- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Bende Mayıs ayında rahim filmi çektiricem açıkçası bende biraz korkuyorum ama mecburum. İnşallah kolaylıkla atlatarızKimse yok mu yazacak
Nerede çektirmeyi düşünüyorsun canımBende Mayıs ayında rahim filmi çektiricem açıkçası bende biraz korkuyorum ama mecburum. İnşallah kolaylıkla atlatarız
Tüp bebek yapacağımız hastanede Florya Medical Park hastanesinde. Mayıs değil,yanlış yazmışım Kasım'da tüp bebeğe başlayacağız inşallah.Nerede çektirmeyi düşünüyorsun canım
Echomar şişlide rahim filmi cekildim. İlacsızdı. İdrar yolu iltihabım da vardı. Böyle bi yarım saat kadar süren ağrılı bir regl günü gibiydi verilen ilacın acısı. Gözünde büyütme. Umarım tüplerin açık ve normaldir. Bence eşine ağırlık ver. Adetin düzenliyse. Sperm testi versin ve morfoloji de baktırın. Düzen laboratuvarında yaptırsınEchomar şişlide rahim filmi çektirenler bakabilirrr miii
Merhabalar sonunda echomar şişliden randevu aldım kızlar. Aslında bu ay çektirmeyecektim idrar enfeksiyonum var diye çekemezler diye düşündüm ama az önce cevat beyi aradım ve sordum enfeksiyon varken çekmeniz bir sorun yaratır mı diye ve bir sorun olmaz çekeriz dedi cipro diye bir antibiyotiği önerdi birazdan sağlık ocagından gidip yazdırıcam ve gidene kadar kullanıcam inşallah geçer. Adetime bir zararı olurmu dedim olmaz dedi. 5 kasım salı günü saat 2 ye randevu aldım kızlar dua edin kolayca geçsinCevat beye çektiricem özel olarak
Adet ağrısı çok çekiyorum zaten canım dayanırım eşim sperm testi verdi bişey çıkmadı çok şükürEchomar şişlide rahim filmi cekildim. İlacsızdı. İdrar yolu iltihabım da vardı. Böyle bi yarım saat kadar süren ağrılı bir regl günü gibiydi verilen ilacın acısı. Gözünde büyütme. Umarım tüplerin açık ve normaldir. Bence eşine ağırlık ver. Adetin düzenliyse. Sperm testi versin ve morfoloji de baktırın. Düzen laboratuvarında yaptırsın
Aldım bitane canım yatmadan içicemBirde munurol sase ic bir gunde temizliyo
İnşallah hamile kalırsın canım ne zaman çektirdin bir de cevat beye mi çektirdinCanım korkma o kadar kolay ve ilgili ki ben 5 yıllık evliyim 4 buçuk yıldır tüp ler ım tıkalı idi bir ameliyat bir rahim filmi olmama rağmen tüp ler kapalı idi en son Echomar da çok şükür iki tüp de açıldı henüz hamilelik yok ama açılması bile benim için mucize
Hiç korkma canım ben 4 ay once cektırdımm senı konsturarak anlatarak yapıyo Cevat Bey , bu işte gercekten cok basarılılarrrr.. hafıf adet baslangıcında ınce bı baskı olur ya karnında o kdrr onun dısında da hııııcc bısı olmuyooooAğrın sızın oldu mu
Çok araştırdım cevat beyi ve hiç olumsuz yorum yazanı görmedim herkes memnun kalmış ama biraz tedirgin oluyo tabi insan kendimi sıkmamam lazımHiç korkma canım ben 4 ay once cektırdımm senı konsturarak anlatarak yapıyo Cevat Bey , bu işte gercekten cok basarılılarrrr.. hafıf adet baslangıcında ınce bı baskı olur ya karnında o kdrr onun dısında da hııııcc bısı olmuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?