonucun hemen çıkması harikaymış iyi oldu . Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için , içimi rahatlattın

Rica ederim canımmevet canım bende senin gibiyim adetlerim hep zor ve sancılı geçer Onun çok çok hafifi işte anlık birşey diyim ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…