Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi randevu echomar şişli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de cevat hocaya cektirdim sisli echomarda
Inanilmaz ilgili ve insani anlayan biri
Hic cekinmeyin ve tedirgin olmayin sifir aci resmen
Bir iki dakikada bitiyor zaten
Gecmis olsun
Böyle yorumlar alınca gerçekten çok rahatlıyorum canımm inşallah benimki de çok rahat geçer birde kasmamak gerekiyo rahat olmak gerekiyor

Ben echomar'ı aramıştım geçen ay randevu almak için ben Anadolu yakasında oturduğum için echomar'la aynı olan diğer şubesi sonomed'e yönlendirdiler "isterseniz orda yaptırabilirsiniz Cevat bey orayada gidiyor" dediler öyle yaptım sonomed kadıköy'de çektirdim 25 Eylül günü bayan çekti Cevat bey değerlendirdi kendisiyle görüştüm işlem sonrasında. O kadar rahat geçtiki zerre kadar ağrı acı olmadı ilacı verirlerken bile hiç hissetmedim 5 dakikada bitti zaten. Hiç korkma orası en iyi yer zaten oraya gidipde memnun kalmayan yok bende çok memnun kaldım

Daha yeni çektirmişsin sende canım. Ayy inşallah çok çok rahat geçer gider iyi değerlendir bu zamanları inşallah gebe kalırız

Daha yeni çektirmişsin sende canım. Ayy inşallah çok çok rahat geçer gider iyi değerlendir bu zamanları inşallah gebe kalırız❤❤

Evet canım 1 ay oldu. Amiiin inşâAllah vesile olur kesinlikle korkman gereken hiç bişey yok çok rahat. o gün Cevat beye de sormuştum hamilelik şansının hsg'den sonra arttığını söyledi

Çok araştırdım cevat beyi ve hiç olumsuz yorum yazanı görmedim herkes memnun kalmış ama biraz tedirgin oluyo tabi insan kendimi sıkmamam lazım
emin oll kendin bilee sasrıcaksınn by kadar kolay mıydı dıye :) bana doktorumm önerdi o sayede gıttım normalde dıger yerler demır kullanıyormus o pllastık kullanıyomuss ve kendısı yapıyomus doktorum oyle anltmısstı

Evet canım 1 ay oldu. Amiiin inşâAllah vesile olur kesinlikle korkman gereken hiç bişey yok çok rahat. o gün Cevat beye de sormuştum hamilelik şansının hsg'den sonra arttığını söyledi
İnşallah kuzum rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda

Plastik ve yumuşak kateter kullanıyorlarmış canım birde c kollu röntgen cihazı son teknoloji. Ben internetten çok araştırdım canım sizden de çok olumlu yorumlar geldi çok teşekkür ediyorum

çoooook gecmıss olsun tatlımm sımdıdeeen , ınsallah hayırlı sonuclarla gel

bende 25 gün önce çektirdim sivastan gittim tüplerim kapalıydı ameliyat felanda olmuştum hatta tüplerin açıldı dediler ama maalesef açılmamış. Cevat hocamdan Allah razı olsun yarım saatlik bi uğraşmadan sonra açıtı tüplerimi. Korkulacak hiç bişey yok

Geçmiş olsun canım iyi değerlendir bu zamanları rahim filminden sonra gebelik şansı artırıyor. Ayy ne adammış bu cevat beymaşallah

9 mayıs da çektirdim canım evet cevat hoca çekti çok ilgili iyi birisi çok memnun kaldım
O kadar olumlu güzel yorumlar alıyorum ki içim rahatlıyor canım hepiniz sağolunKesinlikle memnun kalacagımı düşünüyorum cevat beyle telefondan konuştum sesinden anladım adamın ne kadar nazik oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…