- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Çok teşekkür ederim canım Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımızı dolduralımmAynen öyle canım hiç gerek yok beklemeye,inşallah hiçbir sorunun yoktur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımızı dolduralımmAynen öyle canım hiç gerek yok beklemeye,inşallah hiçbir sorunun yoktur![]()
Aminn kuzum inşallahhÇok teşekkür ederim canım Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımızı dolduralımm![]()
Nasıl geçti canım nerede çekildinkızlar ben de randevu aldım bugün adetimin 1.günü.haftaya cumartesi çekileceğim inşallah.daha önce devlette yaptırdım korkuyorum ama yorumları okudukça rahatladım
Adet bittikten 2 sonrası canım yanlış anlamış olmayasın adet bittikten 3 gün içerisinde çekiliyor çünkü. Çekildiysen nasıl geçtiBugün ben de HSG randevusu aldım ama döngümün 12. gününe verdiler. Geç değil mi? İçim hiç rahat değil. Siz kaçıncı gün çektirdiniz.
Yok canım klomen hakkında pek bir bilgim kendi doktoruna sorup ondan sonra rahim filmini çekilseydin çekildiysen nasıl geçti hsg inşallah tüplerin açık çıkmıştırben de bu ay çektirmek istiyorum, bugün regl oldum, doktor bu ay klomen verdi adetinin 3.günü başla dedi. rahim filmi adet bitiminde yapılıyormuş , klomenle rahim filmini aynı ay uygulayabilir miyim bir bilginiz var mı. doktora soramadım çünkü filmi başka doktora çektireceğim
şişli echomar da canım.harika geçti.randevum saat 10 daydı.10 buçukta sonucumu da alıp çıktım.hepsi yarım sat sürdü film de 1-2 dk anlamadım bileNasıl geçti canım nerede çekildin
Çok sevindim canımşişli echomar da canım.harika geçti.randevum saat 10 daydı.10 buçukta sonucumu da alıp çıktım.hepsi yarım sat sürdü film de 1-2 dk anlamadım bile
saol canım teşekkür ederim:)Çok sevindim canım ☺☺Geçmiş olsunn
Yalnış anlamadım maalesef. Yoğunluk olduğu için böyle günler veriyorlar. Ben de başka bir hastaneden 8. günümde çektirdim. Anestezi almadım. Beklediğimden daha sancılı ve kanamalı oldu ama bence de genel olarak dayanılmayacak bir şey değil. Keşke c kollu olsaydı, anestezili olsaydı da demiyorum.Adet bittikten 2 sonrası canım yanlış anlamış olmayasın adet bittikten 3 gün içerisinde çekiliyor çünkü. Çekildiysen nasıl geçti
Ayy geçmiş olsun canım ya keşke echomarda yada anestezili çektirseydin acı çekmişsinYalnış anlamadım maalesef. Yoğunluk olduğu için böyle günler veriyorlar. Ben de başka bir hastaneden 8. günümde çektirdim. Anestezi almadım. Beklediğimden daha sancılı ve kanamalı oldu ama bence de genel olarak dayanılmayacak bir şey değil. Keşke c kollu olsaydı, anestezili olsaydı da demiyorum.
Sadece o gün kanamam oldu ve devamında iki-üç gün lekelenme olup geçti. Anesteziden hoşlanmıyorum o yüzden onu hiç düşünmedim. Kendimi korkutmamak için bu konuyu hiç araştırmadım ve hiç önemsemedim. Belki o yüzden ağrı ve kanama bana fazla geldi.Ayy geçmiş olsun canım ya keşke echomarda yada anestezili çektirseydin acı çekmişsingeçti gitti çok şükür hala kanaman devam ediyor mu
Anladım canım bakalım hsgden sonra hamile kalıcakmıyızSadece o gün kanamam oldu ve devamında iki-üç gün lekelenme olup geçti. Anesteziden hoşlanmıyorum o yüzden onu hiç düşünmedim. Kendimi korkutmamak için bu konuyu hiç araştırmadım ve hiç önemsemedim. Belki o yüzden ağrı ve kanama bana fazla geldi.