- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Böyle yorumlar alınca gerçekten çok rahatlıyorum canımm inşallah benimki de çok rahat geçer birde kasmamak gerekiyo rahat olmak gerekiyorBen de cevat hocaya cektirdim sisli echomarda
Inanilmaz ilgili ve insani anlayan biri
Hic cekinmeyin ve tedirgin olmayin sifir aci resmen
Bir iki dakikada bitiyor zaten
Gecmis olsun
Daha yeni çektirmişsin sende canım. Ayy inşallah çok çok rahat geçer gider iyi değerlendir bu zamanları inşallah gebe kalırızBen echomar'ı aramıştım geçen ay randevu almak için ben Anadolu yakasında oturduğum için echomar'la aynı olan diğer şubesi sonomed'e yönlendirdiler "isterseniz orda yaptırabilirsiniz Cevat bey orayada gidiyor" dediler öyle yaptım sonomed kadıköy'de çektirdim 25 Eylül günü bayan çekti Cevat bey değerlendirdi kendisiyle görüştüm işlem sonrasında. O kadar rahat geçtiki zerre kadar ağrı acı olmadı ilacı verirlerken bile hiç hissetmedim 5 dakikada bitti zaten. Hiç korkma orası en iyi yer zaten oraya gidipde memnun kalmayan yok bende çok memnun kaldım
İyi geldi o antibiyotik canım doktor önerdi ben sık sık idrar enfeksiyonu geçirdigim için biliyorum o oldugunuKeske idrar tahlili yaptirip antibiyotik kullansaydin her antibiyotik ise yaramiyor..
Daha yeni çektirmişsin sende canım. Ayy inşallah çok çok rahat geçer gider iyi değerlendir bu zamanları inşallah gebe kalırız❤❤
emin oll kendin bilee sasrıcaksınn by kadar kolay mıydı dıye :) bana doktorumm önerdi o sayede gıttım normalde dıger yerler demır kullanıyormus o pllastık kullanıyomuss ve kendısı yapıyomus doktorum oyle anltmısstıÇok araştırdım cevat beyi ve hiç olumsuz yorum yazanı görmedim herkes memnun kalmış ama biraz tedirgin oluyo tabi insan kendimi sıkmamam lazım
İnşallah kuzum rabbim hepimize nasip etsin tez zamandaEvet canım 1 ay oldu. Amiiin inşâAllah vesile olurkesinlikle korkman gereken hiç bişey yok çok rahat. o gün Cevat beye de sormuştum hamilelik şansının hsg'den sonra arttığını söyledi
Plastik ve yumuşak kateter kullanıyorlarmış canım birde c kollu röntgen cihazı son teknoloji. Ben internetten çok araştırdım canım sizden de çok olumlu yorumlar geldi çok teşekkür ediyorumemin oll kendin bilee sasrıcaksınn by kadar kolay mıydı dıye :) bana doktorumm önerdi o sayede gıttım normalde dıger yerler demır kullanıyormus o pllastık kullanıyomuss ve kendısı yapıyomus doktorum oyle anltmısstı
çoooook gecmıss olsun tatlımm sımdıdeeen , ınsallah hayırlı sonuclarla gelPlastik ve yumuşak kateter kullanıyorlarmış canım birde c kollu röntgen cihazı son teknoloji. Ben internetten çok araştırdım canım sizden de çok olumlu yorumlar geldi çok teşekkür ediyorum❤❤❤
Sağol kuzumçoooook gecmıss olsun tatlımm sımdıdeeen , ınsallah hayırlı sonuclarla gel
Anladim canim sonraki bir ay boyunca korun radyasyon bebege zarar verebilir umarim hayirlisiyla hamile kalirsinİyi geldi o antibiyotik canım doktor önerdi ben sık sık idrar enfeksiyonu geçirdigim için biliyorum o oldugunu
İnşallah canımAnladim canim sonraki bir ay boyunca korun radyasyon bebege zarar verebilir umarim hayirlisiyla hamile kalirsin❤
9 mayıs da çektirdim canım evet cevat hoca çekti çok ilgili iyi birisi çok memnun kaldımİnşallah hamile kalırsın canım ne zaman çektirdin bir de cevat beye mi çektirdin
Geçmiş olsun canım iyi değerlendir bu zamanları rahim filminden sonra gebelik şansı artırıyor. Ayy ne adammış bu cevat beybende 25 gün önce çektirdim sivastan gittim tüplerim kapalıydı ameliyat felanda olmuştum hatta tüplerin açıldı dediler ama maalesef açılmamış. Cevat hocamdan Allah razı olsun yarım saatlik bi uğraşmadan sonra açıtı tüplerimi. Korkulacak hiç bişey yok
O kadar olumlu güzel yorumlar alıyorum ki içim rahatlıyor canım hepiniz sağolun9 mayıs da çektirdim canım evet cevat hoca çekti çok ilgili iyi birisi çok memnun kaldım
inşallah canım Allahtan hayırlısı bakalım. 10 numara adam valla :)Geçmiş olsun canım iyi değerlendir bu zamanları rahim filminden sonra gebelik şansı artırıyor. Ayy ne adammış bu cevat beymaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?