- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
- Konu Sahibi Babygirl16
Betatom mr. Benim cekindim yer. Canım normal aynı benim gibi sonuc herşey bana bişey demedi doktor. Şekli bilmiyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Betatom mr. Benim cekindim yer. Canım normal aynı benim gibi sonuc herşey bana bişey demedi doktor. Şekli bilmiyorum ama
Arkadasın hiç acısı olmamışAgzıma ettiler benim orda ya canımı cok yaktılar
Benim hç canım yanmadı orda bugun oldumAgzıma ettiler benim orda ya canımı cok yaktılar
Seninkinin seklini bize atabilir misinBetatom mr. Benim cekindim yer. Canım normal aynı benim gibi sonuc herşey bana bişey demedi doktor. Şekli bilmiyorum ama
Şeklini hatırlıyormusun kiBetatom mr. Benim cekindim yer. Canım normal aynı benim gibi sonuc herşey bana bişey demedi doktor. Şekli bilmiyorum ama
Yaa ne guzel benim tansiyonum falan düştü o esnada biliomusun cok kötüydü cokkk.Benim hç canım yanmadı orda bugun oldum
Bende oraya randevu aldım Salı günü Bezmi alemdeki doktorum vardı o bana ameliyat dedi şimdi Salı günü Kanuni’ye gidicemKanuni deki doktorlar baktı bana bu arada
Canım evimde değilim memleketteyim olsa kesin atacaktım bakacaktım zaten şekleSeninkinin seklini bize atabilir misin
Gene de çok sagol canımCanım evimde değilim memleketteyim olsa kesin atacaktım bakacaktım zaten şekle
Ayyyyy bilmiyorum bende kötüydüm psikolojik olarak bayağı sakinleştirip yaptılar ve çok kısa sürdü 3 dakika falan bu kadar mı yani dedim şaşırarakYaa ne guzel benim tansiyonum falan düştü o esnada biliomusun cok kötüydü cokkk.
Benim uzun sürdü bi sorun cıktı bilgisayarda ekrana resim gelmedi bilmem ne. Aglamadım ama gözlerimden yaş geldi eşim dışarda duydum sesini diyor nolur bitsin die yalvarıyordum ölüyorum dedim yarı bayıldım korktular onlarda. Cocuk dogursam daha iyi dedim. Psikolojik olarak da çökertti beni. 1 2 ay eşimi yaklaştırmadım canım acıycak die.Ayyyyy bilmiyorum bende kötüydüm psikolojik olarak bayağı sakinleştirip yaptılar ve çok kısa sürdü 3 dakika falan bu kadar mı yani dedim şaşırarak
Bnde cok cektim cok bağırdım canım cok yandıBenim uzun sürdü bi sorun cıktı bilgisayarda ekrana resim gelmedi bilmem ne. Aglamadım ama gözlerimden yaş geldi eşim dışarda duydum sesini diyor nolur bitsin die yalvarıyordum ölüyorum dedim yarı bayıldım korktular onlarda. Cocuk dogursam daha iyi dedim. Psikolojik olarak da çökertti beni. 1 2 ay eşimi yaklaştırmadım canım acıycak die.
Ayyyyyy kıyamam ya ne desem bilemedim ya şikayet etseydin keşkeBenim uzun sürdü bi sorun cıktı bilgisayarda ekrana resim gelmedi bilmem ne. Aglamadım ama gözlerimden yaş geldi eşim dışarda duydum sesini diyor nolur bitsin die yalvarıyordum ölüyorum dedim yarı bayıldım korktular onlarda. Cocuk dogursam daha iyi dedim. Psikolojik olarak da çökertti beni. 1 2 ay eşimi yaklaştırmadım canım acıycak die.
Kız ameliyata alır gibi buz gibi odaya aldılar uzerim soyunuk görseniz oyle perişanım ki. Ameliyat elbisesi giydim ama yine de cok usüdüm. Hala aklıma geldikçe korkarım. Uyutan yerlere gidin diyorum herkese o yüzdenBnde cok cektim cok bağırdım canım cok yandı![]()
Valla mı kürtaj olduğumu söylediniz mi pekiCanım doktorum yazdi düzgün bu rahim dedi ameliyat olamsina gerek yok dedi